Problem NOKIA E75

poruka: 28
|
čitano: 3.125
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Procjena] Problem NOKIA E75

Znam da nije uopce mjesto za ovu temu ovdje al zanimam me vase misljenje uzasno. Molim admina ako ju vidi da prebaci u odgovarajuci dio foruma. Znači ovako prodao sam jucer Nokiu E75 (ispostavilo da jedino sta nije sljakalo je 3.5 jack za slusalice ostalo sve ispravno), Prodao ga preko njuskala te ovakva je stvar: Kupac je vidio mobitel te sam mu dao do znanja da je jack neispravan te da treba promijeniti masku. On se slozio i tako sam ga prodao za 400 kuna s usb kablom, punjacem i memorijskom od 2GB. Zove on mene 3 sata poslije i veli da je u mobisu te da nezele uzet mob na servis jer ima zahebnu masku za mijenjanje (prije mjesec dana narucio s ebaya masku za njega te uredno zamijenjena kod jednog servisera) te tvrde da je mob bio kod njig na servisu u 8. mj 2010 godine jer je pao u vodu (bio sam drugi vlasnik kupio sam ga u 11 mjesecu 2010 i nije nikakakvih problema bilo). Ja sam rekao da neznam dali je pao u vodu te da sam znao i ako je to istina da ga nebi ni od 1 vlasnika niti uzimao, te da sam znao nebi ni prodao mob koji je pao u vodu bez da kupcu dam to do znanja. Stoga ja velim da mu se javim jos navecer. Kupac trazi povrat novca ja sam mu rekao ako ce biti problema da ne radi slobodno se javi te sam mu ponudio broj servisera koji je meni mjenjao masku no nece, poceo je prijetit. Sad jel se prijetnje mogu prijaviti policiji (bile su tipa: ako ne vratis novce nebu dobro, onda kao da sam ga izigrao (wtf), te kao da gubi zivce, da ga ne tjeram da sve skole u zagrebu pretrazi, te zadnja je bila danas ak ne vratim novce da me trazi) znaci zanima me vase misljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ukoliko si mu pojasnia sve probleme sa mobom i upozna ga sa svim geskama na mobu a on ga je ipak odlucia kupit ne vidim u cemu je problem...ako je tako bilo...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sve sam mu bio naveo, te meni je sad vise problem necu ja sad svakih 50m pazit i skiljit iza coska da me nezaskoci nit sam imao namjeru zeznut ga niti nisam sve sam mu naveo i pristao je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: [Procjena] Problem NOKIA E75
zoharbizo kaže...

ukoliko si mu pojasnia sve probleme sa mobom i upozna ga sa svim geskama na mobu a on ga je ipak odlucia kupit ne vidim u cemu je problem...ako je tako bilo...

Tako je. No ipak si se trebao informirati kod 1. vlasnika o tome. I BTW, kakav je to serviser koji ide mijenjati kučište a ne vidi da je mob bio u vodi? {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina

onda mu lipo reci da te ne zanimaju njegove prijetnje..proda si mu mob i reka sta sve ne valja a on je odlucia kupit...reci mu da ces ga prijavit ako ti bude nastavia pritit...i tocka

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam kaj je najgore serviser kod kojeg je bio reko je da sve sljaka te rekao da nema nikakvig problema, mislim da bi ja znao da je bio u vodi vjeruj mi nebi dao 900kuna za njega da sam znao da je u vodi (tocnije mijenjao sam htc tattoo za njega).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

onda mu lipo reci da te ne zanimaju njegove prijetnje..proda si mu mob i reka sta sve ne valja a on je odlucia kupit...reci mu da ces ga prijavit ako ti bude nastavia pritit...i tocka

ok hvala.

17 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

neznam kaj je najgore serviser kod kojeg je bio reko je da sve sljaka te rekao da nema nikakvig problema, mislim da bi ja znao da je bio u vodi vjeruj mi nebi dao 900kuna za njega da sam znao da je u vodi (tocnije mijenjao sam htc tattoo za njega).

Ja bi išao tuć servisera i prvog vlasnika. {#}

14 godina

otkad si na formu zakljucia sam da si los trgovac...em si falia kod tog moba...em kod onog 1075 t sta si proda a trazia si jaku konfu...nemoj nista vise prodavat haha {#}

0 0 hvala 0
14 godina
vexx5555 kaže...
mislavgray kaže...

isa bi i ja {#} al on nece...vidim da mu nije svejedno :)

16 godina

Vrati mu novce, naravno nakon provjere da je mobitel ok.

Vjeruj mi... lakše češ spavati

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zoharbizo kaže...

otkad si na formu zakljucia sam da si los trgovac...em si falia kod tog moba...em kod onog 1075 t sta si proda a trazia si jaku konfu...nemoj nista vise prodavat haha {#}

ha? nisam prodavao nikakav 1075

14 godina
mislavgray kaže...

zoharbizo kaže...

ha? nisam prodavao nikakav 1075

proda si x6 neki amd a trazia si neki proc da ti moze upogonit igre na fullhd-u...bice da je bia onda 1055t...vidim da ti pod moj pc pise da ga nema vise

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
vexx5555 kaže...
mislavgray kaže...

isa bi i ja {#} al on nece...vidim da mu nije svejedno :)

ma isao bi i ja samo nemam ni broj od lika koji je prodao e75 EDIT nasao sam 1 vlasnika! ^^

14 godina
neaktivan

AHAAA ma trollao sam glup sam bio, uzeo sam pauzu od igranja ne stigne se uz muzicku i skolu... 

14 godina
neaktivan

btw poslao je sms zadnja ponuda vrati 300kn i ja tebi tvoj mob sta da odgovorim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

btw poslao je sms zadnja ponuda vrati 300kn i ja tebi tvoj mob sta da odgovorim?

Ne idi nikamo, lik će te prebiti i još češ ostati bez moba.

14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
mislavgray kaže...

Ne idi nikamo, lik će te prebiti i još češ ostati bez moba.

nejdem da i idim nebi solo isao sigurno bar bi uzeo par frendova, ne mislim ja njemu pare vratit nego kaj da mu kazem?

17 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

nejdem da i idim nebi solo isao sigurno bar bi uzeo par frendova, ne mislim ja njemu pare vratit nego kaj da mu kazem?

Da bude sretan što ga nisi zahebo. Jer mogao si mu dati kantu koja ni ne radi.

14 godina

reci mu da se ne bojis misa iz ulja  ;)

0 0 hvala 0
17 godina
mislavgray kaže...

AHAAA ma trollao sam glup sam bio, uzeo sam pauzu od igranja ne stigne se uz muzicku i skolu... 

LOL, bitno je da više nisi {#}

Vrati čovjeku pare i problem riješen {#}

16 godina

Reci mu kad bi se bojao takvih skakavaca nebi po travi hodao{#}

388 212 posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

90% takvih nema muda za zgazit mrava...ti se nadaj da nije medu onih 10% {#} ako je posalji ga do splita

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a nemas mu kaj pare vratit ak si mu sve objasnio, onda je glup ak je kupio, ak ti preti odes na policiju ili neznam kaj, ako si sve objasnio nisi ti kriv, recida si pare vec potrosio

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam potrošio al mislim jer čekam mob od usera necroda te ja sam mu sve rekao on kao neće zaboravit da će me nać kad tad te da sam imao svoju šansu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
E i čuo san se s Prvin vlasnikom ispostavilo se da sam bio 3 vlasnik. No nikada nije pao u vodu kao da ovaj krafne baca, rekao je isto da mu nemam kaj Pare vratit te da ga ignoriram
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Možda je novom vlasniku pao u vodu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

Možda je novom vlasniku pao u vodu...

mozda, mozda ne uglavnom ne javlja se vise stoga mislim da je rjeseno tu cu napisat ako majstor se opet javi .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice