Ako imate dijabetes novi OS 3.0 će vam se svidjeti (:
"Here’s how you select text. double tap onto a bit of text and it automatically places a “CUT, COPY, PASTE” bubble above your current selection. Double tap to bring up a paste bubble later to paste."
"To select an entire block of text, put your thumb on the right drag point and drag it to where you want your block of text to end. You can drag the left drag point as well."
3 velike stvari za sad...odlično!
Malo sam razocaran sto nema multitaskinga, ali ovaj novi push mi se jako svidja! Za sada sam jako zadovoljan!
Izgleda da dolazi i MMS!
Evo i landscape tipkovnice!
edit: Da dosao je i MMS! Jeste sad svi zadovoljni!? :D Sad se nemogu sjetit niti jednog nedostatka u iPhoneu!
hehe da cut, copy, paste i MMS i landscape tastatura u svim aplikacijama KONACNO :D iako ce meni koristiti samo prvo i zadnje :D A za multitasking pricekaj.. ima jos do kraja prezentacije :D
hehe da cut, copy, paste i MMS i landscape tastatura u svim aplikacijama KONACNO :D iako ce meni koristiti samo prvo i zadnje :D A za multitasking pricekaj.. ima jos do kraja prezentacije :D
evo jso novosti ;)
Notes Sync, audio/video tags, live streaming, shake to shuffle, Wi-Fi auto login, Stereo Bluetooth, LDAP, iTunes account creation, YouTube ratings, Anti-Philshing, Call Log, Parental Controls, Media Scrubber, OTA profiles, VPN on demand, Languages, YouTube subscriptions, YouTube accounts and Encrypted profiles. Also, auto-fills. The biggest addition here is probably Stereo Bluetooth A2DP support.
Eto, to je to. Moj post u kojem je sve nabrojano je gotov.
gamad mi zeli naplatiti 10 dolara za update :D lol divota.. ajd nisu neke pare... jos samo treba docekati "ljeto" :)
prijatelju mozes li mi pomoci da instaliram iBluetooth na iphone 3.0.. Inace, mogu poslati datoteku ali se BT odmah sam iskljuci kao da se nista nije desilo.
HVLAL TI ILI VAMA UNAPRIJED!!