Koji Symbian telefon odabrati!?

poruka: 21
|
čitano: 3.300
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trenutno imam nokiu n73 i prezadovoljan sam symbianom pa bi htjeo opet neki symbian mobitel....bitno mi je da ima lijep dizajn ali ne znam koji odabrati...ima li kakvih preporuka?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas li neki koji je po tvom ukusu mozda pa se dvoumis?Vidim da dosta ljudi hvali 5800XM.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji Symbian telefon odabrati!?
zambata kaže...

Trenutno imam nokiu n73 i prezadovoljan sam symbianom pa bi htjeo opet neki symbian mobitel....bitno mi je da ima lijep dizajn ali ne znam koji odabrati...ima li kakvih preporuka?

Malo, ako mogu, da privatiziram ovu temu, jel N73 dobra? Moze li se na njoj pregledavat pdf ili doc fileovi? Jedan kolega ju prodaje pa cisto ako moze kakav info...ovo za pregledavanje pdf-a i doc-a mi je dosta bitno.

Hvala unaprijed na odgovoru i jos jednom sry na ovakvom postu...
Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Vista Ult SP1
16 godina
neaktivan
možeš otvarati i pdf i doc....problemi koji su se kod mene javili su da se joystick pokvario i poklopac od kamere ne reagira na otvaranje a nekada se zna i sama kamera paliti...i maska se dosta brzo osteti....sto se softwarea tice sve radi odlicno
16 godina

Hvala ti puno...

Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Vista Ult SP1
16 godina
neaktivan

ima jedan prijatelj ali ne hvala....prevelik mi je to mobitel...ne sviđa mi se dizajn...možda nokia E75 samo mislim da je još nema kod nas..

17 godina

Ja sam također do pred malo imao N73 i prešao sam na E71, uopće ne žalim, stoga moja topla preporuka, Nokia E71.

WiFi + GPS što N73 nema

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 17:42 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam imao N82 i nedavno sam ga zamjenio za 5800xm, i oba su predobra. Znam da je subjektivno, ali oba izgledaju super, funkcije imaju iste, a to je sve, WiFi, GPS... N82 ima 5mp kameru, a 5800 3,2. Slike su dosta dobre, a video oba snimaju super s obzirom da je rijec o mobitelu. I 5800 koristi novu verziju symbian-a, tako da se broj aplikacija jos ne moze mjeriti s onima za N82, ali vec ih ima poprilicno. Ja sam sa 5800 prezadovoljan, i velika preporuka.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
17 godina

N86, kad izadje za mjesec dana

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

N95 8GB, vec dosta povoljniji, ali je odlican i nabrijan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja trentuno imam n82 i ne mislim ga mjenjat dok ne izade n86 ili eventualno n97-jos se nisam odlucio...a ak mislis da ces imat dosta para i tebi preporucam da pricekas n86... ili e75... ugl nemozes previse pogrijesiti s n i e serijom... samo trebas tocno definirat sto ti treba-kamera,multimedija ili vise mail i poslovne funkcije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
File kaže...

n82 je identična n95 samo praktičnija... ekran skoro pa neprimjetno manji, isto tako baterija.... a što s etiće memorije n95 ima 8 giga da al to je gotovo, a n82 podržava 8giga micro sd pa mislim da je to i prednost... jer ja imam 2 x po 2 gige pune i 1x 8giga...

jedino su tipke na n82 nekako crap.... za moje kanđe nije baš lol
obje imaju OS 9.2 i bezbroj "free" applikacija...

e sad skoro pa sve novije koje dolaze imaju noviji OS 9.3 i 9.4 i da manji broj applikacija aliiiiiii ne zadugo....evo se kladim do sredine ljeta toga će bit na bacanje...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
neaktivan

n95 ili od 8gb ako imaš love svakako n96 ili pričekaš n97

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bitno mi je da ima GPS i da ima lijep dizajn, poželjno je i da se može povezivati na internet wirelessom

17 godina
neaktivan
zambata kaže...

Bitno mi je da ima GPS i da ima lijep dizajn, poželjno je i da se može povezivati na internet wirelessom

E66, ja ga imam vec neko vrijeme i odlican je. I ima sve sto ti trazis: GPS, WiFi, lijep dizajn. U svakom slucaju, odlican mobitel!
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
24v kaže...
File kaže...

n82 je identična n95 samo praktičnija... ekran skoro pa neprimjetno manji, isto tako baterija.... a što s etiće memorije n95 ima 8 giga da al to je gotovo, a n82 podržava 8giga micro sd pa mislim da je to i prednost... jer ja imam 2 x po 2 gige pune i 1x 8giga...

jedino su tipke na n82 nekako crap.... za moje kanđe nije baš lol
obje imaju OS 9.2 i bezbroj "free" applikacija...

e sad skoro pa sve novije koje dolaze imaju noviji OS 9.3 i 9.4 i da manji broj applikacija aliiiiiii ne zadugo....evo se kladim do sredine ljeta toga će bit na bacanje...

Je, moj frend ga ima, super je to telefon, mislim da je sve isto sto se tice hardvera.
Memorija od 8Gb mi je previse, ionako mi je pola prazno, no dobro..

Jedina mana je slider, dosta klimav, pogotovo kad ti 2 puta padne na pod, rasklima se totalno.
16 godina
neaktivan

Malo sam prosurfao i E66 mi se čini kao veoma dobar mobitel, zadovoljava sve moje kriterije...

Hvala na prijedlogu Assassin!

Sve je u životu 5, samo je renault 4
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 22:58 (zambata).
17 godina
neaktivan
zambata kaže...

Malo sam prosurfao i E66 mi se čini kao veoma dobar mobitel, zadovoljava sve moje kriterije...

Hvala na prijedlogu Assassin!

Samo provjeri jel ga imaju ako kupujes u nekoj tarifi, jer ja kad sam kupovo, prvo su mi rekli da ce doc za tjedan dana, pa je doso tek za 2 tjedna, i to je dosao samo jedan, iako ga je vise ljudi trazilo. Ali posto sam ja dosao prvi, meni su ga dali... Najbolje ti je da nazoves u T-com (ili di vec kupujes) i pitas.
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan

N85

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

N86, kad izadje za mjesec dana

Slažem se!

Imao N95 i N96 i sad nakon svega mogu reći da su tipke dosta bitna stvar, na N95 su Bože pomozi, ali na N96 su katastrofa.
Čini mi se da će N86 biti pun pogodak!

E sad, N97, tko zna, može biti nešto najbolje ikad od Symbiana a može biti i katastrofa.

Za nekoga tko ne zna sam koji Symbian mobitel kupiti ja bih rekao definitivno N86!

Pozdrav!
16 godina
neaktivan

ima li tko kakvih iskustava sa nokiom E55...cini mi se kao zanimljiv mobitel

Sve je u životu 5, samo je renault 4
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 22:18 (zambata).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice