MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 364.444
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: MEIZU M2 Note
gogo222 ili netko tko ima najnoviji flyme 5 na m2 note: imaš instaliran flyme tools? meni ni jedna verzija ne radi tj neda se instalirati.
PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
Nisam instalirao tools-e.

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Nazalost nisam uspio i odustao sam od tog testa. Ne nalazi mi nikako test kad pokrenem sistem upgrade. Nema veze. Nego, ovdje vise puta pitao kako djeliti ekran sa ovog moba i smart tv ili box. Kako nema micrast, slucajno pod brightness pokrenuo wireless display i ti je to, djeljenje zaslona. Bas mi drago da ima tako nesto☺

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ipak uspio uraditi upgrade. Sad mi je problem kako uraditi backup. Mozak mi blokirao, nikako skontati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hehe, dobar si. prije update, prebaci slike ili što več treba na ext mem. karticu ili na pc ili na cloud...i miran si. ako si skinuo pravi update zip nemaš nikve brige. ne prčkaj mob, pričekaj dok potpuno ne završi i gotovo.
PROTIV
13 godina
Sve slike su na cloud, znaci to je rijeseno. Kontakte sam spremio u mob. Sad imam problema sa google instaler. Skidam po drugi put. Bas mi je zanimljivo, sam sebe prcam u zdrav mozak hehe Nadam se da cu do ujutro uspjeti sve instalirati. U biti taj korak sa google instalerom i gogle play mi je najgori kao kad sam tek kupio mob.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gdje mogu skinuti flyme 5 za meizu m2 noteje iz u. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Nema tu problema. Ima ona njihova trgovina, ukucaš google installer i skineš. Jedino su dosadni s onim prijavama.
PROTIV
14 godina
I još jedna stvar: možda nečeš moći ništa skinuti s google play. Očisti cash google play i svih aplikacija koje si skidao preko njega. Ima rješenje na xda forumu ali sam zaboravio. Ako bude problem s time, javi.
PROTIV
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

instalirao zadnju betu flymea,konacno proradile notifikacije sa flashscorea haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
MEIZU M2 Note

Nakon update na flyme 5 beta nervira me ako se mobitel koristi taman prije dolaznog poziva, onda nije fullscreen obavijest o tome da ti mob zvoni nego je samo mala traka pri vrhu. Zna ko možda kako to popraviti? I više nije moguće vidjeti statistiku potrošnje baterije od zadnjeg punjenja nego samo max. 12 zadnjih sati ako se ne varam. Ostalo sve radi super i po meni je veliki upgrade u odnosu na četvorku.

0 0 hvala 0
9 godina
Jel probao netko unlock bootloader-a ?

0 0 hvala 0
9 godina
Sad baš gledam na xda i kažu da ima developer opcija u 5.beta koja omogućava unlock

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

i evo steka notifikacija flascorea opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Daj link, gogo.
PROTIV
9 godina
Sad kažu da to ipak još nije implementirano, a nema ni custum roma tako da pričekajmo :)

0 0 hvala 0
14 godina
Pa zato mi ke čudno, jer nema šanse za to.
PROTIV
9 godina
Zakaj nema šanse ?

0 0 hvala 0
14 godina
flyme 5 update...
PROTIV
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

flyme 5 update  i dalje ima bug sa notifikacijama,sve mi se cini da  to nece niti biti reijeseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Staviš one lokote na pokrenute aplikacije i sve 5. Btw glupost da se ne mogu izbrisati recent call-s.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

konkretno flashscore app me zeza viber radi dobro.sve za flashscore sam dopustio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Evo ako kome pomogne:

www.maximobile.hr/smartphones/meizu-m2

http://www.maximobile.hr/smartphones/meizu-m2-note

dakle najjeftinije što sam našao kod nas trenutno.

E sad, ima li netko iskustva s ovim shopom te ako zna koja verzija dolazi s mobitelima?

Konkretno sam u xiaomi/meizu dilemi i vratio sam se da ponovo bacim oko na M2 mini.

Može li koja riječ od vas koji ga imate sada nakon što je prošlo nešto vremena, dali žalite za izabranim, da li vam sve radi, kakav je GPS, te baterija?

I meni osobno bitno da li vi dobro čujete i da li se vas dobro čuje kad tokom razgovora uključite speaker (tipa voziš auto i staviš mob na držač i upališ speaker da možeš pričat i imat slobodne ruke za vozit, jest burek, šminkat se - tko što već radi )

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja sam kupio Meizu mx5 kod www.maximobile.hr

Isto odlična cijena. Na mx5 je kineski rom ali ima trg play tako da je meni sve 5.
9 godina
Samo 16GB bez SD kartice ??

0 0 hvala 0
9 godina
Nema veze koji je rom jel tak flashas najnoviji A firmware, stable ili beta. M2 note je odličan sa dvije zamjerke, slab zvuk u slušalici /speakerphone je ok/ i loša kamera u slabom osvjetljenju ostalo je odlično. Baterija traje cijeli dan, a svi koji kažu da traje 2 dana ili lažu ili ne koriste smartphone.

0 0 hvala 1
9 godina
Mana je zaključan bootloader što nije slučaj kod Xiaomi-a.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dali itko zna koja aplikacija stalno salje te reklame? uzeo sam curi meizu m2 note ali ne kod nas nego sam narucio na amazonu, dosao m je iz hong konga i svaki dan 5 puta joj izlete neke reklame preko cijelog ekrana, pobrisao sam ili force stop-ao sam sve sta sam mogao od default aplikacija...
9 godina
Briši još.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice