"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
ridealong kaže...
dak0001 kaže...
ridealong kaže...
dak0001 kaže...

Još jedan vrlo jeftin odrončić Ulefone S7 za bijednih 40$

Po specifikacijama skoro isti Bleckview A7, ak je po kvaliteti jednak spomenutom, isplati se definitivno.

Sad sam taj Blackview A7 tri dana testirao po Njemačkoj i pokazal se odlično.

Gotovo neupotrebljiv. 1GB RAM-a i 8 GB storagea. Imam mobitel s toliko memorije, ali sam ga kupio 2013. Dobro za telefoniranje, e-mail i možda surfanje.

Itekako upotrebljiv. Staviš u njega SD 16 Gb, pridružiš je telefonu i imaš mjesta za sve.

Čak i za navigaciju sa svim kartama. Uvjet je Android 6.0 ili veći.

Kao što sam napisao, Blackview A7 tako radi bez greške.

Čak me i kamere iznenadile.

Mislim, za te novce ....

Ti radi kako želiš. Napisao sam svoje iskustvo. Stavio sam i custom ROM i napravio sve što se moglo napraviti, ali od Daweoo Tica ne možeš napraviti Formulu 1.

Bemti, pa naravno da se 40$ vrijedan mob nemre nositi sa onim od +100$

Pa to je valjda svima jasno ili nije??

Konkretno, u ovome Blackviewu su bile 2 SIM kartice i dva dana je vrtio navigaciju po Njemačkoj po 8 sati

i još je ostalo 30% baterije. Da je bilo 20 raznoraznih sinhronizacija i notifikacija, pokleknul bi već prvi dan,

ali za to onda koristiš pravi mob, a ne igračku, kao što je ovaj.

dak
8 godina
protjeran
dak0001 kaže...

Bemti, pa naravno da se 40$ vrijedan mob nemre nositi sa onim od +100$

Pa to je valjda svima jasno ili nije??

Konkretno, u ovome Blackviewu su bile 2 SIM kartice i dva dana je vrtio navigaciju po Njemačkoj po 8 sati

i još je ostalo 30% baterije. Da je bilo 20 raznoraznih sinhronizacija i notifikacija, pokleknul bi već prvi dan,

ali za to onda koristiš pravi mob, a ne igračku, kao što je ovaj.

Gotovo svatko zna zašto kupuje takav mobitel. :-) Ovi koji ne znaju, obično se šokiraju kad im mobitel javi da nemaju mjesta za napraviti update Facebooka.

15 godina
neaktivan

Da, istina. I kolega na poslu mi se šokirao kad mu se WhatsApp nije htio nadograditi.

U pitanju je Blackview A5. Ubacio SD 16 Gb, pridružio glavnoj memoriji i sad sve šljaka.

I mala napomena.

Ne koristiti kinesko noname smeće od kartica, nego provjerene class 10 SD kartice.

dak
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2017 16:21 (dak0001).
12 godina

Ja imam lg spirit i imam isti problem sa storagom. A imam sd 32gb karticu u njemu. Android 6 je gore i moje pitanje kako pridruzim sd karticu glavnoj memoriji? Gdje to ima u postavkama Mogu samo datoteke seljakat na sd.. 

17 godina
Probaj sa aplikacijom link2sd, ima i metoda da zamijenis unutarnju memoriju sa vanjskom. Neki romovi to već imaju odradeni. Znam da sam to odradio na starom htc hdt
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Narucen pretprosli petak  Redmi Note 4X sa DHL shippingom,prosli ponedjeljak shippan i pise 4-5 dana da proradi shipping,evo danas ponedjeljak i jos nije dosao u UK,jel to normalan delay posto sami navode 4-5 dana da proradi tj.dode u UK ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sasvim normalno, jer su te kačila 2 vikenda... računaj s 14 dana najranije... prosjek 12-15 dana

11 godina
Treba oko tjedan dana do uk, i oko 3~4 dana do hr.
14 godina
Meizu pro 6s da li je to tko koristio ako može malo o njemu,hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Ovaj b7 za 35 eur, mogao bi mi skroz dobro doci za auto, peri deri namjena za navigciju i dizer. Trenutno je tamo xiaomi note 1, al nakon toliko vremena konacno je pocel krepavat.. :)

I da , brza kartica obavezno.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Ja imam lg spirit i imam isti problem sa storagom. A imam sd 32gb karticu u njemu. Android 6 je gore i moje pitanje kako pridruzim sd karticu glavnoj memoriji? Gdje to ima u postavkama Mogu samo datoteke seljakat na sd.. 

Jednostavno. Ugasi mob, izvadi SD. Na kompu prebaci sa SD sve što ti je važno i formatiraj ju.

Upali mob bez SD kartice, pa ga zatim ugasi. Umetni SD i upali. Kad ti javi da je našao SD karticu, odaberi pridruživanje memoriji telefona.

Tražit će te da formatiraš SD, potvrdi i to je to.

Vjerojatno će te pitati da prebaci neke app na SD, prihvati i pričekaj da to obavi. 

dak
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Probaj sa aplikacijom link2sd, ima i metoda da zamijenis unutarnju memoriju sa vanjskom. Neki romovi to već imaju odradeni. Znam da sam to odradio na starom htc hdt

Za to bi trebao rootat mob, a čisto sumnjam da je to na LG-u jednostavno, ako je uopće moguće.

dak
8 godina
doky01akablava kaže...

Narucen pretprosli petak  Redmi Note 4X sa DHL shippingom,prosli ponedjeljak shippan i pise 4-5 dana da proradi shipping,evo danas ponedjeljak i jos nije dosao u UK,jel to normalan delay posto sami navode 4-5 dana da proradi tj.dode u UK ?

Ja narucio mobitel sa DHL shippingom 19.10. , danas me seller obavijestio da je mobitel u UK i dao mi tracking number. 
Pretpostavljam da je kod mene do petka. 

Ako si naručivao sa Goldwaya, negdje je očito zapelo. 

13 godina
Cadus kaže...

Jel Xiaomi Mi A1 best buy do 1700kn?

Ako nije, molim vas za preporuke. Do sada sam imao Xiaomi RedMi Note 3 Pro sa euRomom, i bio sam prezadovoljan njime. No, imao sam jednu nezgodu s njim, tak da više nije u fuknciji...

Hvala na glasanju! Budem def. ostao pri Xiaomiju :) A i dobro dode mala promjena software-a nakon redmi notea 3 pro, tj MIUI-a. Makar mi se Miui jako jako svidio.....

Btw. može link storea sa kojeg ste ga naručivali? Nisam ziher dal da odaberem Goldway il Mi Store. I nezz kojeg točno odabrati, s obzirom da svaki store ima više ponuda Xiaomia Mi A1. Trebao bih odabrati Global verzije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 1:26 (Cadus).
17 godina
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Gogy7 kaže...

Evo pise mi do 26.10 ocekivana dostava,a 24.10 i nema pomaka,kontaktirao sam Goldway,prosli put nakon 4 dana proradio DHL tracking...

11 godina
Dhl je od uk do hr.... Od kine do uk imas poseban tracking broj.
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Gogy7 kaže...

Evo pise mi do 26.10 ocekivana dostava,a 24.10 i nema pomaka,kontaktirao sam Goldway,prosli put nakon 4 dana proradio DHL tracking...

To ti je dostava do Dinga u Londonu, a onda kreće na put za HR pa ga vjerojatno dobiješ u ponedjeljak...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 19:49 (frulex).
17 godina
Cadus, ako ti se MIUI toliko svideo, zašto ne bi uzeo Mi 5X? To je potpuno isti uređaj, samo sa MIUI-jem. Koliko se sećam recenzije A1 sa GSM Arene, svi rezultati testova su bili identični kod obe verzije uređaja, tako da možeš slobodno izabrati softversku varijantu koja ti se više sviđa.
WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
17 godina
Cadus, ako ti se MIUI toliko svideo, zašto ne bi uzeo Mi 5X? To je potpuno isti uređaj, samo sa MIUI-jem. Koliko se sećam recenzije A1 sa GSM Arene, svi rezultati testova su bili identični kod obe verzije uređaja, tako da možeš slobodno izabrati softversku varijantu koja ti se više sviđa.
WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
13 godina
Ivan(4) kaže...

Ma dobro bi mi došla mala promjena pa eto :) Neka bude heh. A tko zna, mozda dode (tj mozda i vec postoji - nisam gledao) neki euROM MIUI-a za Mi A1, paa da se prebacim ukoliko mi ovaj dosadi...

Nego jel mi mozete navesti linkove sigurne kupnje preko DHLa hahah da se izbjegne carina i tako to?

Moze ova 2:

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-Mi-A1-MiA1-Mobile-Phone-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core/311331_32830253938.html?spm=2114.12010608.0.0.6353085N3VTio

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-Mi-A1-MiA1-Snapdragon-625-Octa-Smartphone-4GB-64GB-Fingerprint-FDD-5-5/3010045_32832759729.html?spm=2114.12010608.0.0.70787f48YOQrYi

Jer za 1. - Goldway ne stoji na slici da je "no customs duty"...

A i drugi link je i jeftiniji! Pa jel tko narucivao sa Mi Global Storea?

16 godina
frulex kaže...
doky01akablava kaže...
Gogy7 kaže...

To ti je dostava do Dinga u Londonu, a onda kreće na put za HR pa ga vjerojatno dobiješ u ponedjeljak...

Evo ga,krenulo je,nadao sam se do petka,ali ajde izdrzati cu do ponedjeljka :D

14 godina
neaktivan

Stići će ti u petak ako je već jučer bilo processing u UK, brzo to ide iz UK, a ono delivery vrijeme se onda ipak odnosi na HR...

16 godina
frulex kaže...

Stići će ti u petak ako je već jučer bilo processing u UK, brzo to ide iz UK, a ono delivery vrijeme se onda ipak odnosi na HR...

Danas u 20 do 11 vec u Zagrebu bio,ovo ide brze nego HP ekspres iz Zagreba u Karlovac 

14 godina
neaktivan
Redmi Note 5A / 4GB / 64 ROM ....
1100kn na goldwayu....hmmm dobra kupnja ili ne ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
misizulja kaže...
Redmi Note 5A / 4GB / 64 ROM ....
1100kn na goldwayu....hmmm dobra kupnja ili ne ?

ne, taj mobitel je u rangu redmi 4a/ 4

kupi note 4x za cca 1000kn i sa tih 100 kn odes na cevape 2-3 puta 

13 godina
Gam3r kaže...

ovako, planiram zeni uzeti Xiaomi Mi A1 sa alija. Mislio sam uzeti sa Goldway-a ali vidim da ima sada i neki MI Global Store gdje me ispadne jedno 20-ak dolara jeftinije. Sad me zanima ima li netko iskustva s njima posto i kod njih pise ista caka ko i kod Goldway-a da neka poreza ako ide DHL-om za EU drzave? Hvala na bilo kakvoj informaciji :)

Jesi ga naručio na kraju sa Mi Global Storea? I ja mislim od tamo pošto mi je suludo plaćati skuplje na Goldwayu samo zbog crne boje mobitela -.-"

15 godina
neaktivan

narucio sam ga sa Goldway-a i budala ga cancelao slucajno. Pare nazad sjele od refunda ali eto pricekat ce nazalost ponovu narudzbu :D

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Stoji mi "shipment on hold" u East Midlands UK još od 7 jutros. Čudno! Do ove destinacije sve je teklo odlično. 

A na estimated time of delivery piše da je mobitel kod mene sutra u toku dana. 

Sve mi se čini da taj film neću gledati 

EDIT: btw, da ne radim novi post.. ova sniženja 11.11. odnose li se samo na mobitele ili na cjelokupnu ponudu iz alijevog asortimana? Npr. tipkovnice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 19:00 (birra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
birra kaže...

EDIT: btw, da ne radim novi post.. ova sniženja 11.11. odnose li se samo na mobitele ili na cjelokupnu ponudu iz alijevog asortimana? Npr. tipkovnice?

Što prodavači stave na akciju, to će i biti na akciji 

Čekaj 11.11. pa nas onda pitaj :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice