Samsung vs. HTC vs. Apple

poruka: 37
|
čitano: 5.055
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung vs. HTC vs. Apple
Edge kaže...

Nexus 5 na lollipopu 5.1.1 radi amazing (kak bi Apple reko), bez bugova, RAM Managment je sredjen do kraja, odlicno, jos da unaprijede aplikaciju za kameru prva liga.

Tak da u ovakvim situacijama kad nema bugova (koji su kod Androida cesci) Android >= iOS

Dragi kolega, paaaa, baš se i ne bih tek tako složio sa vama, i vašim komentarom!!!! 

Razvoj iOS-a, kao i razvoj Android OS-a je od nekuda počeo, i bio, je i još će duuuugo biti podložan dječijim bolestima, govorim o Android OS-u primarno! 

Osobno, prvi Apple iOS gadget sam imao 2009 kada sam uzeo iPhone 3GS, koji je bio takav kakav je bio, ali, u tom vremenu, pitam ja vas gdje je bio sa razvojem Android OS?!?! 

Zašto to spominjem?! 

Zato jer sam, po skromnom i osobnom stavu i viđenju što je bolje za mene i moje nofce, tek izlaskom HTC DHD mobitela kod androida dobio ono što mi nekako nazivno, po defaultu paše i odgovara! 

E sada, kažite mi vi ili netko drugi, kada je u opticaj krenuo neki mobitel NEXUS verzije, i što je NAJVAŽNIJE, koliko je njima trebalo da postanu 5.1.1, neka AMAZING verzija, dok je iOS već a barem punih 6 godina kvalitetna koliko uopće može biti, i svakim novim update-om je bolja! 

Apropos "bugova", neka bude netko dobar pa nabroji recimo pet bugova na iOS platformi, neka pokuša ako je moguće?! 

Spominjete i RAM management, i makar ja "tražim" usporedbu benzinskog i diesel motora, volio bih vidjeti usporedbu 1 na 1, gdje bi prvo recimo iPhone 6 uporedili sa NEXUS-om 5, ili iPhone 6 Plus sa NEXUS-om 6 na način da se iPhone podredi specifikacijama Nexus gadgeta, kako bi funkcionirali?! 

U drugom okršaju, voio bih vidjeti kako bi se ponašali Nexus gadgeti po iPhone specifikacijama, i u kojem bi slučaju rezultati bili bolji!? 

Obzirom je kamera više HW nego SW, ne bih se previše doticao tog segmenta, ali, između NEXUS 6 i iPhone 6 Plus, evo sami kažite koji gadget radi bolje slike, i potvrdite ili opovrgnite da je koliko OIS, toliko i SW oko kamere bolji kod nekog konkretnog od ta dva gadgeta?!

ATJ Lučko
12 godina
omomomomoomm kaže...
maks0806 kaže...

A baš me briga šta ti kažeš. Tebi g3 i s5 nemaju lag...

Rade superfluidno, samo što se tu i tamo primjeti lag i dulje učitavanje. Nekad mi se zna rotacija ekrana u 5 fps-a odvijati i treba par sekundi da se uopce krene rotirati. Takoder mi jako fali rama. Ovako je super mob, ali po meni nije najbolji i pogotovo isplativ za te masne pare

A koga je briga to sto ti kazes? 

Imam 5s preko godinu dana i do nedavno sam imao m8 sluzbeni sad imam m9 i vrhunski su to mobiteli ali meni je iphone iphone.

ne gasis ga dva mjeseca on radi bez greske dok za m8 nemrem to bas potvrditi.

ti ak se ne varam imas m8?

kakav ti je M9? šta su ti najveće zamjerke kod tog moba? 

12 godina

Isti ko i m8 ukratko. Nebi ga ni uzeo al firma nam svake godine daje nove telefone i svake godine htc 😄

telefon je dobar meni se ne grije baterija ista koni na m8 a kameru nisam ni upalio iskreno.

koristim ga za pozive,poruke,mail i youtube. Nemam ninjednu igru instaliranu tak da ga previse ne opterecujem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Toliko o tome da HTC M9 nema lag...

Čovjek se druži s M9 već drugi tjedan i kaže :

And yes, it does have that typical Android lag you keep on hearing about. And maybe lag is not the right word, it's rather a stutter that is there everytime when you start an app. It's a split second moment in time that is not a deal-breaker, but once you start noticing it, you cannot UN-notice it. Time freezes in that split-second moment, and I start counting the milli-seconds using some sort of a subsconscious calculator I seem to have built in. In comparison, the iPhone simply does not have such a stutter. Yes, it can lag, but its lag is different - a dropped frame here and there, but it does not have this extremely short, split-second stutter that Android on the One M9 has.

http://www.phonearena.com/news/Living-with-the-HTC-One-M9-fast-and-furious-week-2_id68938

0 0 hvala 0
12 godina

lol koje izdrkavanje

lik se zali sto ima "split-second stutter" prilikom ulaska u aplikacije? 

daj mi mobitel koji loada aplikaciju bez cekanja..

btw mogao si kopirati i iduci pasus:

"The thing is that even with this split-second stutter, HTC Sense is wicked fast. Snap, snap, snap - everything is made to start up as fast as possible. While other skins would add animations to smooth out transitions, HTC just goes for speed, and that's a great thing."

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 12:19 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fanu kaže...

lol koje izdrkavanje

lik se zali sto ima "split-second stutter" prilikom ulaska u aplikacije? 

daj mi mobitel koji loada aplikaciju bez cekanja..

btw mogao si kopirati i iduci pasus:

"The thing is that even with this split-second stutter, HTC Sense is wicked fast. Snap, snap, snap - everything is made to start up as fast as possible. While other skins would add animations to smooth out transitions, HTC just goes for speed, and that's a great thing."

Slažem se...100 ljudi 100 čudo., svakom nešto smeta., npr meni to na HTC ne bi smetalo., a očito ima ljudi kojima bi.

12 godina

Uzmi iPhone 6.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice