Kupnja HTC Deisre-a u USA(NY)

poruka: 3
|
čitano: 1.159
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kupnja HTC Deisre-a u USA(NY)

Dakle, frend ide za 20 dana u NY, e sad mene interesiraju savjeti gdje bi on tamo mogao kupit Desire, naravno na nekoj od njihovih mreža jer su solo uređaji skupi-u prijevodu 600 dolara, a ja gledam da prođem ispod 2000kn, u protivnom se isplati uzet ovdje pa imam i garanciju. Koliko toga se može uzet iz USA? Kupit će 2 iPhonea 4, i sad još ovo meni. Također me interesira, dali bi moglo bit problema sa radom samog uređaja, neznam kakvo je stanje sa punjačima kad oni imaju drugi standard što tiče struje i utičnica, i na kraju dali se to sve isplati? :D

Živjeli!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Kupnja HTC Deisre-a u USA(NY)
Punjac od desirea se sastoji od 2 dijela, usb kabel koji po zelji pikas u usb ili u drugi dio koji ide u uticnicu. Ja sam imao par stvari iz usa, nista strasno, discman i walkman, radili su na nasoj struji sa odgovarajucin 12v jackom. Mobitel iz singapura taakodjer je picio na nas charger nokia supernova. Mislim da sto.se tice struje da se ne moras brinuti. Pitaj frenda sto ce on sa 4 usa punjaca za iphoneya? Jel ih moze trampiti za europske dvoroge?
17 godina
RE: Kupnja HTC Deisre-a u USA(NY)

Iskreno mislim da frend nije ni mislio da te "sitnice" koje će bit jako bitne na kraju priče.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice