Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovaj Redmi Note 2 je takav brutalan best buy da to nije normalno. Jede manje sisavce, a još ima i sd utor i izmjenjivu bateriju. Trojka nema pa mi je instant deal break.

A još cijena... izvan svake pameti.

Inače, danas provjerio na Njušci... ima likova koji i dalje prodaju S2 za nekih 1300-1400 kuna. Toliko iz naše stalne rubrike "zanimljivosti".

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ja ne mogu virovat koja se prica razvila o Doogeeu i moram priznat da jos nisam cuo da je netko toliko branio određenu marku mobitela. Svi mobiteli se kvare, neki prije, neki kasnije. Jeftiniji i noname mobiteli (da Doogee je jedan od tih) imaju puuuno vecu vjerojatnost da ce riknuti. To nije napadanje "branda" vec istina. Xiaomi je br 1 proizvođač u Kini i kao korisnik RN2 mogu slobodno reci (ima mi par prijatelja Doogee koji su spominjani) mogu  bez ustrucavanja reci da je RN2 bolji od bilo kojega doogeea kojeg sam drzao u rukama (njih bar do 10 modela). Ne kazem da je to los mobitel za cjenovni rang, ali da ga nekome preporucim to nikada. Netko tko ima 500kn za mob, uzme doogee s 2god garancijom to mi je ok. ali za tipa 1500 kn se da naci puuuuno bolji mob od toga. RN2 nije savrsen. plastika je malo "šugi bugi", nitko nije siguran koja mu je tocno zastita stakla (kupi sam kaljeno pa me zaboli da budem iskren) i dolazi s bloatanim romom. promjena roma traje doslovno 10min i mob leti. kamera je uredna po danu, dok po losijem oisvjetljenju moras koristit HDR, ali onda su drugi problemi u pitanju. GB rama ne znace skoro pa nista. ima puno mobitela s 1GB rama koji su fluidniji od onih s 2Gb,. itd. 

Mozda se naleti na neku seriju koja je uredna, ali to je vise iznimka nego pravilo. po mom iskustvu.

Ja mogu razumjeti da netko brani brand koji prodaje, ali ako ga ne prodajes onda mi stvarno nije jasno. 

15 godina
zoranndrc68 kaže...

nezelim uopšte komentirat,pricas o necemu sto nisi ni vidio niti ga imao ,ja ghovorimrealno stanje  jer ga imam i nista nesteka kamera je super i sve radi predobro,,,,posjedujem samsung galaxy s4 i radio sam usporedbe radi sve istom brzinom i stvarno nevidim u cemu je to samsung toliko bolji osim sto ima precjenjeno ime ,,,zvucnik kamera doslovno sve radi bez prijekorno,,,,prijatelju stvarno neserem imao sam prijasnjih modela nisu bili nizasto ali sa ovim je sve 5,,tu sam da se druzim i razmjenjujem iskustva a ne da me neko podcjenjuje i prica nesto u sto se nije sam uvjerio

Napravi ti nama onda jedan video comperation, S4 s tim dođom-mođom!

Naravno, uz obaveznu usporedbu brzine otvaranja internet stranice www.bug.hr - da je sve legalno, jel

13 godina

Ma kakva rasprava hahah. Doge je smeeeće!

Imo ga frend, 5 puta na garanciji u 6 mj. Uzeo nakon toga HTC i već više od godine dana miran... Izbjegavajte te kineze u širokom luku. Ovaj šta misli da je usporediv sa s4 je na gljivama. Kamera, ekran da su komparabilni? Oni paneli iz 2010 su bolji nego u dogeima, a o kameri da ne pričam...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Slažem se 120% sa svime 👏👍
12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa. Planiram si uzeti polovni mobitel sa njuškala, do 900 kn. Koji bi mobitel bio best buy za te novce? S4 ili neki drugi? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ispricavam se sto sam izvan teme, novi sam, pa se ne snalazim bas..
Zanimalo bi me samo gdje bi se i kako moglo kupiti staklo (touch screen) za LG L90 D405 ?
Imam ispravan uredjaj medjutim skupi su popravci, pa bi ja to sam ako se moze naci povoljno..
Jos jednom se ispricavam..
Hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
17 godina
Najjeftinije ti je na aliexpressu, imas i na ebayu. Kod lg l90 je posebno digitizer a posebno ekran tak da je jeftin za zamijeniti. Tebi treba vjerojatno samo digitizer koji je mozda 100kn
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Hvala ti na odgovoru.
Ekran je zdrav i uredno radi, ali je onaj gornji sloj u komadima i ne radi touch.. sada, ne znam koliko bi to doslo, ali ovo sto se nudi na Aliexpressu je preskupo..
Skuplje me dodje shipping nego ovdje najskuplji servis..?!?
Ako sam ja dobro shvatio.
Evo slika
11 godina
protjeran
Hum kaže...
Hvala ti na odgovoru.
Ekran je zdrav i uredno radi, ali je onaj gornji sloj u komadima i ne radi touch.. sada, ne znam koliko bi to doslo, ali ovo sto se nudi na Aliexpressu je preskupo..
Evo slika

Imas na ebayu po par dolara,besplatni shipping (samo moras cekat 2-3 tjedna), takoder pitaj jel ti oce ko mijenjat samo taj dio..

13 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Hum kaže...
Hvala ti na odgovoru.
Evo slika

Imas na ebayu po par dolara,besplatni shipping (samo moras cekat 2-3 tjedna), takoder pitaj jel ti oce ko mijenjat samo taj dio..

vodi se time ako nemas prijatelja da ti to napravi, cijene su od 100-300kn koliko ja znam. (zavisno od grada do grada). Ne bih preporucio da to radis sam ako nikada to nisi prije radio.

12 godina
neaktivan

Jel isplativo uzet z1 compact pod garancijom još pola godine, odlično stanje za 900 kn?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Hum kaže...
Hvala ti na odgovoru.
Evo slika

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-LG-L90-D405-touch-screen.html?spm=2114.01010208.0.328.gwYJzV&site=glo&groupsort=1&SortType=price_asc&g=y&SearchText=LG+L90+D405+touch+screen&initiative_id=SB_20160125051246&shipCountry=HR&needQuery=n&isFreeShip=y

Pa biraj. Obrati pažnju na broj narudžbi i feedback.

Ili se raspitaj di je u zg Simel servis (na webu nemaju adresu). Vidim da je kod njih 70-ak kn touch screen, a oni ti mogu i promijeniti to i mislim da nebi trebalo koštat više od 200 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 14:20 (kbenzema).
14 godina
Gamer321 kaže...

Jel isplativo uzet z1 compact pod garancijom još pola godine, odlično stanje za 900 kn?

Definitivno 

15 godina

Mobitel do 1500 kn? Mislio sam Zenfone 2 sa Alze uzet budući da sam imao dobra iskustva,ili da skupljam novce za Z3 jer vidim da ga se dosta hvali..Samo ne znam jel se isplati tolika razlika u cijeni između Zenfonea i Z3..

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Noobovsko pitanje:  s kojim je uređajima po performansama usporediva Experia Z1 (nekompaktna)?

0 0 hvala 0
12 godina

Pozz,

vec duze vrijeme gledam ova dva uredaja: Oneplus 2 vs Xiaomi 4...

Jedino kaj me muci,neznam kakvo je stanje sa carinom izvan EU / unutra EU i jel se placa PDV na elektroniku ( u mom slucaju mobitel)?

Preko ebaya narucivao sam samo neke sitnice, gluposti do max 300kn (iz UK) te iz Kine do 200kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Plaća se PDV na mobitele..

Al imaš stranice ko giztop di neplacas nikakve dodatne troškove..ili tražiš neke koje se spominju tu ,a šalju iz EU.
14 godina
neaktivan
Imam mjesec dana sony experia z3 compact, nakon vecih ekrana ovo je pravo osvjezenje..

Ekran cudo.. Kamera kao u nekih digitalaca, o performansama da ne govorim..

Moja preporuka nakon gomile kineza..

Ako netko zeli vise o mobitelu saznati tu sam :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Yo Momma kaže...

Noobovsko pitanje:  s kojim je uređajima po performansama usporediva Experia Z1 (nekompaktna)?

GALAXY S5, Lg G2,Lg G3, Htc one m8, oneplus one,svi late 2013, early 2014 flagshipi ;)

16 godina
Yo: note3,g2.
11 godina
neaktivan

Ljudi di bi najjeftinije kupio Asus zenfone 2 ???? mislio sam u Europskoj trgovini jer hocu da mi stigne unutar tjedan dana. 

13 godina
neaktivan

pozdrav, moze preporuka za mob do 600 700 kn..moze i sa njuskala novi..treba mi za staru, znaci pozivi poruke viber fb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tonix8 kaže...

pozdrav, moze preporuka za mob do 600 700 kn..moze i sa njuskala novi..treba mi za staru, znaci pozivi poruke viber fb...

Sony e4g, LG Spirit, Lumia 640 ako se nadje.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
10 godina

<p>ljudi imam pitanjce... Uzeo bi si z3 compact preko njuskala, nov uredaj da bude. E sad me zanimaju vasa iskustva od kojeg prodavaca kupiti da je original garancija... Od onih prvih nekoliko sto izbaci (npr. mobicom7). Cijena je 2000kn. Je li to sve legit ? Gledam u simpi npr. 3000 kosta takav mob na bonove a to mi je ipak previse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 1:01 (deepshitcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

htc m8 ili z3?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

<p>ljudi imam pitanjce... Uzeo bi si z3 compact preko njuskala, nov uredaj da bude. E sad me zanimaju vasa iskustva od kojeg prodavaca kupiti da je original garancija... Od onih prvih nekoliko sto izbaci (npr. mobicom7). Cijena je 2000kn. Je li to sve legit ? Gledam u simpi npr. 3000 kosta takav mob na bonove a to mi je ipak previse.

mobicom7 je ok ili uzmeš od nekoga tko je produžio pretplatu. Naravno s njuške nemoj ništa uzimat bez primopredaje.

14 godina
odjavljen
SR4L kaže...

htc m8 ili z3?

Tvoji zahtjevi za mobitel? Kamera, ekran...?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
11 godina
neaktivan

Zna netko odgovoriti na moje pitanje ???  nebi da mi se pitanje zakopa. 

Prije sam zenfone kupio u mobicity a sada tamo više ne prodaju asuse. Di je sada povoljnije kupovati smartphoneove u EU a da ima u ponudi asuse ? 

13 godina

Što si za tog asusa zapeo tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice