Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.267
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
strbi kaže...

takoder ja ti imam nexus s, frend je kupio sada galaxy s, rokno sam na svoga nexusa custom rom i malo OC i piči ko lud

a kakav je obicno ono..

13 godina
neaktivan
ogi1802 kaže...
strbi kaže...

takoder ja ti imam nexus s, frend je kupio sada galaxy s, rokno sam na svoga nexusa custom rom i malo OC i piči ko lud

a kakav je obicno ono..

To ti je Galaxy S sa zakrivljenim ekranom i official Jelly Beanom.

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

A sto bi od ovoga odabrali?

Xperia ima doosta bolju kameru i duplo više interne memorije... Marginalno brži procesor ali manji ekran... (I malo je lakse nabaviti Xperiu)

Što bi vi odabrali i zašto?

14 galaxy nexus
10 xperia s
0 Neki drugi (treći) do 2000 kn.
Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 15:55 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osim softverske podrške sa nexusom ne dobivaš ništa bolje, uzeo bi xperiu iz razloga koje si sam naveo. 

De gustibus non est disputandum.
13 godina
mario1990 kaže...

Osim softverske podrške sa nexusom ne dobivaš ništa bolje, uzeo bi xperiu iz razloga koje si sam naveo. 

Da, samo me to brine... Ali tribala bi se unaprijediti (valjda?) na v4.1 (Jelly Bean), pa bi bio definitvno isplativiji od Nexusa... A sada se on već može službeno nadograditi na 4.0.4?

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan

Da, sad je na 4.0.4.. A dobit će i jelly bean nadogradnju.

13 godina

Evo ljudi promatram Samsung Galaxy s3 mini pa me zanima jel se isplati uzeti taj mobitel i jel ima tko iskustvo sa njime. Unaprijed hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pinc123 kaže...

Evo ljudi promatram Samsung Galaxy s3 mini pa me zanima jel se isplati uzeti taj mobitel i jel ima tko iskustvo sa njime. Unaprijed hvala!!!

ima moj frend, mobitel je super...rezolucija, ekran taman 4 inča, dual core procesor, jelly bean, sve glatko ide :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina

Evo sad se trenutno dvoumim izmedu Samsung Galaxy s3 mini i Samsung Galaxy Nexus. Vidio sam da je Nexus dosta jeftiniji, a po mišljenju drugih jos uvijek na vrhu po spec i radnji. Dosta ga hvale i tako pa me zanima vase misljenje.

15 godina
neaktivan

Uzmi nexusa.

27 Samsung galaxy nexus
0 Samsung galaxy s3 Mini
13 godina
odjavljen

Idem ovaj tjedan u Tele 2... pa ono... recite, glasajte...

Da uzmemo u obzir samo ovo :najbitnija stavka na Android mobitelu mi je kamera, fotografiranje i video.

Imam instalirane samo najbitnije aplikacije, nikakve igre me ne zanimaju, čak niti gledanje filmova.

Samo ponekad navigacija u autu, fotografiranje i snimanje, pokoja MP3-ca, mail i malo neta.

Edit : SGS3 izbačen jer sam ga imao u rukama, ne sjeda mi nekako, S2 mi je puno ljepši, i jednostavniji, makar

SGS3 bio gro jači, nije mi potrebna sva ta snaga !

Edit 2 : One X-a više ni nema, a također mi je mrvicu prevelik... 

Na lageru imaju Xperiu S, SGS 2 i LG 4X HD 

11 Xperia S
0 SGS 2
8 LG Optimus 4X HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 10:44 (Phantom_RI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Bratić mi se vraća iz Kanade kroz mjesec - dva. Ima li netko iskustva s mobitelima iz inozemstva? U principu bi trebali raditi kod nas, ukoliko su otključani, jel'da? Na što treba pripaziti tokom kupnje? Ako ga raspakira i riješi se ambalaže bi trebao proći bez carine? Tamo je jeftiniji oko 2 000 kn nego kod nas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Treba poprilično pazit na to koju mrežu podržavaju. Desire je recimo imao model za US tržište (CDMA), te za ostale (GSM), ne znam kako je sa Kanadom, al pripazi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

Bratić mi se vraća iz Kanade kroz mjesec - dva. Ima li netko iskustva s mobitelima iz inozemstva? U principu bi trebali raditi kod nas, ukoliko su otključani, jel'da? Na što treba pripaziti tokom kupnje? Ako ga raspakira i riješi se ambalaže bi trebao proći bez carine? Tamo je jeftiniji oko 2 000 kn nego kod nas.

Ako ga raspakuje i rijesi se ambalaze, nemogu dokazati da telefon nije kupljen u HR, tako da nemogu naplatiti ni carinu i pdv.

14 godina
neaktivan
pinc123 kaže...

Evo sad se trenutno dvoumim izmedu Samsung Galaxy s3 mini i Samsung Galaxy Nexus. Vidio sam da je Nexus dosta jeftiniji, a po mišljenju drugih jos uvijek na vrhu po spec i radnji. Dosta ga hvale i tako pa me zanima vase misljenje.

s3 mini ne vrijedi tolke pare

15 godina
neaktivan

Pišem ovo za mog prijatelja, ugl. on je do sad imao iphone 4s, inace od uvjek koristi iphone, mođutim sad mu se pruzila prilika da uzme neki drugi telefon.

On razmiša o dva mobitela HTC ONE X ili HTC 8x, e sad on najvise koristi za Internet,muziku,gledanje filmova,serija i poruke.

Pa koja bi bila po vama bolja odluka

8 HTC 8x
18 HTC one x
http://hrpirates.wordpress.com/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kmgamer kaže...

Pišem ovo za mog prijatelja, ugl. on je do sad imao iphone 4s, inace od uvjek koristi iphone, mođutim sad mu se pruzila prilika da uzme neki drugi telefon.

On razmiša o dva mobitela HTC ONE X ili HTC 8x, e sad on najvise koristi za Internet,muziku,gledanje filmova,serija i poruke.

Ako mu sluzi za to sto si nabrojao,onda DEFINITIVNO 8X on je stvoren za to.

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
kmgamer kaže...

Ako se mene pita rade bi uzeo 8x jer mi se cini bolji uredaj, ali one x ima veci ekran pa bi mu bilo najbolje da proba pa vidi sto mu bolje lezi.

14 godina
neaktivan

Mobitel do 800 kn, android,rabljeni s njuskala, da sluzi lijepo uredno :) Hvala lijepo :D

Eto moj potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tino_nkdz kaže...

Mobitel do 800 kn, android,rabljeni s njuskala, da sluzi lijepo uredno :) Hvala lijepo :D

imam ti ja galaxy s plus za 1250kn ak ti nije puno..

14 godina
neaktivan

Legendo, nemam bas toliko vise :D hvala na ponudi

Eto moj potpis :D
15 godina
neaktivan

Pozdrav. Napokon kupujem novi mobitel i dvoumim se između Samsung Galaxy S3 i iPhone 5? Kojega bi vi uzeli?

UP THE IRONS!!! \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iron_guitar kaže...

Pozdrav. Napokon kupujem novi mobitel i dvoumim se između Samsung Galaxy S3 i iPhone 5? Kojega bi vi uzeli?

zavisi sta si ima prije od smartphone-a

ja bi uvik prije sgs3,ne samo zbog androida vec i zbog hardware-a

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan

Trenutni mobitel koji imam je Nokia 5230 kojeg imam već 3 godine tak da...A i ja sam nekako više za Samsung al ne znam, teška dvojba xD

UP THE IRONS!!! \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iron_guitar kaže...

Trenutni mobitel koji imam je Nokia 5230 kojeg imam već 3 godine tak da...A i ja sam nekako više za Samsung al ne znam, teška dvojba xD

po meni s3 definitivno

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=4910

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
Tino_nkdz kaže...

Galaxy S,iPhone 3GS,Galaxy Mini 2,huawei neki pogledaj si malo koji ti je najbolji :)

iron_guitar:galaxy S3 ako ti nije prevelik,ipak mu je screen 4.8,a iphonu samo 4 

23 Samsung Galaxy S3
4 iPhone 5
A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
iron_guitar kaže...

Bio sam skeptičan premo iPhoneu 5, ali nakon što sam ga probao-odličan je. Imao sam SGS3 3 mjeseca i dobar je mobitel, ali out-of-the-box i dalje zna trzati i freezati se u nekim situacijama.

Dok iPhone 5 je stvarno strašno brz, teško da ćeš biti nezadovoljan ako ga kupiš. Ako ti je cijena bitna, uzmi S3, ako nije-iPhone 5.

Why so serious?
13 godina
neaktivan

Dal zna netko kada ce doc (ako ce opce doc) htc one x natrag u tmobile? 

hvala

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
16 godina
iron_guitar kaže...

Probaj i izaberi. Ako hoćeš veliki ekran i planiraš se zafrkavati s ROMovima, temama, widgetima i sl. uzmi S3, a ako ti iPhone dovoljno velik i želiš nešto čim jednostavnije i fluidnije za koristiti uzmi iPhone. Oba mobitela su veoma dobra, samo s ciljem na potpuno drugačiju publiku. 

Subjektivno, ja ne bi uzeo ni jednoga, iPhone je dosta mali za današnje standarde(što je za nekoga +, za nekoga -) i nedovoljno velik skok s trenutne četvorke za mene, a S3 ima veliku manu s ekranom, pentile matricu(opet, nekome neće uopće smetati, ali meni je katastrofa).

Moraš ih probati, odlučiti sviđa li ti se više Android ili iOS, koji ekran ti bolje paše i sl. Ja isto biram mobitel u tom rangu i odlučio sam pričekati još 2-3 mjeseca da vidim što će veliki igrači još predstaviti(Appleov iOS 7 na WWDC, Samsungov Galaxy S4, Sony je već predstavio Xperiu Z...)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Hvala svima na brzim odgovorima, ali nemrem se odlučiti. Imal sam priliku probati S3 i dopal mi se, jedino možda ta veličina ekrana al kaj sad, ali iPhone 5 nisam tak da bi trebal i iPhone sprobati pa da konačnu odluku donesem. Ili budem uzel jednoga od tih dva ili budem pričekal još par mjeseci pa budemo onda vidli. Teška odluka stvarno xD

UP THE IRONS!!! \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice