danas neznam zašto odjednom kada uđem u aplikacije pojavi se poruka nažalost aplikacija pokretač prekinula je sa radom.. šta napraviti, da li se ikome dešavalo?
i sada stalno to pokazuje kako god mi stoji mob otključan
Kakao vratiti originalni FW? Rutao sam ga i ne mogu primat pozive....blutoth stavke....ima li neki nacn za hard reset. Tvornicki sam ga resetirao i preko menua i preko cwma....
zna netko di bih mogao nabaviti bateriju za Quadro SQ-50E23A ???
te zna netko di bi mogao nabaviti touch ekran za SQ-40E21t ? Pitao sam u Quadro serisu i cijena ekrana je ekvivalentna cijelom novom mobitelu. Ne znam ni sam kako potraziti na ebayu (sta utipkati)
Hvala
Mobitel mi je u bootloop-u. Je li tko uspio staviti neki drugi recovery mod i maknuti onaj sluzbeni i staviti neki drugi rom?
Radi se o sljedecem smartphone-u: Quadro Premio Series SQ 50e85F
i mene zanima za bateriju? dnevno znam i po dva puta puniti. osim toga prezadovoljna sam sa mobitelom SQ-50E23A
Je li itko uspio pronaći kakav ROM za Quadro mobitel, mene zanima SQ-50E85F? Trebam, ROM koji bi pokrenuo ovaj mobitel, bilo kakav!
To je vjerojatno kopija nekog "kineza" pa bi možda i njegov ROM odgovarao!
Dobro bi mi došao i backup ako je tko voljan poslati mi file!!
Kupio sam pametni telefon Quadro sq-55e91a koji je sada u mnogim trgovinama na akciji. Platio sam ga 779 kn u pevecu.
Evo kakvi su dojmovi:
dizajn - uređaj je elegantan, tanak i lagan. Postoji verzija sa crnim i bijelim poklopcem, ovisno koja se boja odabere.
zaslon - 540 x 960 piksela i 5.5 inča. Istina, nije HD, ali je zaslon iznad očekivanja. Boje su lijepe i žive, a kutovi vidljivosti odlični, zahvaljujući IPS tehnologiji.
zvuk - vrlo glasan i jasan zvučnik prilikom gledanja filmova i puštanja glazbe, jedino je na sllušalicama malo slabiji
rad uređaja: uređaj radi brzo i ne šteka. Brzo lista meni, brzo se otključava zaslon i brzo se spaja na wi- fi. Većina aplikacija radi dobro, a filmovi se mogu bez problema gledati u bs player-u.
kamera - radi sasvim solidne fotografije, a posebno preko dana i snima solidan video
PREDNOSTI:
-zaslon iznad očekivanja
-dobra kamera
-brz i stabilan rad
-zvučnik
-preklopna futrola u pakiranju
Uglavnom, za tu cijenu mobitel je i više nego dobar. Očekivao sam puno gori. Za sada sve radi bez greške.
Dali netko zna gdje se može nači baterija za quadro mob sq-50e23a
Hvala unaprijed
Quadro, tj. Inem, bi trebao imati baterije.
Kupio Quadro sq 55E91A sa mobitelom sam prilično zadovoljan jedino što je baterija neispravna a koliko sam dobio informaciju nova košta 600,00 kn u ovlaštenom servisu i to bez ikakve garancije da če bit ispravna. Inače ova koja je došla sa mobitelom radila je nekih 2 mj. iako je prvo punjenje urađeno "školski" što bi se reklo. Pa vi sad vidite.
Radio je i moj dok se baterija nije napirila toliko da više nestane pod poklopac, u servisu kažu da je baterija otišla i da na nju nema garancije, novu je moguče naručiti i košta nevjerojatnih 600,00 kn i naravno bez garancije da če ta biti ispravna.