Posto sam odlucio da kupim novi Telefon a do sad sam Koristio Nokia N73 i hvala bogu sluzi me vec duzi period odlicno, odlucio sam da kupim novi telefon pa najvise mi se svida N8 ijako ima jos par telefona na ovom nivou Samsung Galaxy i Iphone 4 al ipak da cujem misljenje jer ipak kupujem telefon za duzi period. Hvala unaprijed
Symbian = ne :)
Galaxy S...
Znaci nista od nokije,nemogu da vjerujem da je Android za pola godine da nekazem unistio Symbian, al dobro treba cuti svacije misljenje.
Symbian je stari dida. Njega ce, jos malo pa, vrag odnit. Koliko god to zabolilo neke. A odnit ce i Nokiu ako ga nastavi gurat.
Znaci nista od nokije,nemogu da vjerujem da je Android za pola godine da nekazem unistio Symbian, al dobro treba cuti svacije misljenje.
Ne slusaj frustracije i mozda cak i ljubomoru nekih forumasa ovdje, Symbian nije star, Symbian^3 ima svega nekoliko mjeseci a N8 je jedan od najboljih mobitela trenutno na trzistu.
Ono sto je cinjenica jest da taj mobitel ima najbolju kameru na svijetu i da je barem stepenicu funkcionalniji i jednostavniji bas zbog symbiana.
Sigurno moja preporuka!
Ja sam uvijek bio samokritican. Nokiasi nisu :)
Ne slusaj frustracije i mozda cak i ljubomoru nekih forumasa ovdje, Symbian nije star, Symbian^3 ima svega nekoliko mjeseci a N8 je jedan od najboljih mobitela trenutno na trzistu.
Ono sto je cinjenica jest da taj mobitel ima najbolju kameru na svijetu i da je barem stepenicu funkcionalniji i jednostavniji bas zbog symbiana.
Sigurno moja preporuka!
slazem se sa tobom.
Ako je pametan i ako ima novaca svakako ce ici ili na Android, ili na WP7 ili na iOS. Moderne, svjeze, mocne platforme.
Ako je pametan i ako ima novaca svakako ce ici ili na Android, ili na WP7 ili na iOS. Moderne, svjeze, mocne platforme.
Sto to tocno nije svjeze i moderno u Symbian^3? Ili mozda samo trabunjas bezveze?
Sto to tocno nije svjeze i moderno u Symbian^3? Ili mozda samo trabunjas bezveze?
Symbian itself :)
Pa cudno mi je to bilo nesto sto se koristilo pod navodnicima "100 God" i sad odjednom to nevalja valja neide mi u glavu...iskreni cuo sam da se neki zale na osvjetljenost displeya i applikaciju Wi-Fi al neznam.ipak hvala u svakom slucaju lijepo je cuti svacije misljenje.
A po ćemu to symbian nije moćan? Još od ovih svih ima jedini pravi multitasking... Symbian v^3 će dobiti do 5 nadogradnji u 2011 i biti će 50 poboljšanja... a pogotovo nikada ne bi kupio nešto od applea - pohlepne, manipulatorske firme... Nokia se uvijek brine za sve svoje korisnike i prava je što se tiće ecofriendly politike... A da ne spominjem wp7 koji ne da je svjež nego je "zelen".
Pa cudno mi je to bilo nesto sto se koristilo pod navodnicima "100 God" i sad odjednom to nevalja valja neide mi u glavu...iskreni cuo sam da se neki zale na osvjetljenost displeya i applikaciju Wi-Fi al neznam.ipak hvala u svakom slucaju lijepo je cuti svacije misljenje.
što se tiče osvjetljenosti displeya radi se o senzoru svjetlosti koji se uvijek prilagođava tako da kad si u mračnoj prostoriji - osvjetljenje će biti slabije...
Evo, pošto sam postavio pitanje u drugoj temi (ima 2 dana) i nitko mi nije odgovorio, postavit ću ga i ovdje.
Vi koji hvalite i koristite ovaj novi Symbian, molim da odgovorite.
Naime, dosad sam koristio mobitele bazirane na starijem Symbianu (poslovna E serija).
Svaki od njih sam trebao hakirat, da bi uspješno imao kontrolu nad instalacijom aplikacija.
Međutim, neke novije serije Nokie su imale zaštitu, te su bile nemoguče za hakirat. Bar u početku.
Ono što mene zanima, te vas molim da odgovorite.
Kako ovaj novi Symbian funkcionira što se tiče aplikacija??
Dali ima nešto kao market (android) ili je opet uvjet hakiranje??
I dali uopče ima pregršt aplikacija kao i android??
Pitam, jer nisam uspio vidit uživo mobitel sa navedenim OS-om.
Unaprijed hvala na mogučim odgovorima.
Ma imate vi pravo. Kupi si nokiu. Zar ne vidis kako ljepo izgleda na slikama. Steta samo sto, kad je vidis u zivo i kad ju koristis neko vrijeme, skuzis da te photoshop i false marketing opet zahebao.
Ma imate vi pravo. Kupi si nokiu. Zar ne vidis kako ljepo izgleda na slikama. Steta samo sto, kad je vidis u zivo i kad ju koristis neko vrijeme, skuzis da te photoshop i false marketing opet zahebao.
ANemoj bazirat svoje mišljenje na lošem iskustvu s n97ico. Nit je ovo n97ica nit je ovo s^1...
Evo, pošto sam postavio pitanje u drugoj temi (ima 2 dana) i nitko mi nije odgovorio, postavit ću ga i ovdje.
Vi koji hvalite i koristite ovaj novi Symbian, molim da odgovorite.
Naime, dosad sam koristio mobitele bazirane na starijem Symbianu (poslovna E serija).
Svaki od njih sam trebao hakirat, da bi uspješno imao kontrolu nad instalacijom aplikacija.
Međutim, neke novije serije Nokie su imale zaštitu, te su bile nemoguče za hakirat. Bar u početku.
Ono što mene zanima, te vas molim da odgovorite.
Kako ovaj novi Symbian funkcionira što se tiče aplikacija??
Dali ima nešto kao market (android) ili je opet uvjet hakiranje??
I dali uopče ima pregršt aplikacija kao i android??
Pitam, jer nisam uspio vidit uživo mobitel sa navedenim OS-om.
Unaprijed hvala na mogučim odgovorima.
Ja ti nisam naišao na aplikaciju za koju se treba hakirat tako da nisam siguran... Koristim ovi store imaš svega od igrica, aplikacije, tema, ringtonnova, wallpapera, videića... I konstantno raste...
Ja ti nisam naišao na aplikaciju za koju se treba hakirat tako da nisam siguran... Koristim ovi store imaš svega od igrica, aplikacije, tema, ringtonnova, wallpapera, videića... I konstantno raste...
Znači, kolko sam shvatio, ima nešto kao market, te pregršt aplikacija??!!
Hvala na brzom odgovoru.
Još mi samo kaži točan naziv (Store, Nokia Store, Symbian store??), da malo prolaetim po internetu.
EDIT: hvala, našao sam
Symbian je stari dida. Njega ce, jos malo pa, vrag odnit. Koliko god to zabolilo neke. A odnit ce i Nokiu ako ga nastavi gurat.
I ovaj bozanski face palm je malo na tvoju ne argumentiranu konstataciju
Sigurno moja preporuka!
Možda je jedan od najboljih, ali koliko vidim jedino je iPhone skuplji od njega. Što se tiče kamere, ne mogu komentirati jer ga nisam isprobao (nadam se da ti jesi kad ga već tako hvališ), ali pitanje da li to čovjeku treba. Što se mene tiče, moja preporuka je HTC Desire ili Galaxy, Nokiju nakon N97 više ne želim ni pogledati. A OVI store nikad neće uspjeti parirati AppStoreu i Android marketu, a naslućujem da će ga i MS store prešišati
Ahahahaha....... wp7 bolji od symbiana lol. A da ne govorim o iosu. Svaki komentar je suvisan.
Posto sam odlucio da kupim novi Telefon a do sad sam Koristio Nokia N73 i hvala bogu sluzi me vec duzi period odlicno, odlucio sam da kupim novi telefon pa najvise mi se svida N8 ijako ima jos par telefona na ovom nivou Samsung Galaxy i Iphone 4 al ipak da cujem misljenje jer ipak kupujem telefon za duzi period. Hvala unaprijed
Zanemari komentare frustriranih nokijasa i pogledaj reviewe na netu i sve ce ti biti jasno sta se symbiana^3 tice. Imas review i u bugu od 12. mjeseca.
I da opet ponovim, posto mi je to frapantno, ta high-end N8ica nema qwerty tastaturu u portrait modu, a web browser da ne spominjemo.. Meni savrseno dovoljno da mi ne dodje u obzir da ga kupim.
Moja preporuka ti je ili iphone ili neki wp7 smartphone.
Zanemari komentare frustriranih nokijasa i pogledaj reviewe na netu i sve ce ti biti jasno sta se symbiana^3 tice. Imas review i u bugu od 12. mjeseca.
I da opet ponovim, posto mi je to frapantno, ta high-end N8ica nema qwerty tastaturu u portrait modu, a web browser da ne spominjemo.. Meni savrseno dovoljno da mi ne dodje u obzir da ga kupim.
Moja preporuka ti je ili iphone ili neki wp7 smartphone.
Drago mi je da smo se nas dvoje poceli slagat u misljenjima.
Ahahahaha....... wp7 bolji od symbiana lol. A da ne govorim o iosu. Svaki komentar je suvisan.
Ovo boldano je 10 puta fluidnije i bolje od symbiana!!!
Nebus ovdje nasao pravi odgovor jer previse je nokia fanova i nitko od njih nemre prihvatit cinjenicu da je symbian prespor i preloš za razliku od ostalih mobitela na tržištu,mislim usporedi si Desire HD i Nokiu n8 i sve ce ti bit jasno.Pa HD ju UNISTI kolko je brz mobitel i kolko mogucnosti ima,a cjenovni rang je isti.Tak da si dobro razmisli.
Ja bi samo volija da mi ovi sto su mi u prvom mom postu dali TD napisu koji mobitel imaju. Za psiha znam (Nokiu, naravno). Dalje?
Stoji to sve,zavisi od ukusa i potreba,i samsung je dobar samo jos jednom vidjecu obadva,Iphone nebi definitivno osim sto je pre pre skup ijako nesumnjam da je dobar al sto je previse previse je a i u ostalom nema nesto pretjerano posebno da se toliko razlikuje u cijeni od samsunga i nokie, al vidjecu probat obadva pa nemogu pogrijesit valjda, bice stvar u cijeni po svemu gledano.
Moja ti je preporuka Desire HD.Mobitel leti 
Obican desire je brzi od iphone 4 u browser speed testu,a desire HD je jos brzi od obicnog desirea u browser speed testu,pa si ti misli haha:D
Samo ću reagirat na komentar da Nokia uvijek brine o svojim korisnicima.
Nažalost to nije istina.
Ponosan sam vlasnik N900 mobitela, koji je trebao biti perjanica njihove ponude, da bi ga oni sami u roku od par mjeseci doslovno škartali i prema njemu se ponašaju ko maćeha.