Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 757.724
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Karlovac_047 kaže...

Aaaaa, pa non stop sam po internetu, kako nisam vidio taj popust {#}

Izgleda da je puno ljudi promašilo tu akciju uključujući i mene. Neki su očekivali da će trajati duže, a neki tada nisu imali novac. Neki nisu ni znali. Ali ne brini! Imaš super uređaj koji je i za 1.700kn definitivno bestbuy! Dobrodošao u novopečene korisnike Sony Xperie U!

15 godina
Sony Xperia U

kakao je moćan mobitel, puno ljudi ga podcjenjuje ali ima odličan CPU i GPU i sve igre pojede za doručak, čak i ove nove HD igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

kakao je moćan mobitel, puno ljudi ga podcjenjuje ali ima odličan CPU i GPU i sve igre pojede za doručak, čak i ove nove HD igre.

Ovaj mobitel je tri puta bolji od mog starog PC-a! Mobitel bolji i brži od PC-a na kojeg si dao cijelo bogatstvo u svoje vrijeme! To je nevjerojatno!

A podcjenjuju ga oni koji se žele hvaliti okolo koliko su platili mobitel. Puno je bolje reći: "Znaš, platio sam ga 5.999kn - na sniženju" nego "Kupio sam super mobitel za 1.700kn!"

Živimo u društvu gdje se kvaliteta uređaja, pa čak i vrijednost ljudi mjeri po novcu. A dobro znamo da nije bitno koliko nešto košta (ako već imaš novca), nego koliko si dobio za uložen novac. A sa Xperiom U si dobio jako puno!

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ma mislio sam na onu app Wisepilot (al dobro, to je t-mobile samo u suradnji s njima, malo sam pobrkao neke stvari...hehe)...Ugl nezz cemu onda onaj SI, kada ionako moras cekati da izade tvoj broj da mi napravio update, a nekad to zna potrajati i mjesec dana od izlaska ICS....(tako da ipak nemamo odmah svi update nakon sto izade, opet cekamo)

A sto se tice moba moram i ja reci da je stvarno pila, takoder sam ga kupio na bonbon akciji za 1200, za te novce to je bilo steta propustiti... 

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T mobile ima poseban t mobile wisepilot,a ovo je običan tj original wisepilot koji nema veze s tmobileom.Morao si čekati na SI samo na Xperii S koliko znam
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Nezz, mislio sam da je njihova, a sto se tice SI, budemo uskoro vidjeli :)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ništa se lik nejavlja još uvijek.A nije nitko više ništa postao u temu na xda.
Ima li netko Xperiu U i MHL pa da isproba?

cura mi ima xperiu u, a frend MHL...prvom prilikom od njega uzimam kabel pa javim rezultate {#}

14 godina
Odlicno.Cim probas javi
robimarko@gmail.com
15 godina
reebeech kaže...
robimarko kaže...
Ništa se lik nejavlja još uvijek.A nije nitko više ništa postao u temu na xda.
Ima li netko Xperiu U i MHL pa da isproba?

cura mi ima xperiu u, a frend MHL...prvom prilikom od njega uzimam kabel pa javim rezultate {#}

pazi da frend ne gurne svoj MHL kabel u njenu xperiu u {#}

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
pazi da frend ne gurne svoj MHL kabel u njenu xperiu u {#}

HA HA...fora ti je za 10...svaka cast, vrlo si duhovit {#}  {#}  {#}

14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Odlicno.Cim probas javi

probao....nula bodova...nisam imo vremena nesto dugo isprobavat, ali ovako na prvu nije radilo....

14 godina
Trebaš probati kada spojiš mhl kablom tv i xperiu u service meniu postavit izlaznu rezoluciju
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pozdrav svima evo i ja sam uzeo ovu xperiu i sve 5 mob mi je super jedino mi nije jasno kako baterija traje tri dana, meni traje 24 sata a nije sad da ga bas ne ispustam iz ruku znaci normalno koristenje...

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

kakav je kut gledanja na ovom mobitelu? mislim na ono kad ga stavis na stol pa gledas svih strana...jel se dobro vidi na ekranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kut gledanja je vrlo velik,a mogu ti reći da se dobro vidi i na sucu vani
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Molio bih pomoc. Problem je sto kada ju nagnem i na rubu (desne ili lijeve strane ekrana se vidi bijelo osvjetljenje). Ispod one crne crte sto je spojena sa ekranom ( na toj crnoj pozadini pise SONY skroz gore. Znaci, o tome crnom djelu govorim, znaci ako mobitel nagnem pod određeni kut i kada ga otkljucam, vidi se bijelo osvjetljenje koje probija ispod te crne podloge sto zna iritirati kada se igraju neke igre di se mobitel naginje u svim smjerovima...Mozete Vi pogledati da li se i vama vidi to bijelo osvjetljenje...

Zanima me, da li je to normalno ili ... ? Jer sam mobitel vec zamijenio, ali se događa isto...

Napravio sam malu skicu gdje je to osvjetljenje pa pogledajte sliku:

Nije tako debelo kao sto sam ja stavio ovu bijelu crtu, puno je manje ali se primjeti. Ja sam stavio samo sa lijeve strane, ali se vidi i na desnoj strani.

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 13:16 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djubi kaže...

Pozdrav svima evo i ja sam uzeo ovu xperiu i sve 5 mob mi je super jedino mi nije jasno kako baterija traje tri dana, meni traje 24 sata a nije sad da ga bas ne ispustam iz ruku znaci normalno koristenje...

A čuj... ovisi o tome što je tebi normalno korištenje. Ako ti je cijeli dan aktivan 3G ili WiFi, naravno da neće trajati više od 24 sata (jer to onda ispada skoro heavy use, makar ne prčkaš stalno po njemu). Dakle, ako ne prčkaš po njemu non-stop, ne mora značiti da ti ništa u pozadini ne troši bateriju. Isključi mrežne veze kad ih ne trebaš, pogledaj korištenje baterije u opcijama pa ćeš vidjeti na što ti se baterija najviše troši (osim, naravno, na zaslon).

Meni baterija uglavnom traje 2 dana sa normalnim korištenjem. Ustvari, trajala bi ona vjerojatno i duže, ali ja je uvijek nadopunim kad vidim da je pri kraju. Npr. jučer sam ga napunio jer sam išao na put, a ostalo je 39% baterije nakon dva dana korištenja.

Normalno korištenje=malo prosurfaš, slikaš 10-tak slika, snimiš 2-3 videa ... pustiš ga ... pa pošalješ koji mail, odgovoriš na koji poziv, i eto ti - dva do tri dana.

Heavy use=često igranje, surfanje, video, snimanje itd... -- 24h

Ako držiš konstantno upaljen GPS, baterija ti neće ni tri sata izdržati. Hoću reći - ne moraš se opterećivati sa trajanjem baterije, osim ako se zbilja rapidno troši, a mobitel ti stoji na stolu takoreći bez aktivnosti.

P.S. Pričekaj par dana dok se nauživaš mobitela, pa ćeš vidjeti koliko će se život bateriji produžiti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 14:30 (diskDEfragmenter).
15 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Molio bih pomoc. Problem je sto kada ju nagnem i na rubu (desne ili lijeve strane ekrana se vidi bijelo osvjetljenje). Ispod one crne crte sto je spojena sa ekranom ( na toj crnoj pozadini pise SONY skroz gore. Znaci, o tome crnom djelu govorim, znaci ako mobitel nagnem pod određeni kut i kada ga otkljucam, vidi se bijelo osvjetljenje koje probija ispod te crne podloge sto zna iritirati kada se igraju neke igre di se mobitel naginje u svim smjerovima...Mozete Vi pogledati da li se i vama vidi to bijelo osvjetljenje...

Zanima me, da li je to normalno ili ... ? Jer sam mobitel vec zamijenio, ali se događa isto...

Nije tako debelo kao sto sam ja stavio ovu bijelu crtu, puno je manje ali se primjeti. Ja sam stavio samo sa lijeve strane, ali se vidi i na desnoj strani.

Kao prvo, sorry na duplom postu. Prekasno sam se sjetio da postoji višestruko citiranje.

Ne znam koji ti je točno intenzitet tog svjetla. Čudim se što si na oba to primijetio.

Kad dosta nagneš ekran, vidiš ispd crnih dijelova blago bijelo svjetlo (više kao nekakvu jako tanku svijetleću crticu). Da nisi rekao, ne bih primijetio dok sam živ! Čak ni sad ne znam je li to nekakav mali odsjaj ili svjetlo. Možda ti je intenzitet jak, jer ja ovo uopće ne primjećujem osim ako ne buljim barem minutu i ne isprobavam sve kuteve.

Uostalom, ako imaš prodiranje svjetla kroz crne dijelove ekrana, to je ružno. Ali ako je to samo malo ispod crnih dijelova pod kutem koji namještaš sto godina, mislim da se nemaš zašto opterećivati, osim ako ti to čudo ispod ne blješti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 15:00 (diskDEfragmenter).
15 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Normalno je, i meni se vidi, ali samo kad ga gledam iz skroz velikog kuta gledanja, sad nezz kakve ti igre igras kad ga moras toliko nageti da se jedva vidi na ekran... Ugl ne brini, vidi se i meni, i uopce mi ne smeta, nije jako osvjetljenje da bas pika u oci...

14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Trebaš probati kada spojiš mhl kablom tv i xperiu u service meniu postavit izlaznu rezoluciju

e jbg..tek sam danas otkrio kak doc do tog menija...ja sam trazio u settingsima...budem probo opet onda...

15 godina
neaktivan
Uny kaže...

Normalno je, i meni se vidi, ali samo kad ga gledam iz skroz velikog kuta gledanja, sad nezz kakve ti igre igras kad ga moras toliko nageti da se jedva vidi na ekran... Ugl ne brini, vidi se i meni, i uopce mi ne smeta, nije jako osvjetljenje da bas pika u oci...

Eto vidiš. Ja sam mislio da mu blješti kad je već zamijenio mobitel. Ali eto, kao što kaže Uny, to je normalna pojava.

13 godina
Sony Xperia U

ma to je normalno,imam to na xperii s tu bjelu crticu... nemas se kaj opterecivat

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia U

od danas sam i ja vlasnik ovoga...u prvih pola sata druzenja s njim trazim kako rootat odma haha

ne fakat kak se ovo roota? necu valjda morat flashat kernel...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 17:30 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

od danas sam i ja vlasnik ovoga...u prvih pola sata druzenja s njim trazim kako rootat odma haha

ne fakat kak se ovo roota? necu valjda morat flashat kernel...

Sto se dobiva rootanjem moba ? I gubi li se garancija ?

Talijan
14 godina
Zasad do ICS-a se mora otključat bootloader,flashat kernel koji je rootan i onda tek imaš root.A kada stigne ICS onda ćemo ga moći rootati bez otključavanja bootloadera
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

a kad stize ics?

a ovo otkljucavanje bootloadera to ima samo sluzbeni nacin ili postoji nesluzbeni? sta uopce znaci kad gubim drm key i ta sranja

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 18:14 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

a kad stize ics?

a ovo otkljucavanje bootloadera to ima samo sluzbeni nacin ili postoji nesluzbeni? sta uopce znaci kad gubim drm key i ta sranja

Dobro dosao ;)

Nema jos nikakvog nacina za rootan uredaj, ICS dolazi krajem ovog mj, a sto se tice tih kljuceva, nista vazno, samo ti nece raditi neke sonyeve aplikacije, npr track id. Tako sam procitao.

A sto se ti nesluzbeni nacin otkljucavanja loadera?, sta fali sluzbenom..hehe...(to onaj mob iz bonbona, otljucani ili?)

@Karlovac_047 da gubi se garancija i dobijas mogucnosti brisanja svih nepotrebnih appova (koje bez roota ne mozes obrisati), mogucnost flashanja custom romova, klokiranje procesora, nezz, ugl sta god te volja i sta god ti padne na pamet. (upravo zbog toga se i gubi garancija, jer mozes mob unistiti ako ne znas sto radis)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:09 (Uny).
15 godina
Sony Xperia U

da to je otkljucan iz bonbona...sjecas se onoga na nasem starom live with walkmanu kad smo patchali bootloader a nismo gubili nista od drm keyeva...pod tim podrazumijevam nesluzbeni nacin

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

E to nezz, nisam gledao. Nije mi jasno kako još uvijek nisu uspijeli sredit rootanje(ili nisu previše zagrijani za ovaj mob ili su sonyevci dobro zakrpali sve rupe).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Exploit koji se koristi za root bez unlocka bootloadera je tek u ICS-u tako da njega moramo čekati.Nije se ni Xperia P mogla rootati bez unlocka bootloadera prije ICS-a
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice