Lg kc 550 softver

poruka: 8
|
čitano: 3.494
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lg kc 550 softver
imam lg kc 550 i  zanima me kako da nadogradim softver za njega (da li moram preko moba ili mogu skinuti s neta i odakle, prebaciti na mob i instalirati),također neke teme za njega i igrice te razne aplikacije i sl.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg kc 550 softver

Malo sam googlao i jedino sam ovo našao : find B2CAppSetup.exe,its program from LG to update firmware of your phone. 

Eto utipkaj u google to što je označeno žutim markerom i nađi taj program. Nikada nisam imao LG pa neznam hoće li ti to raditi.

Sretno 

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lg kc 550 softver

tnx budem vidio pa javim

16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Malo sam googlao i jedino sam ovo našao : find B2CAppSetup.exe,its program from LG to update firmware of your phone. 

Eto utipkaj u google to što je označeno žutim markerom i nađi taj program. Nikada nisam imao LG pa neznam hoće li ti to raditi.

Sretno 

evo skinuo sam program i instalirao mi usb driver i to i kad idem updateati softver, prikopčam telefon na komp (bez baterije i SD kartice jer tako kažu uputsva) i uopće ne očitava uređaj. help?
17 godina
neaktivan
Predrag18 kaže...
  evo skinuo sam program i instalirao mi usb driver i to i kad idem updateati softver, prikopčam telefon na komp (bez baterije i SD kartice jer tako kažu uputsva) i uopće ne očitava uređaj. help?
  Jesi li 100% siguran da baterija mora biti van? Zar se ne trazi drzati na neku tipku prilikom ukljucivanja USB-a?
Inace meni nije logicno da PC prepozna telefon ako u njega nema napona 
A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
16 godina
neaktivan
Lg kc 550 softver

tako kaže da maknem bateriju i sd karticu i onda poslije piše da nakon updatea vratim bateriju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predrag18 kaže...

tako kaže da maknem bateriju i sd karticu i onda poslije piše da nakon updatea vratim bateriju.

To baš i nema smisla. U bilo kojeg drugog mobitela bateriju se treba izvaditi i vratiti, pa tek onda početi s nadogradnjom. Ista procedura je i kada se završi nadogradnja. Baterija ti skoro 100% sigurno treba biti u mobitelu. Potraži malo po internetu i vidi kako rade na ostalim LG mobitelima.
Lazarus je dobro rekao - kako će windowsi detektirati neki uređaj u kojem uopće nema napona. 
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina
protjeran
Lg kc 550 softver

Imam problem sa ovim mobom ovako upalim ga i logo od LG-a mi se vrti i vrti nakon toga Unable to open resource contanier WTF? Pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice