Motorola mini defy treći put na popravku

poruka: 4
|
čitano: 1.756
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam navedeni mobitel, kupljen u T-mobile prošle godine i u tih godinu dana je bio 3 puta na popravku. Svaki put je uređaj bio popravljen unutar 15 dana osim ovog trećeg, trenutno je još na popravku a u subotu će biti toćno 3 tjedna od predaje...Ono što me zanima je, da li, ukoliko se nastave kvarovi, imam pravo na novi uređaj ili nešto slično? Koliko dana smije biti na popravku, da li postoje neki "penali" ukoliko je mobitel duže kod njih?

Danas sam se čuo sa osobljem iz T-mobile-a (ne telefonski, već preko FB iz tog razloga što se na 08009000 "javljaju" samo automati) te su rekli da je mobitel još na popravku i da mole za strpljenje.

Ukoliko netko zna nešto o tome...

Hvala

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas dobio mobitel nazad, ali sad neće očitat sd karticu. Da li još netko ima problema sa tim mobitelom ili sam samo ja te loše sreće? 

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mobitel sam opet odnio na popravak, danas ga preuzeo pokvarenog što znači da ga opet moram nositi nazad. Mobitel se pregrijavao, baterija je trajala sat i pol i nije htjelo očitat sd karticu. Posao koji su napravili je da su samo zamjenili sd karticu(koja je bila pokvarena) koja ja utjecala na veću potrošnju baterije te se iz toga razloga mobitel i pregrijavao. Pitam se što su radili i koji mobitel su oni testirali nakon popravka jer moj sigurno nisu. Što učiniti i kome se obratiti vezano za svoj slučaj, znam jedino kome se ne obratiti a to je HT-u.

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz,

da malo osvježim temu sa starim problemima,

mobitel je opet na popravku(oko 6 puta), mobitel je predan 16.06 i još ga nisam dobio, popravljen je , ali su ga poslali u Vinkovce, to je izgleda grad koji je jako sličan sa Viroviticom pa je zbog toga došlo do zabune. Grarancija još traje nekih par tjedana pa me zanima da li se da nešto napraviti. Da li imam pravo na drugi mobitel ili bilo što drugo, jer ipak stalno nosit mobitel na popravak i čekat ga više od mjesec dana i nije baš zabavno. Da im pošaljem pošaljem pismeni zahtjev za novi mobitel ili...Neke ideje....

Danas sam zvao t-mobile i ženska mi kaže da nazovem Agram i da provjerim što je sa mobom. 

Nadam se da netko ima neku ideju.

Hvala

ko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice