Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.530
|
čitano: 13.081.862
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
nicknamex kaže...

cek sek znaci u tele2 ima galaxy s na bonove? a kolko je sam uređaj?

Nema galaxy s nigdje na bonove. Evo ponuda od tele 2 i simpa paketa (bonovi)

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/na-bonove/

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-simpa-paket

http://shop.simpa.hr/Telefoni_ct11663.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 12:05 (mario1990).
13 godina
neaktivan

a kolko je odprilike galaxy s samo uređaj i di ga ima uopce za kupit, i jel se izplati kupit htc desire polovni za 1000 kn i ja plačam poštarinu

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-1200-kn-oglas-5083183
nez ocete moc otvorit link, ak ne odite na njuskalo-mobiteli-htc desire-karlovačka županije i taj oglas je jedini

15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

a kolko je odprilike galaxy s samo uređaj i di ga ima uopce za kupit, i jel se izplati kupit htc desire polovni za 1000 kn i ja plačam poštarinu

Ne znam gdje ima kupiti novi (dućan) ali imaš ih na njuškalu puno, isplati se i desire, ali ja bi prije uzeo galaxy s sa njuškala za 1100-1200 kn. :)

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
nicknamex kaže...

Ne znam gdje ima kupiti novi (dućan) ali imaš ih na njuškalu puno, isplati se i desire, ali ja bi prije uzeo galaxy s sa njuškala za 1100-1200 kn. :)

da sad se dvoumim izmedu desirea i galaxya, al neki ljdi kazu da ima galaxy steka a neki ne tak da a za htca svi kazu da je super nikad nista nije stekalo i to

15 godina
neaktivan

Ma galaxy s i dan danas odličan, nabaciš neki custom rom i vozi {#} 

ako ti nije problem što nema flash/blic na kameri uzmi.

13 godina
neaktivan

a to je ono ugl presudno kad kupujem mob haha i jacina procesora tak da al mislim da cu rade htc uzet jel oni mi imaju bolju obradu nadroidu i brzi su od nekih "top modela"

15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

a to je ono ugl presudno kad kupujem mob

A onda desire. {#}

13 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

a to je ono ugl presudno kad kupujem mob haha i jacina procesora tak da al mislim da cu rade htc uzet jel oni mi imaju bolju obradu nadroidu i brzi su od nekih "top modela"

Radije uzmi Galaxy S jer je po jacini hardwarea puno jaci od Desirea dok mu je software losije napravljen ali lako nađes odlicne i puno brze custom romove za njega koji su stabilni te mogu iskoristiti njegov puni potencijal tako da na kraju mozes dobiti puno bolji uređaj..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 17:56 (nix0).
13 godina
neaktivan

ma dobro di je to još, prvo moram prodat svoje mobitele btv ak je neko zainterserian za lg optimusme(p350) i vip racer 2 nek se javi u pm

17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav, ne znam gdje pitati, pa ću znalce u ovoj temi pitati. Prvi put imam android mob i sad ne želim nadoplatiti bon da mi ne skida novce za prijenos podataka. Naime, svakih par min mi t-mobile pošalje SMS da iznos na računu nije dovoljan za prijenos podataka. O ćemu se radi i kako to onemogućiti? U Samsung App imam opciju za ažuriranja i stavljeno je "samo WiFi".

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Pozdrav, ne znam gdje pitati, pa ću znalce u ovoj temi pitati. Prvi put imam android mob i sad ne želim nadoplatiti bon da mi ne skida novce za prijenos podataka. Naime, svakih par min mi t-mobile pošalje SMS da iznos na računu nije dovoljan za prijenos podataka. O ćemu se radi i kako to onemogućiti? U Samsung App imam opciju za ažuriranja i stavljeno je "samo WiFi".

u postavkama iskljuci data connection.

17 godina

Jesam, sad je nestala 3G ikonica gore i ne dolaze više poruke, tnx.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam pitanje ima neko htc desire il evo 3d za prodat do 1000 kn najviše ja plačam poštarinu, uvjeti su da sve radi normalno da ništa ne šteka da slušalica i zvučni rade i tak ugl da je normalan rad na njemu i pomogučnosti da nije sluipa izgreba itd
unprijed hvala

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

imam pitanje ima neko htc desire il evo 3d za prodat do 1000 kn najviše ja plačam poštarinu,

Evo 3D ne ide za tu cijenu, a desire možeš naći ima ih na njuškalu. :)

15 godina
neaktivan

Ja hocu da sa covjekom zamjenim svoj Wildfire S za njegov HTC HD2.

Ja od opreme za svoj HTC imam gel masku,foliju na displayu (+ jos jedna zamjenska folija),nosac za bicikl bas za taj telefon,punjac,slusalice,garanciju..

Kolika bi bila realna doplata sa moje strane?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 8:20 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ja hocu da sa covjekom zamjenim svoj Wildfire S za njegov HTC HD2.

Ja od opreme za svoj HTC imam gel masku,foliju na displayu (+ jos jedna zamjenska folija),nosac za bicikl bas za taj telefon,punjac,slusalice,garanciju..

Posto imas svu opremu za taj mobitel + mobitel je novi te imas garanciju za njega naspram ovog koji vjerovatno nema garanciju a ni previse opreme ti nebi trebao nadoplatiti nista najvise 100-150 kn al i to je previse posto je taj mob star vec 3 godine te je pitanje kolko ce ti jos trajat bez kvarova..

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Nekih 150-200 kn, pokušaj ako pristaje. :)

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Intelovac123 kaže...

Nekih 150-200 kn, pokušaj ako pristaje. :)

Covjek mi trazi 60 evra doplate...

Nista od toga..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan

Previše, nemoj mijenjati. {#}

13 godina
neaktivan

kupujem htc desire do 1000 kn najviše + ja plačam poštarinu, uvjeti da je dosta očuvan, da sve normalno radi i da ekran nije izgrebam jako, i da pomogučnosti ima maskicu il futrolu

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dok ti se netko ne javi sa foruma, evo ti jedan za 1000 kn. 

14 godina

Kolika bi bila realna cijena Samsung Galaxy S Advance i9070 uređaja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

2200/2300. Takve su cijene, ako je novi.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-oglas-5521741
jel ovo fer za 1000 kn i ja platim postarinu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

jel ovo fer za 1000 kn i ja platim postarinu?

Realno je. 

13 godina
neaktivan

Ljudi pozz novi sam na forumu i htio bih kupiti neki entry levl android do 500kn po mogucnosti da radi na bon bon.Koji mi mob preporucate? Nemam neke uvjete jer nemam iskustva sa androidima do sada jedino sto bi htio je sto veci ekran jer nevolim mobitele sa malim ekranom,svaki savjet je dobro dosao a konkretne ponude ako tko ima moze i na PM 

Unaprijed hvala

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Hvala na prijedlogu,njemu sam vec poslao upit na PM (kasno je da zovem) pa cekam odgovor

15 godina
neaktivan

Za tu cijenu još možeš potražiti huawei u8650, ili xperiu x8.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice