Evo ako moze pomoc pri odabiru kineskog mobitela do 1000 kn ,koji je najbolji online ducan za uzet ....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prikljucujem se i ja upitu, ima li pouzdan web shop za kineske mobitele i jos kad bi nudio 2 godine garancije.
Honorbuy, mi kaze 1 godina garancija na uredaj, u slucaju reklamacija ja snosim troskove postarine. Decki sa "racunalo" stranice kazu nikad problema sa uredajima koji su narucili od njih.
No postarina im je 39$.
Ovdje kod nas ducani, vecina mi odgovara da Redmijevi su trenutno nedobavljivi ili nemaju trazen model. Tocnije Redmi 3S Prime (32GB/3GB).
Dobavljiv je trenutno Redmi 3 Pro, kod mp-elektronika. Ima ga i H18megastore no potrebno se predbiljeziti i cekat posiljku da im stigne, jer im se sve rasproda.
Redmi 3S Prime kojeg trazim jednostavno nema kod nas niti su u mogucnosti nabaviti ga.
Edit:
wowshop mi je upravo javio da ce biti dobavljivo upravo sto trazim, uz 2 godine garancije.
Ljudi gledam Xiaomije i zanima me jel ima nesto do nekih 130$, ukupno znaci EU warhouse. Trenutno imam iOcean x7 1GB verziju pa trebalo biti nekakav upergrade.
Mi4c
Honorbuy
160$ sa dostavom
evo ovako ,nasao sam preko njuskala rabljeni cubot x16 za 700 kn ,jeli ima ko iskustva s ovim mobitelom ? poprilicno mislin da cu ga uzet kroz par dana
Kako da popravim signal kartice na Meizu m2 note. Nije problem do kartice nego baš do mobitela, jučer mi se počelo pojavljivati to 'no service', eventualno nekada budu jedna ili dvije crtice i onda opet ništa.
Mislio sam uzeti Huawei P9, pa me zanima imate li kakvih primjedbi na sam uređaj i/ili iskustva i što mislite o P9?
Trenutno imam Mi 4c, ali 5" mi je postalo pre maleno.

Pozdrav društvo. Gledam uzeti nekog kineza koji bi zamijenio moju Lumiju, tako da je budžet do 1800 kuna. Za uređaj mi je najbitnije da po mogućnosti nije 5.5 inča kao i svi ostali, te da ima edit: utor za micro SD karticu. Gledao sam dosta mobova, recimo mi4c, na njemu mi je sve ok, samo nema utor za proširenje memorije, pa me onda to odbilo. Koje su vaše preporuke i savjeti? Unaprijed hvala :)
Ima netko ideju sto bi ovo moglo predstavljati, upalim mob i stane na tome
i pardon na losoj slici, imam krumpir od kamere
vjerujem da je to neki download mod.
Tako stoji i samo se resetira nakon nekog vremena, tj ova bijela crta postane crvena i onda nakon nekoliko minuta slijedi restart, na mobitelu nije instaliran nikakav rom, sve je tvornicki
pozdrav svima ,imam namjeru kupit xiaomi redmi 3s u wow shopu ,jeli ima tko iskustva sa ovim mobitelom i prodavaonicom ?
pozdrav svima ,imam namjeru kupit xiaomi redmi 3s u wow shopu ,jeli ima tko iskustva sa ovim mobitelom i prodavaonicom ?
Nisam kupio kod njih ali slobodno reci što te zanima.
jesi kupovao na honor buy ?
Aliexpress - Top One seller.
toni iz smartphone hrvatske preporucuje nabavljanje preko honor buy gdje ih i on dobiva pa trazim iskustva s njima :)
A kak je sa našom carinom i poreznom?
Našao Cubot Dinosaur-a u GearBest-u.
Piše da ga ima u EU skladištu.
To znači da nema carine i PDV-a?
Ovaj:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353146.html?wid=3
A kak je sa našom carinom i poreznom?
Našao Cubot Dinosaur-a u GearBest-u.
Piše da ga ima u EU skladištu.
To znači da nema carine i PDV-a?
Ovaj:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353146.html?wid=3
http://www.racunalo.com/gearbest-iz-eu-skladista-salje-u-hrvatsku/
Ne znam zašto nitko ne spominje Minideal jer imaju na zalihi trenutno vrlo popularne Redmi 3S i Note 3 PRO iz EU skladišta, a dolaze paketi kurirskom službom za 5-6 dana iz Španjolske ili Grčke. Možda su cijene par desetaka kuna skuplje, ali kome treba brzo mob nije neka razlika: http://www.minideal.net/eu-warehouse.html
još davne 2013 godine sam zahvaljujuci ovom forumu naručio Haier w910 (Snapdragon 400) za starijeg klinca sa kineskog webshopa. Mada sam bio skeptičan zbog nepromjenjive baterije, mob i dan danas radi bez problema. Nakon par mjeseci kupio isti takav poslovan mlađem klincu ( isto radi bez problema). Prije dvije godine sam kupio Redmi 1s i taj ću vjerovatno imati dok ne crkne. Žena imala Samung galaxy 3 mini koji je već nakon par mjeseci imao problem sa brzim pražnjenjem baterije pa sam prije mjesec dana uzeo polovni redmi 1s + 3 baterije + dock punjač za 200 kn na Njušci (imao je problem sa touchscreenom koji sam rijesio vađenjem i vracanjem kabla). Ona prezadovoljna. Jučer sam starijem klincu naručio RN3 Pro 3/32 (HK verzija) na akciji za 158 eura (normalna cijena 166€) sa jednog webshopa koji dostavlja i Engleske. Inače primijetio sam da imaju dvije verzije HK skuplja i CN jeftinija verzija , a razlikuju se u LTE frekvencijama. CN verzija podržava 1800MHZ, 2100MHZ i 2600MHZ dok HK verzija podržava 850MHZ, 900MHZ, 1800MHZ, 1900MHZ, 2100MHZ, 2300MHZ i 2600MHZ.

.