Koji mob?!

poruka: 6
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji mob?!

Ovako....trebao bi mi mob koji se može nači na oglasu do 500 kn,a da izgleda "famozno"....uvijek sve moji fendovi šeču s dobrim mobitelima,a ja uvijek izaberem neki lijevi :/....znači trebao bi mi mobitel,koji na izgled izgleda kao da je skup i lijepo opremljen,a da je u oglasu cijena do 500 kn....uočio sam nokiu C3 koja je nova 600 kn,a izgleda kao da si ju platio 2-3000 kuna....e,da,i ako može,touch bi po mogučnosti dobro došao....

real master for every game
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob?!

Ček, ti kupuješ mobitel kako bi zadivio svoje prijatelje? Ili zato što se smatraš manje vrijednim ako imaš neki jeftini mobitel. 

Idem po štrik pa pravac u vinograd da se objesim.

Btw, sretno sa mobom. Ja ne bi uzeo Nokiju zbog symbiana. 

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji mob?!
Ray0 kaže...

Ček, ti kupuješ mobitel kako bi zadivio svoje prijatelje? Ili zato što se smatraš manje vrijednim ako imaš neki jeftini mobitel. 

Idem po štrik pa pravac u vinograd da se objesim.

Btw, sretno sa mobom. Ja ne bi uzeo Nokiju zbog symbiana. 

ne,nego da imam neki mobitel koji je dobar a da puno ne košta.....ja samo kažem da ne znam izabrati pravi mobitel,a frendovi znaju...odakle si ti ovo izvukao stvarno neznam....e da,i,c3 je glup,nije pametan...

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 18:34 (master4games).
15 godina
neaktivan
Koji mob?!

lg cookie :D

to takvim glupim ljudima izgleda famozno :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob?!

Pogledaj na njuskalu LG Optimus GT540

bilo ih je za nekih 500-600 kn

- ne vjerujem da ces naci nesto bolje za te novce.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji mob?!
master4games kaže...

Ovako....trebao bi mi mob koji se može nači na oglasu do 500 kn,a da izgleda "famozno"....uvijek sve moji fendovi šeču s dobrim mobitelima,a ja uvijek izaberem neki lijevi :/....znači trebao bi mi mobitel,koji na izgled izgleda kao da je skup i lijepo opremljen,a da je u oglasu cijena do 500 kn....uočio sam nokiu C3 koja je nova 600 kn,a izgleda kao da si ju platio 2-3000 kuna....e,da,i ako može,touch bi po mogučnosti dobro došao....

Bolje ti je da se najedeš za tih 500 kn {#} Mobiteli su davno isprdili. A ako ti je bas stalo da si faca u drustvu , kupi onda fake nokiu n95 i gotovo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice