- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nazalost nisam uspio i odustao sam od tog testa. Ne nalazi mi nikako test kad pokrenem sistem upgrade. Nema veze. Nego, ovdje vise puta pitao kako djeliti ekran sa ovog moba i smart tv ili box. Kako nema micrast, slucajno pod brightness pokrenuo wireless display i ti je to, djeljenje zaslona. Bas mi drago da ima tako nesto☺

instalirao zadnju betu flymea,konacno proradile notifikacije sa flashscorea haha.
Zanima me dali je netko ovo radio https://meizufans.eu/forum/topic/1402/tutorial-upgrading-tccm-o2-devices-to-flymeos-4-1-3-5i-and-up-the-unofficial-way
Nakon update na flyme 5 beta nervira me ako se mobitel koristi taman prije dolaznog poziva, onda nije fullscreen obavijest o tome da ti mob zvoni nego je samo mala traka pri vrhu. Zna ko možda kako to popraviti? I više nije moguće vidjeti statistiku potrošnje baterije od zadnjeg punjenja nego samo max. 12 zadnjih sati ako se ne varam. Ostalo sve radi super i po meni je veliki upgrade u odnosu na četvorku.
i evo steka notifikacija flascorea opet.

flyme 5 update i dalje ima bug sa notifikacijama,sve mi se cini da to nece niti biti reijeseno.
konkretno flashscore app me zeza viber radi dobro.sve za flashscore sam dopustio.
Evo ako kome pomogne:
www.maximobile.hr/smartphones/meizu-m2
http://www.maximobile.hr/smartphones/meizu-m2-note
dakle najjeftinije što sam našao kod nas trenutno.
E sad, ima li netko iskustva s ovim shopom te ako zna koja verzija dolazi s mobitelima?
Konkretno sam u xiaomi/meizu dilemi i vratio sam se da ponovo bacim oko na M2 mini.
Može li koja riječ od vas koji ga imate sada nakon što je prošlo nešto vremena, dali žalite za izabranim, da li vam sve radi, kakav je GPS, te baterija?
I meni osobno bitno da li vi dobro čujete i da li se vas dobro čuje kad tokom razgovora uključite speaker (tipa voziš auto i staviš mob na držač i upališ speaker da možeš pričat i imat slobodne ruke za vozit, jest burek, šminkat se - tko što već radi )
Zahvaljujem
Isto odlična cijena. Na mx5 je kineski rom ali ima trg play tako da je meni sve 5.