Što mislite o sony xperia miro? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 6.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Što mislite o sony xperia miro?

gledao sam ponudu u tele 2 i xperia miro u web ponudi dođe oko 1100kn ja mislim da ti nije puno za taj mob...šta vi mislite? I ako ga netko vec ima ili ga je koristio može li mi reči kakav je?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od prije 2 dana sam u posjedu istog mobitela u tele 2 paketu, mobitel je ok, ali jedna stvar me strašno iritira, naime donji poklopak moba lose je dizanjiran pa kad pustite zvuk, glazbu i položite ga jednostavno na stol glazba se priguši za cca 50%, jer rupe zvučnika sjeda točno na stol, katastrofa. Inače ostalo je Ok1

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koliko ste ga vi platili i sto mislite vrijedi li mob toliko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ga uzel prije 2 dana u tele2 prepaid paketu, za 1200kn, radi sa T-Mobile karticom :)

Note: Compiling chromium-beta or chromium-dev takes at least as long as compiling the linux kernel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sto mislis vrijedi li taj mob te novce?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A ono, meni je mob odličan. Dal se isplati, ne znam koji su još u ponudi u tom cjenovnom rangu.

Note: Compiling chromium-beta or chromium-dev takes at least as long as compiling the linux kernel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kakvu ponudu jos ima tele2?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice