- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
preporuka za mobitel 3500-4000kn
mislio sam piknuti oneplus 5 ali mislim da za te novce ima i boljih (min. 32gb+sd kartica)
Npr?
S7e, S8, G5, G6, M10, P9, P10...imaš modela na bacanje za tu cijenu.
Za 4000 kn može novi iPhone 7 u vakumu uzeti na njuškalu, nema sd ali ima 5 godina mira.
Ooooo pa nisi mu kupio super duper uber mega extra w10m phone? Ili se bojis tuzbe za okrutnost prema djetetu 😂
Ja sam mislio da je on dijete, i to maloljetno
Kad je tvoj super što ga nisi dao djetetu ili mu kupio isti. 😎
I djeca i supruga i sestra i zet i svi koje znam koriste isti sistem sa kojim sa ja zadovoljan i preporucujem ga drugima ;) Za razliku od tebe;) Tata se pati al ne mora i dijete ;)
....
I djeca i supruga i sestra i zet i svi koje znam koriste isti sistem sa kojim sa ja zadovoljan i preporucujem ga drugima ;) Za razliku od tebe;) Tata se pati al ne mora i dijete ;)
A ocigledno si i ti zadovoljan ;) Sto ne priznas da je android bolji kao i ostatak covjecanstva sto je odavno priznao ;)
Mogu i korisnici xiaomija, al ocito ne znas citati na tom svom najboljem mobitelu
Jesi li ikad napisao ista sto ima smisla ;) Ja se ne sjecam. Zivcan ;) Evo pijem bensedine zbog tebe ;) Odo se malo tresti od nervoze a ti uzvaj u pravom telefonu iako je to low end androida a poslije w10m ti i on radi odlicno ;) Sta ces tek reci kad si kupis pravi mid range android ;)
Bitno da ima dobar ekran minimalno 1920-1080...i da je brz opcenito.

Poz ljudi
ZTE Blade v7 lite ili Noa H6 ?
Hvala!!!
Mi kupili Honor 7 lite....za prvih par dana koristenja i istrazivanja prezadovoljni........1400kn,
Imao sam oneplus 3 i prodao ga prije mjesec dana jer sam planirao kupit peticu, no sad me nekako privlači LG g6. Što kažete? dati šansu lg-u ili uzeti oneplus i ostati na skoro istom mobitelu za kao što je oneplus 3? :D
od ta 2 ja bi uzeo g6 definitivno
osim ako nisi benchmark freak
Oke a koji biste mob preporucili u cijenovnom rangu zte-a a da je do 5" :)
Pozdrav svima, trebam preporuku mobitela za punca,5 ", bar 2 gb rama, da se može kupiti kod nas i da ima garanciju kod nas,drugo je sve više manje nebitno. Do 1200 kn-a, možda se može i razvuć do 1500. Ja sam gledal Honor 7lite, lenovo k6, ili doogee mix5. Imate li još koju preporuku, ovaj tjedan bi trebal to kupit.
ako mora bit novo, osim tih nabrojanih pogledaj si i redmi note 4x 3/32, u neutrinu dođe 1500kn
Koji je bolji odabir unutar 1100 kn
te unutar 1700 kn
Kupnja na rate
Hvala

može pomoć, kupujem mob. IPhone SE/Samsung S6/Huawei p10 lite?ako može koja preporuka? Hvala vam
Hm hvala svima na odgovorima
malo sam se vise pozabavio ovime i za oko mii je zapeo Motorola MOTO G4 Play 5" bijeli nekih cca 1000 kn !
A samo me jos zanima (nevezano za moj izbor) sto mislite o General mobitelima?
Hvala