Novi iPhone OS - 3.0 -- zelje i ocekivanja

poruka: 43
|
čitano: 7.524
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Novi iPhone OS - 3.0 -- zelje i ocekivanja
vjeko kaže...

Ako imate dijabetes novi OS 3.0 će vam se svidjeti (:

Da... u koliko imas odgovarajuci aparat.. ako ne.. mozes ga nabaviti preko T MOBILEa na dvije godine ugovorne obaveze.. :D uz simbolicnu mjesecnu naknadu od par stotina kuna.. naravno, nakon dve godine potrebno je pdoruljiti ugovornu obavezu jer u suprotnom krepas...
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 19:06 (infinityzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Here’s how you select text. double tap onto a bit of text and it automatically places a “CUT, COPY, PASTE” bubble above your current selection. Double tap to bring up a paste bubble later to paste."

"To select an entire block of text, put your thumb on the right drag point and drag it to where you want your block of text to end. You can drag the left drag point as well."

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 19:07 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

3 velike stvari za sad...odlično!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo sam razocaran sto nema multitaskinga, ali ovaj novi push mi se jako svidja! Za sada sam jako zadovoljan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da dolazi i MMS!

Evo i landscape tipkovnice!

edit: Da dosao je i MMS! Jeste sad svi zadovoljni!? :D Sad se nemogu sjetit niti jednog nedostatka u iPhoneu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 19:15 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe da cut, copy, paste i MMS i landscape tastatura u svim aplikacijama KONACNO :D iako ce meni koristiti samo prvo i zadnje :D A za multitasking pricekaj.. ima jos do kraja prezentacije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

hehe da cut, copy, paste i MMS i landscape tastatura u svim aplikacijama KONACNO :D iako ce meni koristiti samo prvo i zadnje :D A za multitasking pricekaj.. ima jos do kraja prezentacije :D

NE! Rekli su vec na prezentaciji da multitasking trosi previse baterije i zato ga nece implementirati! 
17 godina
neaktivan

evo jso novosti ;)

Notes Sync, audio/video tags, live streaming, shake to shuffle, Wi-Fi auto login, Stereo Bluetooth, LDAP, iTunes account creation, YouTube ratings, Anti-Philshing, Call Log, Parental Controls, Media Scrubber, OTA profiles, VPN on demand, Languages, YouTube subscriptions, YouTube accounts and Encrypted profiles. Also, auto-fills. The biggest addition here is probably Stereo Bluetooth A2DP support.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
infinityzg kaže...

NE! Rekli su vec na prezentaciji da multitasking trosi previse baterije i zato ga nece implementirati! 
 da istina... sad kad si mi skrenuo paznju, sjetio sam se :) da rad aplikacija u pozadini trosi dosta bateriju.
17 godina
neaktivan

Eto, to je to. Moj post u kojem je sve nabrojano je gotov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gamad mi zeli naplatiti 10 dolara za update :D lol divota.. ajd nisu neke pare... jos samo treba docekati "ljeto" :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prijatelju mozes li mi pomoci da instaliram iBluetooth na iphone 3.0.. Inace, mogu poslati datoteku ali se BT odmah sam iskljuci kao da se nista nije desilo.

HVLAL TI ILI VAMA UNAPRIJED!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice