- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je open beta 4 update ja mislim, i ja sam je nabacio maloprije, svasta nesto su sredili, launcher je sada kao u pixela, to je bio jedini razlog zasto sam koristio Novu, sad sam na stock launcheru, lagani swipe up za aplikacije je zakon
fake and gay
" 3,000mAh battery"
Da li se mozda moze ugasit? Koji je smisao toga :D
Edit, nasao u postavkama
Jedno pomalo bizarno pitanje, kako dodavati stranice na pocetnom zaslonu i jos vaznije kako promjeniti glavnu/pocetnu stranicu? Verzija 7.1.1.
Za promjenu rasporeda stranica drzis dugo prstom na prazni prostor, kad se otvori menu uhvatis prozor i rasporedjujes ljevo/desno po zelji.
...Za novu stranicu uhvatis jednu ikonu i guras je na desni rub, tada bi se trebala otvorit nova str :)
Edit: Sry na duplim postovima, nije do mene.
kada već idu pitanja da li se može nešto drugo staviti na lock sreen shortcuts? trenutno je kamera te google kako je kamera na dva klika za gašenje ovo drugo ne koristim pa bilo bi dobro maknuti ili nešto drugo staviti
To je meni odgovoreno? Ne mislim na notifikacije nego kada je lock screen na dnu lijevo te desno kratice koje se povuče na gore pa otvori kameru te Google asistent.
A odgovor za tvoj je da ne može se po defaultu to mijenjati. Instaliraj neki drugi lock screen , launcher itd
Tako je napravljeno. To sam jedino vidio na CM romovima, iskreno, nemam blage zaš to ne naprave. Ako je netko bolje upućen neka obasni nama neukima :)
Ma rade obje kartice sve.Svaka kombinacija radi,bez problema.
Najjeftinije kupiti sa oficijelne stranice.
Planiram kupiti ovaj mobitel. Treutno gledan di ga je najpovoljnije kupit. Gledan sad bas post iznad pise za sluzbene stranice, ali iman par pitanja prvo.
Od vas koji imate mobitel vec neko vrime, jel bilo kakvih kvarova i sl. da ste morali slat na servis? Za one koji su narucili sa sluzbene stranice da li je garancija 2 godine? Gledan ode kod narudzbe korak 4. Protect you OP3T i sad se moze birat 'No additional protection' te ostale 2 koje se placaju jedna 50e 12 miseci, druga 90e 24 miseca. Sta sad s time? Jel dobijan ja tu garanciju ako izaberen ovo bez dodatne zastite (no additional protection) te sta spada pod tu garanciju jel ono sta i pise tamo na stranici (ostecenja prilikom pada, tekucine...)?
Inace u jednom webshopu nasa san ga po cijeni za nesto vise od 200kn jeftinije. Kod njih je standardno 1 godina garancije.
Sad me zanima uz pretpostavku da sa sluzbene stranice iman garanciju od 2 godine, dok sa webshopa 1 godinu, vjerovatno se isplati platit 200kn vise i imat godinu vise garancije? Svakako zanimaju me uvjeti garancije kod sluzbene stranice jer nisu mi jasni pa eto ako mi neko moze rec ko ima iskustva.
Pozdrav svima.
Jesi ga zakompliciro Vrati se na str. br. 47, tamo ti je sve objašnjeno. Uglavnom, slubena garancija pokriva tvorničke greške, ova dodatna pokriva sve šta ti sjebeš (lom ekrana, kratki spoj, voda, ...).
Jebiga malo san se raspisa, ali fala haha. Uglavnom cini mi se bolje sa sluzbene zbog te dodatne godine garancije?
Jebiga malo san se raspisa, ali fala haha. Uglavnom cini mi se bolje sa sluzbene zbog te dodatne godine garancije?
Ma samo preko službene stranice se i isplati. Tako si najsigurniji da ćeš dobit sve kak spada i ono najvažnije, u slučaju da ga moraš reklamirat, obraćaš se direkt njima, a ne preprodavaču koji opet mora njih kontaktirati. Jer u jamstvu jasno piše da ne uvažavaju jamstvo ako je mobitel kupljen od "treće" strane".
Btw PRODAJEM masku Orzly Fusion Bumper (Black) korištenu tjedan dana (doslovno sa dvije crtice) pa ako nekome treba možemo se dogovoriti oko cijene
Jel i crna svijetli u mraku? Ja imam žutu koja fluorescentno svijetli nocu, pa me zanima da li su i ostale takve? Preporuka svima koji se omisljaju da je kupe, meni je super, samo mi je zao sto nema sa bijelim bumperom za Soft Gold. Ova zuta mi je meh..

Ja sam kupovao, jedno iskoristio drugo stoji u ladici, najnormalnije zalijepio i nisam imao nikakvih problema (ocistio sam alkoholom ranije i saceko da se sasusi i to je to)

Na Paypalu san namista da mi obracunava tecaj sa banke jer priko Paypalovog je 3400+ i sad vidin da je kad san prominia tu postavku, 3344kn. Po cemu oni racunaju taj tecaj? Jel isto platia priko Paypala il direktno sa kartice?
Na Paypalu san namista da mi obracunava tecaj sa banke jer priko Paypalovog je 3400+ i sad vidin da je kad san prominia tu postavku, 3344kn. Po cemu oni racunaju taj tecaj? Jel isto platia priko Paypala il direktno sa kartice?
Bolje ti je da ti banka obracunava tecaj. Ne vidis koliko te u kunama kosta u trenutku placanja, ali je manje nego sto to navede paypal.
Po mojim iskustvima na 1000kn bude cca 50kn razlike.
Ja sam kupovao, jedno iskoristio drugo stoji u ladici, najnormalnije zalijepio i nisam imao nikakvih problema (ocistio sam alkoholom ranije i saceko da se sasusi i to je to)
A onda stvarno nznm, em mi se odljepljuje, em imam rainbow efect i još se dot grid prejako vidi (točka nije npr. 0,1mm nego 0,3mm).
Vidin pisalo se o maskicama i tome i na kraju svega, koju mozete preporucit? Znaci ono da je stvarno dobra i moze zastitit od pada? Gleda san po ebayu ima svakakvih pa ne znan koju bi pa eto ako neko ima iskustva s time...
Bilo koja silikonska maska će ga zaštititi prilikom pada.
Oduvijek imam najobičnije tanke silikonske maske na svim mobitelima i niti sa jednim nisam imao problema prilikom padova.
A za staklo stvarno ne znam, još nisam vidio da postoji neko koje nema niti jednu manu. Kako je bilo lijepo prije dok su ekrani bili potpuno ravni od ruba do ruba pa si za 4-5$ mogao uzeti bilo koje staklo i obavljalo bi svoju funkciju savršeno.