Problem sa Sagem my750x

poruka: 4
|
čitano: 2.879
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa Sagem my750x

nedavno sam kupio sagem my750x i imam problem..stalno mi izbacuje poruku "you CSB memory is full.Please delete your old messages to save it." a nepokusavam nista snimit.samo od sebe izbacuje..

svi brojevi su na SIM kartici.pokusao sam ih kopirat na telefonsku memoriju medjutim opet izbacuje. Nemam SMS poruka niti MMS poruka.sve arhive prazne.Zauzece interne memorije 0% na Memory Kartici je iskoristeno 20% prostora. Storage location je postavljen na Memory Card..znaci u stand by modu mi to izbacuje..i kad radim nesto na njemu i kad neradim nista...da li neko ima kakvu soluciju??

i da li je moguce da kod kuce izvrsim promjenu software ako je to u pitanju..ako jest da li neko moze postavit link gdje imaju upute i sofware za DL..

Unaprijed Hvala!

awnelius

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Problem sa Sagem my750x

Pravac servis!

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa Sagem my750x

moras izvaditi karticu i ubaciti ju u neki drugi mob i cekat da ti stigne mms i otvoriti ga...neko ti je poslao mms a taj mobitel jos uvijek nema postavke za mms(tj. vip jos nema postavke za mms za njega), znaci procitaj na nekom drugom mobu taj mms i to je to...

16 godina
neaktivan
Problem sa Sagem my750x

mobitel je dekoridan i koristim ga u bosni.taj mms sam vec izbrisao i prestalo se pojavljivati samo Memory Full.....al rijesio sam problem...u networks settings postavio sam na UMTS a bilo je na GSM..

neznam ni ja sto sam to uradio al uglavnom nepojavljuje mi se vise..neznam kakve to veze ima sa CBS memorijom al drago mi je da mi ta iritirajuce poruka vise neiskace

awnelius

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice