Mobitel do 1000 kuna

poruka: 39
|
čitano: 5.615
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mobitel do 1000 kuna
Mentalist kaže...
power_user kaže...

prednost?

to je najveća mana, teže ih je koristiti, manje su precizni, teže ih je koristiti prstima...

Probaj imati malo duze nokte pa ces vidjeti.

za 30min se već naučiš pa ne smeta

Mentalist kaže...
luka_cro kaže...
Nokie imaju kapacitivni ekran koji moras pritiskati, a ne dodirivati, jedina prednost kapacitivnog mi je sto nisu potrebni samo prsti za dodir

Rezistivni su oni koji reagiraju na pritisak. Znaci bilo kojim objektom, jagodicom, noktom ili olovkom mozes izabrati.

Dok kapacitativni (Nokia N8, te SE-ovi, Samsung-i) osjecaju elektricitet, tako da jedino jagodicom tj. mesom mozes nesto odabrati. Najtanje rukavice (platnene) na rukama da imas ne bi mogao nista raditi.

radi kroz tanke rukavice, na iphoneu se čak može i pisati

Volim jabuke :)
16 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kuna
rezistivni ekran nebih naveo kao prednost jer mi je ljepse radit na kapacitativnome jer netrebam pritiskati ekran i za slidanje je bolje.
Jahao sam pješice.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Mobitel do 1000 kuna
Ja sam se mislio između x8 i 5230 pa sam na kraju izabrao x8 koji je puuuno bolji mob od 5230. Najveća prednost je wifi ,a i izbornici od nokia su mi sr*nje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mobitel do 1000 kuna
Mentalist kaže...
luka_cro kaže...
xperia x8 naravno, mobitel je stvarno super za te novce, nema kunkurencije za taj cjenovni rang.
ove neke rabljene 5800, 5330 il slicno ne uzimati je nevaljaju, a i symbian je vrijeme pregazilo

Ali Nokia-e imaju prednost rezistivnog ekrana.

Mislio sam da se salis.

16 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kuna
ja sam isto mislio.
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kuna

Hvala puno svima. Kupio sam mob.

Pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kuna

Mobitel -> GPS, Android, dobra kamera, do 1000kn. Potreban mi je novi mobitel a i navigacija također pa zašto ne kupiti 2 u 1. Malo sam istraživao, izbor se sužava na HTC Wildfire pa me zanima da li je zaista iskoristiv za navigaciju po iskustvima ponosnih vlasnika (da li je ekran odgovarajuće veličine za navigaciju, software; kvalitetne/ažurirane mape za tu platformu). AKo ima tko bolji prijedlog samo se izjasnite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 1000 kuna
dutkan kaže...

AKo ima tko bolji prijedlog samo se izjasnite.

Jesi gledo xperiu x8?

15 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 1000 kuna

Iskreno nije mi važan izgled mobitela, funkcionalnost i preformanse na prvom mjestu. Zaboravio sam napomenuti da uzimam i polovan mobitel, samo da je sa garancijom (dalo se zaključiti na temelju prethodnog posta, valjda?) Što se tiće prethodno navedenih kriterija, kojem daješ prednost (Wildfire <> X8)? 

EDIT: Možda bih trebao pričekati dok ne izađe Wildfire S, pa da cijene još više padnu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 1:08 (dutkan).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice