Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mp3david kaže...
Pisem ovdje.
Kolegica ima neki xiaomi mislim da je mi 10t lite.
Uglavnom nudi nadogradnju na novi muiai neznam ni kak se to pise.Novo 13esto sucelje.
Na 28% joj stane download i ne skida dalje. Kasnije se valjda i prekine.
Toliko o Xiaomiju i njihovim bugovima.

Neznam jel imao tko slicnu situaciju?

na koji način se skida update, preko wifija ili preko mobilnog podatkovnog prometa? možda ima ograničen podatkovni promet na mobitelu?

14 godina
Cryogenic kaže...
prorok kaže...

Molim pomoć za neki best buy oko 1500kn za tatu koji je dosad bio na nekom šrot vivaxu :D Ne bi njuškalo i slično. Ić ću sutra do arena centra.

šta fali novim zapakiran mobitelima sa njuškala sa garancijom? Imaš Huawei magic 4 lite novi zapakiran 1300-1500 kn a u dućanu ga nema ispod 1800-2200 kn, zasada best buy.

Jel imaš link na te mobitele da vidim? Ja nisam našao.

14 godina
itomic009 kaže...
Cryogenic kaže...
prorok kaže...

Molim pomoć za neki best buy oko 1500kn za tatu koji je dosad bio na nekom šrot vivaxu :D Ne bi njuškalo i slično. Ić ću sutra do arena centra.

šta fali novim zapakiran mobitelima sa njuškala sa garancijom? Imaš Huawei magic 4 lite novi zapakiran 1300-1500 kn a u dućanu ga nema ispod 1800-2200 kn, zasada best buy.

https://www.njuskalo.hr/huawei-honor/honor-magic4-lite-oglas-39168211

https://www.njuskalo.hr/huawei-honor/honor-magic4-lite-36-rata-bespl-dostava-oglas-39174657

https://loop.hr/proizvod/honor-magic4-lite-85/

https://www.njuskalo.hr/huawei-honor/honor-magic4-lite-6-128gb-magic-4-lite-nov-orig-zapak-racun-gar-2god-oglas-39233267

https://www.gsmarena.com/honor_magic4_lite-11423.php

Ja sam ga kupio prije 3 mjeseca za 1300 kn i mob je fenomenalan za te pare, display ips 120 hz, 6 gb rama, znači nema štekanja, softver brz, velik ekran, tanki bezeli, brzo punjenje, baterija komotno 2 dana izdrzi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2022 14:54 (Cryogenic).
11 godina
itomic009 kaže...
Cryogenic kaže...
prorok kaže...

Nije neka preporuka za magic 4 lite, ips ekran i bez uw kamere u 2023 meni nema smisla. 

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Nema 3,5mm, micro SD, stereo zvučnike, Amoled....Fali tu dosta toga...

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

vepar Memphis

Hvala na preporuci za Motorole.

Odlučio sam se na Motorolu Edge 30 Fusion, koja je trenutno za 4049kn na ekupi i danas/sutra naručujem.

Iako ima na njuškalu Xperia 5 IV za 5100kn što je sasvim ok cijena, nisu riješili ni približno pregrijavanje telefona, par fotki i vruć je.

Jedino se nadam za Motorolu da produže 3+4 godine softverske podrške nego 2+3 kako je sad, jer sam našao na nekom forumu/recenziji informaciju da su produžili za neke modele iz 2022.

Ako netko ima što za dodati još slobodno :)

0 0 hvala 0
10 godina
Jel vrijedi uzeti novu S22 Ultru za 6400/6500 kuna? Vidim da ih na Njuškalu ima hrpa, valjda zbog produženja ugovora.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2022 11:46 (MedO1337).

0 0 hvala 0
14 godina

Da, bila je na popustu za 4000kn uz produljenje uređaja u HT pa sad ljudi žele brzu zaradu.

Pa općenito nije loš ulov. Iako na zalask i dalje je to po mnogima najbolji Android. Bolji ekran i setup kamera nećeš naći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mr.Inferno kaže...

vepar Memphis

Hvala na preporuci za Motorole.

Odlučio sam se na Motorolu Edge 30 Fusion, koja je trenutno za 4049kn na ekupi i danas/sutra naručujem.

Iako ima na njuškalu Xperia 5 IV za 5100kn što je sasvim ok cijena, nisu riješili ni približno pregrijavanje telefona, par fotki i vruć je.

Jedino se nadam za Motorolu da produže 3+4 godine softverske podrške nego 2+3 kako je sad, jer sam našao na nekom forumu/recenziji informaciju da su produžili za neke modele iz 2022.

Ako netko ima što za dodati još slobodno :)

Imaš tu

, samo oni guraju motorole pa ne uzimaj baš sve zdravo za gotovo. Inače meni UI od motorole nije baš al to sad ovisi od osobe do osobe kako se kome  sviđa.

6 godina
neaktivan

Meni UI je sasvim ok. Clean. A za recenzije pretražio sam sve što god sam mogao naći i sama iskustva korisnika. Također gledao dal kao serija ima kakvih propusta, green display itd, ne mogu ništa naći. Imam 14 dana za povrat ako mobitel bude baš loš što se nadam suprotnom.

Eto, Motorola Edge 30 Fusion naručena. Uskoro Mi9T ide u prodaju kad stigne novi i ako sve bude ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2022 17:27 (Mr.Inferno).
14 godina
neaktivan
MedO1337 kaže...
Jel vrijedi uzeti novu S22 Ultru za 6400/6500 kuna? Vidim da ih na Njuškalu ima hrpa, valjda zbog produženja ugovora.

Dobar mob, ali po meni je to previše kuna, 5500 bi bio nekakav plafon koji bi dao za nju.

15 godina

Realme GT2 2864kn. Ovo je jako dobra cijena za ovakve specifikacije...

https://www.mobileshop.eu/hr/realme/mobiteli/gt2-5g-dual-sim-128gb-8gb-ram-bijeli/

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina

Samo pazi ako je otkljucan Firmware i nije Saftynet Passed onda ti ne radi NFC a mozda i bankovne aplikacije.

15 godina

Pozdrav ekipa,

tražim mob za ženu, kao poklon za skori rođendan. Nisam uopće u toku sa trenutnim modelima, išao bih na neki mid range mob. Bitno da nije prevelik i da ima ok kameru (da može slikati novopridošlog bebača). Trenutno ima P20 lite koji još uvijek radi ok, ali pokazuje znakove starosti.

Ja imam Pixel 4a, pa mi je prvo za oko zapeo Pixel 6a (https://www.amazon.de/dp/B0B4DMCF5W?tag=gsmarena0ca-21&linkCode=osi&th=1&psc=1)

Ima li što bolje za 2500-3000kn?

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
kratos091 kaže...

Pozdrav ekipa,

tražim mob za ženu, kao poklon za skori rođendan. Nisam uopće u toku sa trenutnim modelima, išao bih na neki mid range mob. Bitno da nije prevelik i da ima ok kameru (da može slikati novopridošlog bebača). Trenutno ima P20 lite koji još uvijek radi ok, ali pokazuje znakove starosti.

Ja imam Pixel 4a, pa mi je prvo za oko zapeo Pixel 6a (https://www.amazon.de/dp/B0B4DMCF5W?tag=gsmarena0ca-21&linkCode=osi&th=1&psc=1)

Ima li što bolje za 2500-3000kn?

Poco X4 Pro

Redmi Note 11 Pro 5G

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2022 11:15 (Magician).
15 godina

Samsung A52s ko i svaka druga preporuka oko ove cifre.

Probaj ga naći novog zapakiranog na njuškalu za cca 2k kn. 

Moze neka preporuka za mobitel do 1000 kn.Koristit ce se samo za internet i whatsapp.

Za kvalitetu kamere me nije briga i mora podrzavat google servise.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2022 12:33 (PessimisticallyOptimistic).

0 0 hvala 0
15 godina
PessimisticallyOptimistic kaže...

Moze neka preporuka za mobitel do 1000 kn.Koristit ce se samo za internet i whatsapp.

Za kvalitetu kamere me nije briga i mora podrzavat google servise.

Polovno Huawei P30, Galaxy S10E, Motorola G60, Realme 8, Redmi Note 10....

Ako ćeš zapakirano Moto G51 za 1000kn...

14 godina
vepar kaže...

Realme GT2 2864kn. Ovo je jako dobra cijena za ovakve specifikacije...

https://www.mobileshop.eu/hr/realme/mobiteli/gt2-5g-dual-sim-128gb-8gb-ram-bijeli/

Neo 2 u Mall.hr opet za 2.555kn :)

8 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

Ima li netko Oppo Find X5 (ili skupljeg Pro brata) i kakvi su dojmovi?
Ovo mi se čini kao dobra ponuda -> https://www.mobileshop.eu/oppo/mobile-phones/find-x5-5g-dual-sim-256gb-8gb-ram/

Budući da ne gejmam, stariji procesor ne bi smio biti problem.
Bitan mi je dobar OS (navodno ColorOS sve bolji i bolji), fluidnost, kamere i baterija.

U izboru je još Pixel 7, no odbija me sporo punjenje, problemi sa senzorom otiska prsta i još neke manje boljke.
Ima li još što vrijedno razmatranja?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina

Dobra cijena za taj Oppo....Ništa mu ne fali, taj proc je ako nisi gejmer još uvijek jako dobar.. Oppo je obuzdao grijanje tako da u svakodnevnom radu ne bi trebalo biti problema......

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Realme GT2 Pro sa istog shopa...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Može pomoć, koliko po vama vrijedi S21 star godinu dana. Ok stanje ima samo malo foliju ogrebanu na jednom mjestu, ekran citav. Ostalo sve 5.

0 0 hvala 0
13 godina

nastavno na ovu temu prije nego što donesem konačnu odluku jedan poll, sav info imam samo glasajte 

10 honor 70 za 1800kn
3 samsung a53 za 1600kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Isplati li se preci sa S20 FE na S21 Ultru za 1000kn nadoplate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Naravno da se isplati!

16 godina
uzo ga ja nedavno pa pitaj kaj te zanima
9 godina

Pozdrav, pitanje nije direktno vezano za temu, ali očekujem da ću ovdje najprije dobiti odgovor.

Ima li itko iskustva s naručivanjem Poco mobitela direktno s njihove službene njemačke stranice - www.po.co/de ?

Naručio bih "POCO M4 Pro Cool Blue 8GB+256GB" preko mailbox.de što bi me na kraju ispalo nekih 235€ s dostavom, pa me zanima je li sigurno i koliko brzo mogu očekivati dostavu? Hvala

0 0 hvala 1
15 godina
4 Mi 11 Ultra 682 eur
0 Xiaomi 12T Pro 679 eur
9 Google Pixel 7 612 eur
0 Google Pixel 6 Pro 579 eur
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2022 14:32 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
11 Ultra ima najjače kamere od navedenih
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice