Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 993.644
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

29.1 sam si naručio Xtremeguard folije, danas mi stigle :)

Javim vam dojmove kad ih naštelim 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo nova inačica info eye version 1.3.04,osobno nisam ništa vidio novog,osim da radi izvrsno,kao i prije.netreba root! http://www.xperiaguide.com/2014/02/05/info-eye-version-1-3-04-update-rolling-xperia-z1-camera-app/

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Evo da prokomentiram Xtremeguard

Prvo, narucih si Body kit za XZ, dva para (za mene i frenda), doslo u kuverti i to SAMO JEDAN PAR! Dakle već razočaranje, drugo, krenuo instalirati, sve po postupku, popi*dio, ma vi koji ste si narucili cete vidjet zasto sam popi*dio, smece se nece da instalira kako bog spada, ne preporucam vam ovo 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z
MARKOZD15 kaže...

Evo da prokomentiram Xtremeguard

Prvo, narucih si Body kit za XZ, dva para (za mene i frenda), doslo u kuverti i to SAMO JEDAN PAR! Dakle već razočaranje, drugo, krenuo instalirati, sve po postupku, popi*dio, ma vi koji ste si narucili cete vidjet zasto sam popi*dio, smece se nece da instalira kako bog spada, ne preporucam vam ovo 

Napišeš im mail i kažeš im da je došao samo jedan par (ja sam napomenuo da dolazi samo jedan set za instalaciju).

Kako misliš da se neće "instalirati" kako spada? Meni je na milimetar sjeo i naprijed i iza.

15 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Napišeš im mail i kažeš im da je došao samo jedan par (ja sam napomenuo da dolazi samo jedan set za instalaciju).

Kako misliš da se neće "instalirati" kako spada? Meni je na milimetar sjeo i naprijed i iza.

Ma lako za to, namjestim ja njega, nego kad sa instalacijskom karticom tjeram mjehurice, protector se mrda non stop i mice, a mjehurice nemogu istjerat van da ga hebes, prezivcan sam

14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Deawood kaže...

Ma lako za to, namjestim ja njega, nego kad sa instalacijskom karticom tjeram mjehurice, protector se mrda non stop i mice, a mjehurice nemogu istjerat van da ga hebes, prezivcan sam

Pa što ne pitaš ;)

Namjesti protector točno kako želiš i pusti ga 1 minutu neka se "ohladi" i onda sa karticom "istjeraj" van mjehurice.

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Kada si namjestio sve, jeli ti ostalo mjehurica ista i jel to sa vremenom samo izaslo ili?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Kada si namjestio sve, jeli ti ostalo mjehurica ista i jel to sa vremenom samo izaslo ili?

Ja nemam niti jedan mjehurić.

Kroz 2 dana su mi svi izašli van (barem mislim, baš se niti ne sjećam).

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 17:48 (Deawood).
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Blago ti se, sve sam radio kao na videu na Xtremeguard i nikako

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Blago ti se, sve sam radio kao na videu na Xtremeguard i nikako

Nije moguće.

Ja sam stavio u jednu posudicu 2dl vode, 1 veliku kapljicu tekućeg sapuna, uronio sam prste u tu "miješavinu" (dalje u tekstu: voda) i onda sam razdvojio screen protector i na stranu gdje se lijepi sam stavio vodu i sa krpicom sam obrisao ekran od moba te sam nanio screen protector na ekran i lijepo ga posložio, pustio sam ga par minuta da očvrsne i onda sam uzeo squeegee i istjerao mjehuriće.

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Jesu ti svi mjehurići odma izasli ili ih je ostalo malo pa kroz par dana sami izasli?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Jesu ti svi mjehurići odma izasli ili ih je ostalo malo pa kroz par dana sami izasli?

1 mi je ostao kod svih rupica (za kameru prednju i zadnju i za noise canceling mic), a ovako sam ih imao 2-3.

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

A dat ću mu dan dva, možda izađu mjehurići

A što se tiče ovog da mi je stigao sam jedan to mi je razočaranje, poslao sam im mail, pa ćemo vidjet.. 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

A dat ću mu dan dva, možda izađu mjehurići

A što se tiče ovog da mi je stigao sam jedan to mi je razočaranje, poslao sam im mail, pa ćemo vidjet.. 

Daj si pogledaj najprije narudžbu na e-mailu, iako sumnjam da si nešto fulao...

15 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Daj si pogledaj najprije narudžbu na e-mailu, iako sumnjam da si nešto fulao...

Sve je u redu u narudzbi, pogledao sam

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Pitanje - otkljucani BL imaju telefoni od odredjenog operatera ili nasumicno ? Dali bez otkljucanog BL mogu stavit cost room ? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Pitanje - otkljucani BL imaju telefoni od odredjenog operatera ili nasumicno ? Dali bez otkljucanog BL mogu stavit cost room ? Hvala

za otključan bootloader nema mijerila,iako bi svaki kupljen u slobodnoj prodaji trebao bit s mogučnosti otključavanja istog.DA možeš stavit custum rom-ove!root više nego dovoljan,dobiješ iz oba svijeta ono najbolje,mod-ova ima ko blata!

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo kitkat bi mogao krenuti u distribuciju krajem drugog mijeseca,il najkasnije početkom ožujka,tako barem govori ovi poljski avioprijevoznik. http://www.xperiablog.net/2014/02/06/xperia-z-android-kitkat-update-arriving-early-march-says-polish-carrier/

Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
odjavljen
poznavajuci Sony te nase operatere nama ce doci u 4/5mj, sva sreca pa imamo Flashtool i XDA opcenito
13 godina
MARKOZD15 kaže...
poznavajuci Sony te nase operatere nama ce doci u 4/5mj, sva sreca pa imamo Flashtool i XDA opcenito

Ha 4.3 je meni na T-Mobileu došao nakon dva nepuna tjedna nakon službenog puštanja, tako da se čini da su oni malo ažurniji postali. {#}

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jeli zna tko zasto mi nepise postotak baterije iako je ukljucen u postavkama, molim pomoc, do cega bi to moglo biti

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia Z

http://www.xperiablog.net/2014/02/07/new-firmware-10-4-1-b-0-101-rolling-for-xperia-z-zl-zr-improvements-to-bluetooth-battery-and-youtube-app

Evo novi update dostupan za Z uređaje, verzija 10.4.1.B.0.101 i dalje 4.3 Jelly Bean.

Neka poboljšanja:

- unaprijeđen user expereince

- battery life poboljšan

- software performanse poboljšane

- poboljšanja u povezivosti Bluetootha
- poboljšanja za YouTube aplikaciju

Provjeravajte! {#}

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

isključivan updatu,laganini priskačen,čekam kitkat-u!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:50 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marijano22 kaže...

http://www.xperiablog.net/2014/02/07/new-firmware-10-4-1-b-0-101-rolling-for-xperia-z-zl-zr-improvements-to-bluetooth-battery-and-youtube-app

Evo novi update dostupan za Z uređaje, verzija 10.4.1.B.0.101 i dalje 4.3 Jelly Bean.

Neka poboljšanja:

- unaprijeđen user expereince

- battery life poboljšan

- software performanse poboljšane

- poboljšanja u povezivosti Bluetootha
- poboljšanja za YouTube aplikaciju

Provjeravajte! {#}

nadam se da ovo za BT se odnosi na onu glupost da ako mi je BT uključen i spojen na Smartwatch2 da wi-fi neće radit {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

počelo lagano puštanje firmwara v10.4.1.B.0.101 za sada dostupan za:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Danas sam postao vlasnik xperie z tj.prešao sam sa samsung galaxy s3 na xperiu z i mogu reći da puno bolje radi i više je optimiziranije. Jedina stvar koja je možda lošija je kamera, ali ipak mislim da je to do softwarea i da će sony kit katom to ispraviti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 14:09 (Gamer321).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
@gamer
ja sam danas usporedjivao kameru na s3 i kameru na XZ, Xperia Z daje bolje slike u svim uvjetima, unatoc slabijoj bljeskalici, al ja sam na Cyanogenmodu, koju znatno poboljsava kvalitetu slike

@spajder68
kakva si poboljsanja primjetio?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice