Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.295.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Danas sam pokušao staviti Dragon v2.8 da probam taj aokp,ali se nije dao.

Napravio sam full wipe i nakon toga obavio instalaciju vođen aroma instalerom,to je sve uredno prošlo,na kraju je pisalo da se još samo treba restartati i da je gotovo.

Zatim se samo restartao nazad u recovery,koliko god ja puta pokušao,nije se htio butati,stalno se vraćao u recovery. 

Neznam u čemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probaj opet skinut taj file i onda opet instalirat,moguce da imas bad download

0 0 hvala 0
13 godina

Izaša Siyah v3.3 s najboljim changelogom dosad:

"Changelog:

- removed lots of experimental patches and merges. why? because I got my i9300 today and my i9100 will be used by my wife and I don't want her to complain too much."

Tuđi čovik nikad neće znati...

2 0 hvala 1
13 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Abalo kaže...

"Changelog:

- removed lots of experimental patches and merges. why? because I got my i9300 today and my i9100 will be used by my wife and I don't want her to complain too much."

btw. dosta dobro izgleda ovaj RGUI, od ovih nabrojanih bugova jedino status mi ne radi, ostalo sve štima. Nisam bio na MIUI otkad sam se rastao s Defy, zaboravio sam kako dobro izleda.

17 godina

novi ICS

http://www.hotfile.com/dl/158403881/10fce98/I9100XWLPG_I9100OXXLPL_FOP.zip.html

XDA_source

is LPG better than LPF or LPW ?

Well, the abnormally high android system usage is gone and charging over usb is faster. I can't spot any other differences between LPF and LPG.

za mene dosta , dwnld i progress {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:50 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
Abalo kaže...

"Changelog:

Hahaha, pa lik nije normalan, izbacuje te kernele kao na pokretnoj traci.. Bas cu ga sad flashnuti i vidjeti u odnosu na 3.2.8 koji imam sada gore, dali je ista bolji.. 

17 godina

eto nakon 2 sata kratkog druzenja sa zadnjim romom , tj upgrejda nisam radio wipe 

funkcionira full brzo i fluidnije nego rom koji sam prije imao iz 4mj. odnosno off od t-mobile

e sad dali da opet puknem na njega speed mode kernel ili da ostavim kak je uz naravno cf root kojeg 

nemrem trenutno pronach ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 1:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nakon flashanja Siyaha 3.3 na WIUI 2.6.1 sve je oslo u pm.. Niti jedna aplikacija se ne moze pokreniti, odmah mi javlja FC, bio to internet, bila to kamera, bila to galerija, znaci nista ne moze pokrenuti, samo se javi FC.. FUJ! Moj savjet, tu kombinaciju zaobilazite u sirokom luku..

Sad cu eto probati RGUI, jer primoran sam flashati novi ROM.. :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedan problem imam na nekoliko ROM-ova:

Sporo prebacivanje podataka preko USB-a. Znaci, u bilo kojem ROM-u je puno sporije nego u recoveryju. Zasto?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 9:25 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Siyah je izbacio danas vec novi kernel, v3.3.1

A sto se tice RGUI-a, pune 3 min sam bio na njemu, skroz je nedovrsen po meni, ne odgovara mi nikako, ne znam sta bih rekao.. Vracam se na WIUI i Siyah 3.2.8 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
majdo kaže...

A sto se tice RGUI-a, pune 3 min sam bio na njemu, skroz je nedovrsen po meni, ne odgovara mi nikako, ne znam sta bih rekao.. Vracam se na WIUI i Siyah 3.2.8 

moze malo definirat ovo "nedovrsen" ?

13 godina
bzvz92 kaže...
majdo kaže...

moze malo definirat ovo "nedovrsen" ?

Znaci promatram ga u odnosu na WIUI, flashao sam bio zadnju ICS RC5 verziju.. Previse kineskih znakova, FC pilikom pokusaja pokretanja Google maps-a, FC prilikom pokusaja brisanja istih, FC prilikom ulaska u kameru, FC kod pokretanja marketa, dalje nisam ni istrazivao, jer to mi je bilo i vise nego dovoljno da me odbije od daljnjeg korištenja i isprobavanja..

Veliki plus je CRT OFF animacija koja je vrhunski sređena po meni, bas sam se iznenadio koliko uglađeno radi, ali ona odvratna pozadina samog ROM-a, onaj neki nakrivljeni auto i BUG koji ima i na ranijim verzijama WIUI-a da prilikom promjene lockscreen wallpapera kod paljenja ekrana se pojavi prvo "tvornicki" wallpaper pa tek onda ovaj koi si ti sebi stavio, mi je također odbojan.. Da je neka normalnija slika ne bih se ni trudio to promjeniti..

Do daljnjeg sam na provjerenome WIUI-u koji je full za daily use..

16 godina
neaktivan

Malo sam uglancao Resurrection :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
majdo kaže...

Nakon flashanja Siyaha 3.3 na WIUI 2.6.1 sve je oslo u pm.. Niti jedna aplikacija se ne moze pokreniti, odmah mi javlja FC, bio to internet, bila to kamera, bila to galerija, znaci nista ne moze pokrenuti, samo se javi FC.. FUJ! Moj savjet, tu kombinaciju zaobilazite u sirokom luku..

Sad cu eto probati RGUI, jer primoran sam flashati novi ROM.. :D 

A ja s RGUI-em nemam tih problema.
Uredno radi 3.3.1 Siyah. 

majdo kaže...

majdo kaže...

Znaci promatram ga u odnosu na WIUI, flashao sam bio zadnju ICS RC5 verziju.. Previse kineskih znakova, FC pilikom pokusaja pokretanja Google maps-a, FC prilikom pokusaja brisanja istih, FC prilikom ulaska u kameru, FC kod pokretanja marketa, dalje nisam ni istrazivao, jer to mi je bilo i vise nego dovoljno da me odbije od daljnjeg korištenja i isprobavanja..

Veliki plus je CRT OFF animacija koja je vrhunski sređena po meni, bas sam se iznenadio koliko uglađeno radi, ali ona odvratna pozadina samog ROM-a, onaj neki nakrivljeni auto i BUG koji ima i na ranijim verzijama WIUI-a da prilikom promjene lockscreen wallpapera kod paljenja ekrana se pojavi prvo "tvornicki" wallpaper pa tek onda ovaj koi si ti sebi stavio, mi je također odbojan.. Da je neka normalnija slika ne bih se ni trudio to promjeniti..

Do daljnjeg sam na provjerenome WIUI-u koji je full za daily use..

Da, kineska slova se javljaju samo na jednom mjestu, i to kada se na lockscreenu pojavi obavijest da je baterija puna.

Od svih ovih nabrojenih FCova - nisam imao niti jedan.

Odvratna pozadina ROM-a se jako lako promijeni i radi, ne javlja se ovo što kažeš.

Sasvim lijepo se prikazuje.

I da, u ExTweaksu sam naredio CPU Governor na ondemand  i launcher leti.
Uz uključenu HW, jasno. 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
13 godina
sudy_freak kaže...

Da, kineska slova se javljaju samo na jednom mjestu, i to kada se na lockscreenu pojavi obavijest da je baterija puna.

Od svih ovih nabrojenih FCova - nisam imao niti jedan.

Odvratna pozadina ROM-a se jako lako promijeni i radi, ne javlja se ovo što kažeš.

Sasvim lijepo se prikazuje.

I da, u ExTweaksu sam naredio CPU Governor na ondemand  i launcher leti.
Uz uključenu HW, jasno. 

Uredno cisti flash, sa full wipe sam odradio, i ovoliko FC-ova moram priznati da me razocaralo, a bas si ga hvalio.. Mozda kasnije probam jos jednom, trebao bih ucii, ali volje nemam, a za ovo imam.. {#}
Probao sam staviti 2 razlicite slike, sa svakom jedno te isto, uvijek mi prvo pokaze taj glupi nakoso auto, pa tek onda zadanu sliku.. To me najvise izludilo..
Jesi ti skroz mjenjao temu ili?

Launcher onaj dodatni mi se ne svidja, puno mi je ljepsi stock miui moram priznati..

13 godina

Kod RGUI mi se jedino javlja ovo s lockscreen, znači onaj stari mi uvjek se prvi pojavi. Druga stvar je kad idem manual postaviti grad za widget prognoze, ne nudi mi tipkovnicu, samo stoji crna pozadina?! 
Baterija mi nije nešto bolja od wanamlite/siyah, bar zasad ne primjećujem neku razliku. Sve ostalo je zasad ok. Je li bolji MIUI za vas koji ste koristili oba?

e i gdje se nalazi HW, nikako naći? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 11:32 (Abalo).

0 0 hvala 0
14 godina
majdo kaže...

Uredno cisti flash, sa full wipe sam odradio, i ovoliko FC-ova moram priznati da me razocaralo, a bas si ga hvalio.. Mozda kasnije probam jos jednom, trebao bih ucii, ali volje nemam, a za ovo imam.. {#}
Probao sam staviti 2 razlicite slike, sa svakom jedno te isto, uvijek mi prvo pokaze taj glupi nakoso auto, pa tek onda zadanu sliku.. To me najvise izludilo..
Jesi ti skroz mjenjao temu ili?

Launcher onaj dodatni mi se ne svidja, puno mi je ljepsi stock miui moram priznati..

Da, naravno da sam ga hvalio kada je stvarno dobar.
Misliš da bih bio na njemu i da bih ga hvalio ako mi ne valja?
Pa barem ja nemam tolerancije i simpatija prema ROM-ovima.

Ne, na stock temi sam.
Otključavao ga s Power tipkom, ili Home tipkom, ne javlja mi se to.

14 godina
Abalo kaže...

Kod RGUI mi se jedino javlja ovo s lockscreen, znači onaj stari mi uvjek se prvi pojavi. Druga stvar je kad idem manual postaviti grad za widget prognoze, ne nudi mi tipkovnicu, samo stoji crna pozadina?! 
Baterija mi nije nešto bolja od wanamlite/siyah, bar zasad ne primjećujem neku razliku. Sve ostalo je zasad ok. Je li bolji MIUI za vas koji ste koristili oba?

Da, kod onog Asus weather widgeta se javlja taj bug, ali postavi da ti automatski preko GPS-a nađe i super radi.

Ne možeš primjetiti na bateriji ništa, dok ga ne isprazniš/napuniš minimalno dva puta.

Onda možeš razmatrati.

MIUI ako misliš na stock nije nešto bolji.
Ova oba su derivacije MIUI-a s custom preinakama.
Znači, čisti Custom ROM-ovi. 

13 godina
sudy_freak kaže...

Ne, na stock temi sam.

Bas cu probati kasnije pa cu vidjeti..

Da li se slucajno sa Titaniumom moze napraviti backup jezika za koristenje recimo iz WIUI-a pa ga ubaciti u RGUI? 

13 godina
sudy_freak kaže...
Abalo kaže...

Da, kod onog Asus weather widgeta se javlja taj bug, ali postavi da ti automatski preko GPS-a nađe i super radi.

Ne možeš primjetiti na bateriji ništa, dok ga ne isprazniš/napuniš minimalno dva puta.

Onda možeš razmatrati.

MIUI ako misliš na stock nije nešto bolji.
Ova oba su derivacije MIUI-a s custom preinakama.
Znači, čisti Custom ROM-ovi. 

Ma stalno mi kod tih widgetsa prognoze izbacuje pogrešno mjesto na svim romovima, tako da moram namještati sam. I brojka temperature mi je pri dnu malo izrezana. 
 Znači MIUI je ipak bolji od ovih preinaka RGUI, ASNET... i jesi li probao ASNETa?

14 godina
Abalo kaže...

e i gdje se nalazi HW, nikako naći? 

Settings > Developer options > Force GPU rendering.

majdo kaže...

Da li se slucajno sa Titaniumom moze napraviti backup jezika za koristenje recimo iz WIUI-a pa ga ubaciti u RGUI? 

E vidiš, to ne znam.

Nisam siguran da bi radilo. 

15 godina
bzvz92 kaže...

probaj opet skinut taj file i onda opet instalirat,moguce da imas bad download

Skinuo sam ga i opet ista stvar. Probao sam i sa 3 različita kernela,jer sam vidio da su rekli da to može biti problem,al ništa. 

Možda se riješi problem u nekoj od sljedećih verzija.

Probat ću neki drugi AOKP,samo dok ulovim malo vremena. 

14 godina
Abalo kaže...

I brojka temperature mi je pri dnu malo izrezana. 
 Znači MIUI je ipak bolji od ovih preinaka RGUI, ASNET... i jesi li probao ASNETa?

Zato što je format widgeta glup.
Podigni ga gore i radit će.

Ne znači.
Ne nužno.

Dok je i GB bio in, nisam imao org. MIUI.
Imao sam ili adyscorpius-ov ili WIUI ili pak RGUI.

ASNET sam probao, ali nije to to.
Lijepo radi, samo su ubacili glupe kombinacije boja.
Recimo AOSP-ovske neonski plavu su stavili u kombinaciju s MIUI-evom narančastom.

Dislike!

Probaj, ne košta te ništa. 

13 godina
sudy_freak kaže...

Sto god probao, Lockscreen bug je i dalje tu, ona odvratna pozadina s autom se stalno prva pojavi -.-
Sad cu vidjeti sve ovo ostalo.. 

EDIT: Djelomicno sam uspio to rijesiti, tako sto sam stock temu kao postavio za zadanu a da sam prilikom postavljanja odznacio lockscreen wallpaper i wallpaper normalni..
Sad se svaki 3 puta pojavi glupi auto! :D hahaha 

EDIT EDITA :D : Stavio sam MIUI v4 temu, i onda na nju samo nabacio lockscreen od stock teme, bez kacenja ostalih dodataka, i sad nema uopce autica.. :D
Google maps radi okej sada, FC mi se dogodio samo prilikom ulaska u onu aplikaciju Search, nju sam odmah obrisao, ionako mi ne treba.. Sudy stavio sam kao i ti cpu ondemand, i ukljucio HW, ali ja iskrneo ne osjeti da to bas sad toliko leti leti.. :)

I pitanje, jel zna tko slucajno zasto mi ne zeli prepoznati MMC u CWM-u..  

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:10 (majdo).
13 godina

Kako se mogu brisati backupi koje napravimo pomoću CWM Recovery ? Koji alat za to upotrebljavate jer ne vidim opciju iz CWM recovery u kojoj bi mogao pobrisati višak backup.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@kivic
Sa bilo kojim file explorerom odeš na internal SD, clockworkmod, backup i obriši backup koji hoćeš (folder sa datumom)
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina
neaktivan

Bok, molio bih vaše mišljenje vezano uz opciju "Force GPU rendering". Da li je dobro imati ju stalno uključenu na mob.? Osim što sve radi brže na mob. da li ona utječe i npr. na  bateriju ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
14 godina

mislim tu kupiti mob hoce li raditi na n tmobileu? ipak usteda je 1000 kn

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@zelenbic
Ne preporučam ti da kupuješ i9100G...
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dudo986 kaže...

Skinuo sam ga i opet ista stvar. Probao sam i sa 3 različita kernela,jer sam vidio da su rekli da to može biti problem,al ništa. 

Možda se riješi problem u nekoj od sljedećih verzija.

Probat ću neki drugi AOKP,samo dok ulovim malo vremena. 

onda stvarno ne znam...ja sam koristio 2.7.1 i instaliro sam bez ikakvih problema...danas cu probat resurrection remix i vidjet kakav je taj aokp,a nakon tog cu dat priliku svim silnim miuievima :D

Šef kaže...

Malo sam uglancao Resurrection :)

mozes malo rec kakav ti je? ja sam ga bas sad stavio kao sto sam gore napiso :P  zivcira me kad spustim notif.bar pise mi 2 puta za redom ime operatera...jesi uspio to maknut mozda? nije mi bilo tak na dragonu..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice