Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.021
|
čitano: 12.495.683
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Trebam preporuku mobitela do 3000kn.

Bitne stavke: kamera, baterija i fluidnost na duzi period, ekran

Ne igram igrice.

Kupnja u Hrvatskoj.

Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
Honor 8 dućan, S7 njuškalo
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Slucajno mi to ostalo na potpisu...

To je bilo prije dok sam jos imao Iphone sad se vracam na Android.

Nebi ja Šajomija jer nema nijednog ispod 700 kuna (to i je moj cijenovni rang)

AppleFanboy
13 godina
JeggerMaster kaže...

Radije iskeširaj tih parsto kn nekako, nego da ove poluproizvode uzimaš... Jer nije velika cjenovna razlika, a ova bagra je iskreno neupotrebljiva i nekvalitetna

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
14 godina
JeggerMaster kaže...

Ja sam prije nove godine uzeo Xiaomi Redmi 4a za 700 i nešto sitno kuna.

Jedino je problem što više ne postoji dućan Top One, pa bi bill dobro pogledati njegovu cijenu kod ostalih.

Više nije kod mene, ali znam da mi sestra uživa u njemu. :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina

Pozdrav kolege, do  sada sam imao s6 edge+ ali sam shvatio da mi netreba takav mob i veličina ekrana me počela malo živcirati pa da Vas pitam što je najbolje do nekakvih 1200 kn max (može i malo preko ako se isplati), preferiram rabljeno s garancijom jer imam osjećaj da mogu dobiti više nego da idem novo kupovat. Vidim da preporučujete stalo huawei p8 lite, imao sam ga priliku isprobati i solidan je mob ali frend koji ga baš intenzivno koristi rekao je da mu se često zablokira, mora ga po par puta u danu resetirat i da nije baš pretjerano zadovoljan. Našao sam na njuškalu jedan sony m4 aqua skoro novi za 100 eura, e sada nisam nikad koristio sony mobitele pa neznam što očekivati. Ako bi mi netko mogao pomoći bio bih mu zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Uzmi redmi 4.
15 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Pozdrav kolege, do  sada sam imao s6 edge+ ali sam shvatio da mi netreba takav mob i veličina ekrana me počela malo živcirati pa da Vas pitam što je najbolje do nekakvih 1200 kn max (može i malo preko ako se isplati), preferiram rabljeno s garancijom jer imam osjećaj da mogu dobiti više nego da idem novo kupovat. Vidim da preporučujete stalo huawei p8 lite, imao sam ga priliku isprobati i solidan je mob ali frend koji ga baš intenzivno koristi rekao je da mu se često zablokira, mora ga po par puta u danu resetirat i da nije baš pretjerano zadovoljan. Našao sam na njuškalu jedan sony m4 aqua skoro novi za 100 eura, e sada nisam nikad koristio sony mobitele pa neznam što očekivati. Ako bi mi netko mogao pomoći bio bih mu zahvalan.

Što se tiče Sony-evih mid range mobitela, topla preporuka je pobjeć što dalje od njih.. 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Što se tiče konkretnog Sony modela, rađe nemoj, loše je napravljen i mrlja je za Sony. Ali toplo preporučam nešto iz Xiaomi mid-rangea, jako stabilni su.

11 godina
neaktivan

Kad smo kod toga, koji Sonyjev model u zadnjih 3-4 godine, ako ne i više, nije bio mrlja za Sony? Govorimo isključivo o kvaliteti izrade, ne o performansama.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kolege kupujem sestri mob jer je diplomirala...i sad sam u nedoumici. Pošto ona čuva mobitele imat će ga min 2 godine...a sad ima G2.

Honor 8 ili LG G5. Znaći najbitnija joj je kamera i baterija. Nije čak ni neka velika razlika u cijeni pa me to još više j...

Kako ja vidim usporedbu:

Honor 8 - dizajn, dimenzije, procesor, fluidnost, kasnije izašao (duža nadogradnja), dual sim, kamera (uvijek su mi imali dobar software)

G5 - kamera, ekran, izmjeniva baterija, sd card, Nougat...

0 0 hvala 0
14 godina
A S7?

Između ovih dva, ja bi rađe Honor 8 jer me G5 najviše razočarao od svih flagshipa ove godine. Dizajn i kvaliteta izrade je na strani Honor 8.
Jedinu neku bitnu prednost G5 bi dao kod kamere (ima 4k snimanje, Honor nema) i ekran.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa. Imam jedno pitanje, koji bi ste mi mobitel preporučili do 2500 kuna. Ako možete dajte mi par preporuka pa da imam više izbora. Ne tražim nikakve specijalne karakteristike, samo da je Android, po mogucnosti nov te da je po vašem mišljenju dobar mobitel.

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
@R36

G5 definitivno.
11 godina

Dali je netko koristio sony c4 ili samsung j5 i kakva iskustva su vam s njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4a dojde oko 1200 kuna.
Trenutno nemogu nikako iskesirat iznad 700 kuna jer mi hitno treba mobitel.
A zasto su ovi "poluproizvodi"?
Mobiteli su cisto oke i nisu sigurno losi kao noa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A rabljeno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...

Kad smo kod toga, koji Sonyjev model u zadnjih 3-4 godine, ako ne i više, nije bio mrlja za Sony? Govorimo isključivo o kvaliteti izrade, ne o performansama.

Aj prestani trollat i check the facts. Samo su Z3 compact i M4 Aqua bili kritizirani za lošu kvalitetu ili greške u radu. Od Z preko Z1, ili M pa M2 i M2 Aqua, pa do Z5/c i sad X sve su odlično sklopljeni, kvalitetni i pouzdani uređaji. Pogotovo zadnji flagship ZX koji je odličan u svakom smislu.

14 godina
neaktivan

pozdrav.trebao bi mi mob do max 2k kn, zapakiran, moze njuskalo, ducani i webshopovi(eu shopovi bez carine)...pozeljno sto dulja garancija, dobar ekran, solidna baterija/kamera i najbitnije fluidnost...

neke koje sam uzeo u obzir su:

p9 lite

gm 5 plus

redmi 4

mijenja se one m7 pa eto, da bude neki napredak u odnosu na njega(ako je moguce, sto se tice izrade i sl.)

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 4:02 (rokoko).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja bi išao Na P9 lite,zbog vrhunske kvalitete izrade,kamere,intuitivnog sučelja,i redmi 4 bi bio uz njega,a ovaj gm 5 plus nije tako loš no kao mane mu se ističe što je pola androida na turskom a pola na hrvatskom..

Poslano sa Lenovo Vibe K5
14 godina

Zapeo mi je za oko Lenovo K5 Note, ima tko kakvu alternativu ili mišljenje o njemu? Žao mi je samo što kod nas nema verzije sa skenerom za otisak prsta i 4 gb rama .

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Sestra bi sa Lenova prešla na BlackBerry Priv. Možda netko koristi? Vrijedi li za te novce? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa za koje novce??

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
JeggerMaster kaže...
Xiaomi redmi 4a dojde oko 1200 kuna.
Trenutno nemogu nikako iskesirat iznad 700 kuna jer mi hitno treba mobitel.
A zasto su ovi "poluproizvodi"?
Mobiteli su cisto oke i nisu sigurno losi kao noa.

Pa onda kupi kad su oke, šta pitaš.

15 godina
★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 12:00 (nani_cropes).
11 godina
neaktivan

Pomoć!

P9 lite 

ili

samsung A3 2017

ili

samsung A5 2016

0 0 hvala 0
17 godina
dbebic7 kaže...

Pomoć!

P9 lite 

ili

samsung A3 2017

ili

samsung A5 2016

Ja bih P9 Lite svakako. Pokazao se kao vrhunski uređaj. Svi koji su ga uzeli su prezadovoljno. A5 je u tom rangu ali uzmi onda 2017 verziju ako već preferiraš Samsung.

11 godina
neaktivan
Upravo sam dobila preporuku za Huawei Honor 8 DS
Pa me zanima misljenje u odnosu na P9 lite DS
11 godina
neaktivan
Upravo sam dobila preporuku za Huawei Honor 8 DS
Pa me zanima misljenje u odnosu na P9 lite DS
15 godina
neaktivan

Pozdrav trebam pomoć,  P9 Lite ili readmi note 4?

Hvalaaa 😊

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice