"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.515.927
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
CyberDemonVZ kaže...
birra kaže...

EDIT: btw, da ne radim novi post.. ova sniženja 11.11. odnose li se samo na mobitele ili na cjelokupnu ponudu iz alijevog asortimana? Npr. tipkovnice?

Što prodavači stave na akciju, to će i biti na akciji 

Čekaj 11.11. pa nas onda pitaj :)

O tom famoznom 11.11 sam vec pisao...pratim to vec godinama.U principu dobro ga izreklamiraju,5-6 dana prije dignu cijene za 1-2$ ( ili vise naravno) i onda spuste za 1.22-2.22 $

Prosle god sam bas pratio LIVOLO prekidace i kretanje cijene i bilo je bas tako...na sami 11.11 je bio nekih 0.2$ jeftiniji nego tokom godine.Ali naravno,nadu se i puno povoljnije stvari tog dana,ali to su uglavnom oni proizvodi koji tokom godine i ne idu bas,pa te dane postanu "hot".

Brendirani proizvodi tipa Xiaomi....nisu bas na nekim "ludim" popustima te dane,ma koliko god vas oni pokusali uvjeriti u to

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
8 godina
floki26 kaže...
5-6 dana prije dignu cijene za 1-2$ ( ili vise naravno) i onda spuste za 1.22-2.22 $

Ahaha.. Odlično!  Vidi se da imaju posla sa balkancima! 

Ne bi bilo loše sad staviti 5-6 stvari na wishlistu i vidjeti kolika će razlika biti tog kobnog 11.11. 
Možda se nekom i posreći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 23:50 (birra).
15 godina
neaktivan
floki26 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
birra kaže...

EDIT: btw, da ne radim novi post.. ova sniženja 11.11. odnose li se samo na mobitele ili na cjelokupnu ponudu iz alijevog asortimana? Npr. tipkovnice?

Što prodavači stave na akciju, to će i biti na akciji 

Čekaj 11.11. pa nas onda pitaj :)

O tom famoznom 11.11 sam vec pisao...pratim to vec godinama.U principu dobro ga izreklamiraju,5-6 dana prije dignu cijene za 1-2$ ( ili vise naravno) i onda spuste za 1.22-2.22 $

Prosle god sam bas pratio LIVOLO prekidace i kretanje cijene i bilo je bas tako...na sami 11.11 je bio nekih 0.2$ jeftiniji nego tokom godine.Ali naravno,nadu se i puno povoljnije stvari tog dana,ali to su uglavnom oni proizvodi koji tokom godine i ne idu bas,pa te dane postanu "hot".

Brendirani proizvodi tipa Xiaomi....nisu bas na nekim "ludim" popustima te dane,ma koliko god vas oni pokusali uvjeriti u to

Potpisujem.

Kopirali su Konzum u dlaku :-)

dak
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Imam Xiaomi Redmi Note 3, zanima me koju zadnju verziju androida mogu stavit?

0 0 hvala 0
17 godina
Sluzbeno sestica, nesluzbeno sluzbeni Lineage OS zadnja sedmica. Naravno ako se radi o SD verziji.
8 godina
Pozdrav trebam "odron" do 500kuna sa svima davanjima (pdv, carina, porez) za gospođu čija djeca rade vani(Njemačka, Irska) pa cisto da joj Skype i Viber funkcionira kako treba, hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Sluzbeno sestica, nesluzbeno sluzbeni Lineage OS zadnja sedmica. Naravno ako se radi o SD verziji.

ima i oreo ja, ali ne znam sa koliko bugova

14 godina

Imam ja bugova i na službenoj oduvijek, tako da ne službenu ne želim ni probavati...

Zar ti kinezi inace slabo nadograđuju os verzije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koje sve stranice osim coolicool nude u slucaju carinjenja povrat poreza za nas iz BiH?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kenny_sp kaže...
Pozdrav trebam "odron" do 500kuna sa svima davanjima (pdv, carina, porez) za gospođu čija djeca rade vani(Njemačka, Irska) pa cisto da joj Skype i Viber funkcionira kako treba, hvala

Hm, probaj s Doogee X20. Taman je tu negdje sa svim davanjima, a ima 2 GB RAM-a. Piše i da ima dvije kamere straga ali zaboravi, MTK6580 ne podržava takav setup.

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_688906.html?wid=11

Naći će se i jeftinijih, ali generalno imaju 1+8 GB memorije, što je neupotrebljivo. S 2+16 GB vjerojatno će naći još pokojeg - sretno. :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
17 godina
Uzmi s njuskals rabljeni Xiaomi redmi 2 350kn bolji od svih tih odrona
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina

https://www.aliexpress.com/item/Ulefone-S7-Dual-rear-cameras-Mobile-phone-Android-7-0-Triple-Slots-5-0-inch-HD/32835928459.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.WFBxDR Uzeo joj ovo ,žena kaže lijepa joj je boja. :/ Valjda će moći taj minimum Skype & Viber odraditi i s 1Gb.

8 godina

https://www.aliexpress.com/item/Ulefone-S7-Dual-rear-cameras-Mobile-phone-Android-7-0-Triple-Slots-5-0-inch-HD/32835928459.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.WFBxDR Uzeo joj ovo ,žena kaže lijepa joj je boja. :/ Valjda će moći taj minimum Skype & Viber odraditi i s 1Gb.

17 godina
Jesi je stvarno usosio, umjesto da jos uzmeš provjereni i jaci mob ti joj utrpas sranje od moba
14 godina
neaktivan
koji mob uzeti za cca 1500 max 2000kn...moguće i manje ,za zensku osobu,kaze da je kamera ok,e sad sta njima to znaci ok aj ti znaj..ja sugeriram mi 5x ... od jeftinijih note 4x ... Note 4x pro ( koja razlika uopće sa običnim noteom).. kakvi su ovi redmi 4x pro? Savjet ??..e i da .da je 5".. 5'5 joj je vec velik..tu jedino vidim mi5c i ove 4x pro

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ratkoX kaže...

Koje sve stranice osim coolicool nude u slucaju carinjenja povrat poreza za nas iz BiH?

bump

7 godina
neaktivan
misizulja kaže...
koji mob uzeti za cca 1500 max 2000kn...moguće i manje ,za zensku osobu,kaze da je kamera ok,e sad sta njima to znaci ok aj ti znaj..ja sugeriram mi 5x ... od jeftinijih note 4x ... Note 4x pro ( koja razlika uopće sa običnim noteom).. kakvi su ovi redmi 4x pro? Savjet ??..e i da .da je 5".. 5'5 joj je vec velik..tu jedino vidim mi5c i ove 4x pro

4X ima bolju bateriju koja je meni ipak bila velika prevaga u korist 4X.

4X Pro - nikad čuo, a Note 4X Pro nazivaju kinesku verziju Note 4X 4GB + 64GB sa MTK Helio X20 procesorom.

Po onome što sam ja čitao, taj 10-jezgreni je jači od SD625, ali se i više grije, pa se throttla, pa i nije neki deal, a kud i kamo troši više baterije. Po meni taj Pro naziv je nezaslužen.

Ja sam sebi uzeo 4GB+64GB sa SD625, po meni pravi Pro Note 4X model, ali, osim plavo-bijele, nije baš jednostavan za naći u drugim bojama.

15 godina
misizulja kaže...

Mi 5 64 gb sa goldwaya, nekih 1700 kn je sa svime

10 godina
neaktivan
domac5 kaže...
misizulja kaže...

Mi 5 64 gb sa goldwaya, nekih 1700 kn je sa svime

mi 5 vise nema na goldwayu, ali ima tu

svi su 5.5 incha

5c nemoj kupit ni slucajno 

redmi 4 pro , isti uređaj ko note 4x samo 5.0

16 godina

Dosao Redmi Note 4X 3-32,nazalost dobio omnivision senzor kamere,koja sreca 

Inace mobitel ultra brz,stabilan,stvarno nemam zamjerke,gore stavio Nova Launcher i kasnije root mozda,baterija traje i traje,u usporedbi sa LeTV Cool 1S/Coolpad Cool 1s,puno bolje optimiziranija baterija i softver.

Da li je tko rootao,ako da moze link sto brzeg/jednostavnijeg roota ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
I sam koristim Redmi Note 3 i znam da je Xiaomi dobar,ali... rabljeni Redmi 2 iz 2015. ili novi Ulefon S7 iz 2017. ipak je odluka pala na novo, veci ekran, Android 7.0 i samo za Skype, viber i pozive/sms i vise nego ce poslužiti, hvala jos jednom i lp
13 godina
neaktivan
ratkoX kaže...

15 godina
neaktivan
kenny_sp kaže...

Ja sam ga platio 35€. Bit će dobar, nemaš brige.

dak
17 godina
Bit ce dobar ako nema pokrenuto par aplikacija na njemu, neka ima 3 apk na njemu pokrenute i nek dodje Skype poziv da vidiš kako ce poceti stekati. Nema smisla uzimati mob s 1gb rama u 2017god
17 godina
Badava sta je noviji ako je slabiji mob i totalno nepouzdana marka, a sta se tice android verzije i za Xiaomi redmi 2 imaš android 7.
15 godina
neaktivan

Hehe, tak kak se ti smijuljiš Samsunzima i jabučarima, tak se ja smijuljim tebi s Xiaomijem.

Taj odron je ipak 50% (i više) cijene tvog Redmija, a služi svrsi, ako ne trebaš 25 sinhronizacija istovremeno.

Provjereno

dak
17 godina

Obojica ste u krivu! 

Moja gospođa mama je ponosni vlasnik SE Xperie Mini, sa 512MB RAM i Androidom 2.3! Radi sve što njoj padne na pamet: pozivi, poruke, Viber, browser, kamera (iznenađujuća za starost uređaja, no Sony se potrudio, čak stavio i dedicirano hardversko dugme za okidanje), widget vremenske prognoze, aplikacija koja proverava kad dolazi sledeći gradski autobus i čak i poneka jednostavna igra za prekraćivanje vremena. 

No, najzad ćemo je naterati da se modernizuje (baterija odavno otišla, a ni zamenska kineska nije mnogo bolja, dok je od pre par dana ona aplikacija za gradski prevoz prestala raditi), a kad je već takva situacija da ona menja telefon jednom u nekoliko godina, i da u tom razdoblju uređaj treba da radi relativno ugodno i bez mušica, onda će dobiti nešto koliko toliko novo, iz ne-odron kategorije (za sebe sam uzimao i Cubota, i bio je ok, ali za nju ne bih) i sa koliko toliko pristojnim hw-om, najverovatnije Redmi 4A. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Ivan(4) kaže...

Obojica ste u krivu! 

Moja gospođa mama je ponosni vlasnik SE Xperie Mini, sa 512MB RAM i Androidom 2.3! Radi sve što njoj padne na pamet: pozivi, poruke, Viber, browser, kamera (iznenađujuća za starost uređaja, no Sony se potrudio, čak stavio i dedicirano hardversko dugme za okidanje), widget vremenske prognoze, aplikacija koja proverava kad dolazi sledeći gradski autobus i čak i poneka jednostavna igra za prekraćivanje vremena. 

No, najzad ćemo je naterati da se modernizuje (baterija odavno otišla, a ni zamenska kineska nije mnogo bolja, dok je od pre par dana ona aplikacija za gradski prevoz prestala raditi), a kad je već takva situacija da ona menja telefon jednom u nekoliko godina, i da u tom razdoblju uređaj treba da radi relativno ugodno i bez mušica, onda će dobiti nešto koliko toliko novo, iz ne-odron kategorije (za sebe sam uzimao i Cubota, i bio je ok, ali za nju ne bih) i sa koliko toliko pristojnim hw-om, najverovatnije Redmi 4A. 

Nemoj to uzimat, ima previše rama....

15 godina
dak0001 kaže...

Hehe, tak kak se ti smijuljiš Samsunzima i jabučarima, tak se ja smijuljim tebi s Xiaomijem.

Taj odron je ipak 50% (i više) cijene tvog Redmija, a služi svrsi, ako ne trebaš 25 sinhronizacija istovremeno.

Provjereno

hehe budemo vidjeli ko ce se zadnji smijat.. za redmija znas da je kvaliteta a softwer puknes sa xda neki cisti android da sve leti koliko je moguce s tim hardverom.. s odronom nemas tu privilegiju + hardverski je lose slozen pa ti nece durat toliko dugo kao xiaomi 

17 godina
dak0001 kaže...

Provjereno

Izgleda da ne citas s razumijavanjem, xiaomi redmi 2 sam nasao za 350kn na njuski sta je daleko bolji mob od tog tvog odrona.

Xperia mini je u danasnje vrijeme isto odron jer sa novom verzijom apk moras cekati pun klinac da ti se neka aplikacija otvori, dobro je jedino ako koristis samo jednu aplikaciju pozive i poruke, a znamo da danas imas barem 2-3 apl za chat video pozive, pa sinkroniziranje ... tak da nema sta traziti u 2017 mob sa 512 ili 1gb rama

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice