Trenutno imam nokiu n73 i prezadovoljan sam symbianom pa bi htjeo opet neki symbian mobitel....bitno mi je da ima lijep dizajn ali ne znam koji odabrati...ima li kakvih preporuka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas li neki koji je po tvom ukusu mozda pa se dvoumis?Vidim da dosta ljudi hvali 5800XM.
Trenutno imam nokiu n73 i prezadovoljan sam symbianom pa bi htjeo opet neki symbian mobitel....bitno mi je da ima lijep dizajn ali ne znam koji odabrati...ima li kakvih preporuka?
Hvala ti puno...
ima jedan prijatelj ali ne hvala....prevelik mi je to mobitel...ne sviđa mi se dizajn...možda nokia E75 samo mislim da je još nema kod nas..
Ja sam također do pred malo imao N73 i prešao sam na E71, uopće ne žalim, stoga moja topla preporuka, Nokia E71.
WiFi + GPS što N73 nema
Ja sam imao N82 i nedavno sam ga zamjenio za 5800xm, i oba su predobra. Znam da je subjektivno, ali oba izgledaju super, funkcije imaju iste, a to je sve, WiFi, GPS... N82 ima 5mp kameru, a 5800 3,2. Slike su dosta dobre, a video oba snimaju super s obzirom da je rijec o mobitelu. I 5800 koristi novu verziju symbian-a, tako da se broj aplikacija jos ne moze mjeriti s onima za N82, ali vec ih ima poprilicno. Ja sam sa 5800 prezadovoljan, i velika preporuka.
N86, kad izadje za mjesec dana
N95 8GB, vec dosta povoljniji, ali je odlican i nabrijan.
ja trentuno imam n82 i ne mislim ga mjenjat dok ne izade n86 ili eventualno n97-jos se nisam odlucio...a ak mislis da ces imat dosta para i tebi preporucam da pricekas n86... ili e75... ugl nemozes previse pogrijesiti s n i e serijom... samo trebas tocno definirat sto ti treba-kamera,multimedija ili vise mail i poslovne funkcije...
n95 ili od 8gb ako imaš love svakako n96 ili pričekaš n97
Bitno mi je da ima GPS i da ima lijep dizajn, poželjno je i da se može povezivati na internet wirelessom
Bitno mi je da ima GPS i da ima lijep dizajn, poželjno je i da se može povezivati na internet wirelessom
Malo sam prosurfao i E66 mi se čini kao veoma dobar mobitel, zadovoljava sve moje kriterije...
Hvala na prijedlogu Assassin!
Malo sam prosurfao i E66 mi se čini kao veoma dobar mobitel, zadovoljava sve moje kriterije...
Hvala na prijedlogu Assassin!
N85
N86, kad izadje za mjesec dana
ima li tko kakvih iskustava sa nokiom E55...cini mi se kao zanimljiv mobitel