Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.505.494
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mario1990 kaže...
Spiridon kaže...

Večer.

Jel bi mogao iPhone 3GS još 2-3 godine služiti za lagano surfanje (youtube, facebook, ovaj forum i slično)?

Ipak mu je RAM samo 256 MB i jednojezgreni proc na 600 MHz... Nemam ga, zapravo nemam uopće smartphone ali frend ima neki cca 2 godine star pa možda s njim sklopim deal.

Hvala.

Za te potrebe ne treba ništa jako, tako da služio bih. Samo pitanje je koliko je isplativa kupovina tj koliko ti traži frend?

A bubnio je 500 kuna. Nedavno je promijenio staklo i dvije tipke... Vidim da su tako nešto i na Njuškalu. Ne znam kolika je mana što mob u 3G nema 900 MHz i što je Wi-Fi 802.11 b/g (nije b/g/n)?

Hvala.

EDIT: Ja bi ga koristio u vip mreži on je bio u T-comu. Istekao ugovor.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 11:14 (Spiridon).
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

U tome slucaju ja bih radje za 500 kn kupio lumiu 520. Mislim da se nadje i neki solidan android na njuski za 500 kn, ali ja bih uzeo lumiu do 500 kn.

@crofarmer

Ili xiaomi što je kolega predložio, ili s3 koji nebi bio loš izbor. :)

@zviznemte

Uzmi s3, stavi AOSP rom i vjeruj mi nećeš požalit.. :)

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 11:34 (mario1990).

3 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

500kn? Puno previše. Uzmi Lumiu 520 i budi sretan. 

1 0 hvala 1
14 godina
assassin.st kaže...

Trenutno je na mobicityju bijeli Xiaomi Mi3 cca 1570kn. Trenutno je out of stock, ali ako naruci sada osigurava si tu cijenu

Nisam bas siguran, ovo kazu na mobicityu:

Pre Order
These items have been confirmed with a supplier and are not far away. Prices are relatively accurate and will be locked in prior to shipping. In most cases the price will remain the same or become cheaper before being shipped. If the price drops you will be offered a refund or a credit of the difference; whatever you prefer. If the price increases you will be given the option to pay the difference, cancel for a full refund or use the credit towards a different handset.

13 godina
mcf kaže...
assassin.st kaže...

Trenutno je na mobicityju bijeli Xiaomi Mi3 cca 1570kn. Trenutno je out of stock, ali ako naruci sada osigurava si tu cijenu

Nisam bas siguran, ovo kazu na mobicityu:

Pre Order
These items have been confirmed with a supplier and are not far away. Prices are relatively accurate and will be locked in prior to shipping. In most cases the price will remain the same or become cheaper before being shipped. If the price drops you will be offered a refund or a credit of the difference; whatever you prefer. If the price increases you will be given the option to pay the difference, cancel for a full refund or use the credit towards a different handset.

Hvala ti na citiranju sto pise na opciji "Preorder", ali moram te razocarati i reci ti da sam tocno napisao, i preorder nema veze s opcijom out of stock.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 13:51 (assassin.st).
14 godina
assassin.st kaže...

Hvala ti na citiranju sto pise na opciji "Preorder", ali moram te razocarati i reci ti da sam tocno napisao, i preorder nema veze s opcijom out of stock.

Ne znam cemu sarkastican ton i notica o "razocaravanju", na pocetku posta sam lijepo napisao da nisam siguran, a cilj nam je isti - pruziti relevantne informacije na forumu a ne flejmanje. Zasto sam mislio da se pre order odnosi i na out of stock? Kada sam pred par tjedana narucivao zenfone koji je tada bio nedostupan, u narudzbi mi je pisalo "pre order", sto je impliciralo moj copy/paste.

Ali u svakom slucaju hvala ti na ispravku i tocnoj informaciji.

15 godina
neaktivan

Ok, koliko vidim po prijašnjih par stranica više manje se svi slažete da je do 100€best buy nokia lumia 520. No što kažete o http://www.ekupi.hr/VIVAX-SMART-Point-S40-Grey-447489.aspx Vivax S40, mogu ga dobiti novog preko firme za 443 kune?

Jer trebam novi mob i sviđa mi se jako moto G no ne želim se protegnuti do 1k kuna, radije bih nešto ubo do 500-600kn.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mysantrop kaže...

Ok, koliko vidim po prijašnjih par stranica više manje se svi slažete da je do 100€best buy nokia lumia 520. No što kažete o http://www.ekupi.hr/VIVAX-SMART-Point-S40-Grey-447489.aspx Vivax S40, mogu ga dobiti novog preko firme za 443 kune?

Jer trebam novi mob i sviđa mi se jako moto G no ne želim se protegnuti do 1k kuna, radije bih nešto ubo do 500-600kn.

Ajde razmisli o H18 Noa H42. On je 1000 kn, al pošto si na firmu, bio bi 700 i kusur odoka jel. Vrijedi tih 300 kn više sigurno.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
neaktivan

Pozz ekipa

Pocetkom 8-og mjeseca će mi sjesti neka lova i namjeravam kupit neki mob do 2500 kn. Pa ako mi možete izbacit  neki best buy za tu lovu. Kupovao bi na njuškalu al mora biti nov nekorišten i da ima 24 mjeseca jamstva.

Za oko mi je zapeo Z1 i Z1 compact, pa me zanima šta bi još osim ovih modela mogao izabrat.

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

LG G2, mogla bi se naći tada možda i 32 GB verzija.

Luc
14 godina
odjavljen
Sve ovisi što želiš i što ti je bitno. Ako želiš manji mob onda Xperia Z1 Compact, a ako želiš nešto veći mob onda LG G2.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, možete li preporučiti neki android do 1000kn, koje ima pristojne karakteristike i snima u HD kvaliteti/30FPS? Ili barem neku preporuku i da prodem budget, koji je najbolji android makar da u 720p snima,a da nije preskup (npr. do 1500 ili do 2k kn max)

Siky1234
14 godina
mlinka93 kaže...

Pozz ekipa

Pocetkom 8-og mjeseca će mi sjesti neka lova i namjeravam kupit neki mob do 2500 kn. Pa ako mi možete izbacit  neki best buy za tu lovu. Kupovao bi na njuškalu al mora biti nov nekorišten i da ima 24 mjeseca jamstva.

Za oko mi je zapeo Z1 i Z1 compact, pa me zanima šta bi još osim ovih modela mogao izabrat.

Lp

za te novce ćeš moći kupiti tek predstavljeni xiaomi mi4 64gb

15 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Pozz ekipa

Lp

Sa G2 nežeš sigurno pogriješiti.

Siky1234 kaže...

Pozdrav, možete li preporučiti neki android do 1000kn, koje ima pristojne karakteristike i snima u HD kvaliteti/30FPS? Ili barem neku preporuku i da prodem budget, koji je najbolji android makar da u 720p snima,a da nije preskup (npr. do 1500 ili do 2k kn max)

S3 sa oglasnika? .. 

De gustibus non est disputandum.
12 godina
neaktivan

moze neki mob za 700-800 kn i ako moze sa boljom kamerom

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...

Nokia N8 :)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
12 godina
EchoOne kaže...
99Mile99 kaže...

Ili ima Nokia 808 PureWiew sa 421MP

13 godina
neaktivan
zviznemte kaže...
EchoOne kaže...
99Mile99 kaže...

Ili ima Nokia 808 PureWiew sa 421MP

A je da, al je nema za 700-800 kn... 1000-1100 bi se dala nać

13 godina
EchoOne kaže...
99Mile99 kaže...

kulturna kamera ali telefon je previse zastario, to je ipak model iz 2010 godine {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
EchoOne kaže...
99Mile99 kaže...

kulturna kamera ali telefon je previse zastario, to je ipak model iz 2010 godine {#}

jos uvijek brze otvara imenik od sgs5 {#}

13 godina
apoteka kaže...

jos uvijek brze otvara imenik od sgs5 {#}

ne otvara brze od mog SE K810i da ga 'ebes

nema boljeg telefona, da ima gdje nov da se kupi, odma bih pazario!

12 godina
neaktivan

Pozdrav,

zanimju me Gigabyte GSmart Roma R2, Gigabyte GSmart Rey R3, Gigabyte GSmart Aku A1 i H18 NOA H42

Nekako mi je Aku A1 najmanje sviđa, NOA je dobar, ali je najskuplji ovdje. E sada R2 ili R3? R2 ima manju cijenu, a R3 bolju kameru koja mi i nije toliko bitna.

Koja su Vaša iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xxx777 kaže...

Pozdrav,

zanimju me Gigabyte GSmart Roma R2, Gigabyte GSmart Rey R3, Gigabyte GSmart Aku A1 i H18 NOA H42

Nekako mi je Aku A1 najmanje sviđa, NOA je dobar, ali je najskuplji ovdje. E sada R2 ili R3? R2 ima manju cijenu, a R3 bolju kameru koja mi i nije toliko bitna.

Koja su Vaša iskustva?

prijatelj mi je kupio ovaj rev3, imao je problema s telefonom, sam se restarta (dobro svaki android to) ali precesto, nedovoljno glasan telefon kad zvoni, sam se restarta opet jer jer precesto se to desavalo.
Zamjenio je za novi, isti problem ostao i na kraju ga prodao i kupio nesto "normalno".

Ja ne bih preporucio te telefone. 

14 godina
odjavljen

Kako svaki android? Moj XZ se nikad nije sam od sebe resetirao, na 5 različitih ROMova, (ne jako, svi su bazirani na stocku/jesu stock). 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
chaselol kaže...
 sam se restarta (dobro svaki android to) 

Ma lol.. {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Tonči kaže...

Ma lol.. {#}

sta lol?

koji se to android nece sam restartati nekad?

neoptimizovano smece u poredjenju sa WP, ne pricajte gluposti {#} 

12 godina
neaktivan

Imam ja HTC Explorer ( znači Android) pa se nikada nije sam restartao

Nego, hitno mi treba malo više o ovima

xxx777 kaže...

Pozdrav,

zanimju me Gigabyte GSmart Roma R2 ili H18 NOA H42

Koja su Vaša iskustva?

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Tonči kaže...

Ma lol.. {#}

sta lol?

koji se to android nece sam restartati nekad?

neoptimizovano smece u poredjenju sa WP, ne pricajte gluposti {#} 

Vidim ja što ti radiš. :D :) Ajd. :P

16 godina
odjavljen

Inače, mala anketica kako diše forum. Što biste kupili da ujutro odete u trgovinu i svi mobiteli koštaju 100 eura, a možete kupiti samo 1:

7 HTC One M8
5 Sony Xperia Z2
1 Samsung Galaxy S5
17 LG G3
12 Microsoft Lumia 930
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
Tonči kaže...

Vidim ja što ti radiš. :D :) Ajd. :P

Ja ne vidim {#}

ali sam zaista probao drugu platformu i odusevljen sam ne znam....

P.S. i dalje koristim android

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice