Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Ma svako ima drugačije battery statse, gledam ljudi u temi za Z3 dobiju po 7h on screena, netko i 9, kod mene neće preko 5h mog korištenja.. Ja ga brutalno koristim.. Netko malo manje

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo konačno sam uspio složiti usporedbu Notea 4 s iPhoneom 6 Plus i Nexusom 6, pa koga zanima može baciti oko.

http://mob.hr/trio-fantastikus-samsung-galaxy-note-4-vs-iphone-6-plus-vs-nexus-6/

Sve u svemu, po meni Note najkompletniji uređaj, iako ima nekih stvari koje mi se više sviđaju na Nexusu i iPhoneu (recimo zvučnici i čitač otiska prsta).

Video usporedba će tek za koji dan, ne stignem sve složit, ima previše posla...

5 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ma matun je zmaj!!Lizaljka rasturačina,ma ždere sve prid sobon..em u radu,em u benchu,diže dvi tone u izbačaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Israzni/puni!

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ima li novosti kada će doći lollipop za note 4 za hr?

Usput, koji modeli note 4 koriste Sony IMX240 senzor(koji je senzor u exynos modelima)? Je li taj senzor bolji od ISOCELL senzora?

Zasad zadovoljan mobom, čeka se lizalica...

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Imam par problema sa mobitelom..

Ako ga ostavim preko noći sa 50% baterije,ujutro ima 10%

Kamera ponekad ne reagira na gumb več moram resetirat mob da bi proradila..

Slike izlaze mutne,kao da autofokus ne postoji(ISTI problem sam imao i sa S5)

Zadnjih par dana je počeo masivan lagg,nisam instaliravao nikakve aplikacije..

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4!
Čarli kaže...

Ima li novosti kada će doći lollipop za note 4 za hr?

Usput, koji modeli note 4 koriste Sony IMX240 senzor(koji je senzor u exynos modelima)? Je li taj senzor bolji od ISOCELL senzora?

Zasad zadovoljan mobom, čeka se lizalica...

Dolazak lizaljke za HR???,to niko nezna,osim njih samih.Svi modeli koriste IMX240,događala su se kriva iščitavanja firm.....

@RaZ0R9111

Software bug,vjerovatno imaš i pretijerano zagrijavanje,nemaš puno izbora probati uraditi čistu instalaciju,oli šalji u servis na diagnostiku,svakako šalji,nek riješavaju stručnjaci.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Jel izasel bilo gdi 5.0.1 osim za poljsku?

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da za verziju N910C nije. Verzija N910F je dobila u Njemačkoj i verzija N9106W u kini navodno.

14 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

Jel izasel bilo gdi 5.0.1 osim za poljsku?

Ne,sad da su pravi,s obzirom koliko se čeka zveknuli bi odma 5.0.2.Sve u svemu sporo to ide....

13 godina
neaktivan

Mislim da 502 ima samo ispravke za Nexuse

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ma pijeva on sa novim touchwiz UI u S6.Uglavnom nije njih briga,niti imaju reda puštanja nadogradnji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

da li netko od vas ima problema sa autofocusom da neće izoštriti sliku... imam note edge i trebam sto puta stisnuti da mi izoštri sliku

No pain no gain
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
streamg kaže...

da li netko od vas ima problema sa autofocusom da neće izoštriti sliku... imam note edge i trebam sto puta stisnuti da mi izoštri sliku

Imam ja..

Identičan problem sam imao i na Galaxy-u S5,te sada na Note 4..

Nemam pojma zbog čega se to događa..

Samsung Galaxy S5
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Jel koristi tko one samsung sview maske. 

Preklopne i slično. 

Naručio sam si jednu s neta pa  čekam da mi dođe. 

Jer u međuvrenu sam skužio da mi se brutalno izgrebao note, po onom metalnom dijelu. I to baš kad malo bolje promatraš, brutalno upada u oči. 

https://drive.google.com/file/d/0B7ry-NQUed4uclp1b3FjMG82am8/view?usp=sharing

Evo i slikao sam ako nekog zanima, jer nema šanse da će se dobro vidjeti ako uploadam slike ovdje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...

Jel koristi tko one samsung sview maske. 

Preklopne i slično. 

Naručio sam si jednu s neta pa  čekam da mi dođe. 

Jer u međuvrenu sam skužio da mi se brutalno izgrebao note, po onom metalnom dijelu. I to baš kad malo bolje promatraš, brutalno upada u oči. 

https://drive.google.com/file/d/0B7ry-NQUed4uclp1b3FjMG82am8/view?usp=sharing

Evo i slikao sam ako nekog zanima, jer nema šanse da će se dobro vidjeti ako uploadam slike ovdje. 

A ništa, sad polir pastu i udri ;)

Ja imam tough armor i nemam za sad nikakvih problema jedi što je mob sa njom pre glomazan, no uzeo sam je najviše zbog one plastikice na njioj što služi kao stalak 

15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...
streamg kaže...

Imam ja..

Identičan problem sam imao i na Galaxy-u S5,te sada na Note 4..

Nemam pojma zbog čega se to događa..

našao sam na netu kao isto imao problema sa time, pa su mu zamjenili za novi i da sve kao radi.... da je navodno do kamere... ja kada protresem mobitel onda ulovi, više mi je pun k nošenja mobitela na servise

http://forum.xda-developers.com/note-edge/help/rear-camera-auto-focus-t2942537/page2

No pain no gain
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Recite mi kroz nekoliko crta kako se ponaša kamera, baterija, tač itd... (općenito cijeli mobitel)...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Recite mi kroz nekoliko crta kako se ponaša kamera, baterija, tač itd... (općenito cijeli mobitel)...

Evo ja ti mogu svoju verziju u par crta opisati. 

Mobitel kao uređaj je vrhunski stroj. Ekran je savršen. Ne treba previše o njemu pričati. Ne grije se. Super leži u ruci, ja sam se jako brzo naviknuo na korištenje. 

Touch, ma nemaš tu šta niti pitati. Normalno da radi odlično. 

Ja sam s kamerom podvojena ličnost.  U super uvjetima, tj. da se bolje izrazim po danu je kamera odlična. Znači slike su savršene. 

A u zatovrenom prostoru ja baš nisam zadovoljan, kad moram upotrijebiti blic, dobivam rezultate koji me ne zadovoljavaju. Pogotovo iz bližeg. A to je i moj problem, što sam do sada imao samo lumie, i slike u mraku s njima su "mrak" i s blicem i bez. 

Znači čim je osvjetljenje malo lošije, ja već znam da neću biti zadovoljan. Iako nisu loše slike, ali ja sam naučio na bolje, pa mi to mrvicu smeta.

Ali sam mobitel je odlična stvar, još najbolje od svega je stylus. Koji radi vrhunski. Služim se za pisanje zabilješki i baš pomaže. 

Mobitel je za svaku preporuku. 

Plus još jedna stvar koja meni smeta, taj metalni dio što ima okolo, kako sam stalno u pokretu pa mobitel u džep, jaknu i tako u krug. Nastaju crtice, koje se baš ne vide, ali ako se malo bolje gleda, tu su. Bio sam ubacio i slike negdje u daljnjim postovima prije nekoliko dana. Pa možeš pogledati. 

Uglavnom kao što sam već rekao. Mobitel je odličan.

A i razlog zašto sam uzeo note, jer to je zapravo prvi andorid uređaj koji mi se uopće svidio izgledom i dizajnom. Ovi svi prije npr. od samsunga, su mi ko diječije igračke, nekako blago zaobljeni. Ili šta ja znam šta sve ne. Ali mi se ne sviđaju. S5 S4 i ta ekipa, nula bodova za mene. A ne bi ga mijenjao niti za novi S6 i edge, jer mi se stvarno ne dojme kako ovaj note4. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 11:46 (Franjo15).
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Hvala ti, a što se tiće baterije?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Hvala ti, a što se tiće baterije?

Prvi smartphone na kojem se ne brinem oko baterije. Da ću imati problema do kraja dana. Punim svaki drugi dan i to na 10-15% ga stavljam na punjač, a da se točnije izrazim ne baš 2dana da traje ali 1D20h dok se ne ulovim punjača. 

Iako mi evo aplikacija kaže ovako. 

My samsung SM-N910C battery averages 1d 15h 29m (7h 35m 0s active usage) on a single charge.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 16:50 (Franjo15).
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

A taj njihov Android kako se on ponaša na N4ci? Jel radi fluidno, kakvo je stanje s ažuriranjima ?

Sve me više mob pali :D Samo da nije ko Ativ S

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 18:06 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Note radi odlično s androidom. Bar po meni. Meni je ovo prvi android telefon, samo da napomenem.  Jako je fluidan a da nije pa odmah bi ga razbio. 8 jezgri 3gb rama. Iako previše rama vuče wizz ne šteka. Svakako radi odlično. 

Update po meni malo banana kod nas, još nikako nije petica andorid došla. Iako u nekim zemljama je. A očito prvo poliraju za s5 i sad nove s6 i tko zna koje još modele pa će tek onda polako doći note na red. 

To malo šljaka, meni koji sam prešao s WP je ok legao android. Neke stvari su mi lakše sjedale na WP. Ali sve je opet stvar navike. 

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo i slike stanja baterije da vidiš.  prije nego sam stavio na punjač. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Lijepo lijepo... Uzimam ga 

3 1 hvala 0
11 godina
Franjo15 kaže...

Evo i slike stanja baterije da vidiš.  prije nego sam stavio na punjač. 

moj note 3 ima 5-6 sati SOT bez problema sa 1.5 - 2 dana korištenja. Znači kada jednom budem mijenjao telefon, prekočiti ću note 4

15 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Dobio sam nekakav update na Poljskom loliju.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy Note 4!

cemu TD što kažem da note 3 ima bolju bateriju od note 4?

što govorim istinu?

ne ponašajte se kao djeca.

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...

cemu TD što kažem da note 3 ima bolju bateriju od note 4?

što govorim istinu?

ne ponašajte se kao djeca.

Pa evo ti još jedan na čelo,pošto si jedan ubačeni troll.Osobno se o bateriji ne priča jerbo je osobna percepcija pojedinca,kako če je gazit i na koji način.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Vračen mutavac!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice