Pozdrav ekipa.
Imam i ja dilemu.
Dvoumim se oko:
Xiaomi Mi Note 10
Samsung Galaxy S10 lite.
Za oba sam pogledo 10 različitih recenzija i ne mogu se odlučiti.
Koliko sam skužio kamere su najveći adut Xiaomia. Makar i na S10 lite su kažu dobre kamere. Mislim da je preko dana sve to isto, ali noćne su vjerojatno daleko bolje na Xiaomiu. Dok fluidnost i baterija je na strani Samsunga. Plus softver od Samsunga je meni baš po mjeri plus kaj ima taj Samsung Knox pa si mogu zapisat neke bitnije stvari.
Druga stvar koja me muči kod Xiaomia je taj slabiji proc i okidanje fotki. Da li mu treba dulje da okine fotku ili da procesuira/sprema? Da li mogu okidat desetki fotki velkom brzinom?
Xiaomi daleko bolji set kamera. Baterija bi trebala biti tu negdje, podjednaka, odakle ti da je bolja na Samsungu? Display na Samsungu nešto bolji, više nitsa i bolji SoC. Samsung nešto skuplji.
Okidanje fotki kod Xiaomija radi bez problema, okida instant, spremanje kod 108MP malo potraje, ali to je normalno i traje i na SD865. Ima dostupan odličan GCam port, ako te zanima automatika. Imaš kolege koji ga trenutno imaju u ovoj TEMI, pa vidi s njima, ako te još nešto zanima.