"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Evo ako moze pomoc pri odabiru kineskog mobitela do 1000 kn  ,koji je najbolji online ducan za uzet ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 14:50 (MethodMan).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Iskreno, bolje daj još novca ako možeš da kupiš mobitel u Hrvatskoj, kineski mislim, koštat će te malo vise, ali bar nećeš moći imati problema s garancijom i slanjem mobitela u Kinu ili eventualno ako netko zna neku dobru europsku stranicu.
12 godina

Prikljucujem se i ja upitu, ima li pouzdan web shop za kineske mobitele i jos kad bi nudio 2 godine garancije.

Honorbuy, mi kaze 1 godina garancija na uredaj, u slucaju reklamacija ja snosim troskove postarine. Decki sa "racunalo" stranice kazu nikad problema sa uredajima koji su narucili od njih.

No postarina im je 39$.

Ovdje kod nas ducani, vecina mi odgovara da Redmijevi su trenutno nedobavljivi ili nemaju trazen model. Tocnije Redmi 3S Prime (32GB/3GB).

Dobavljiv je trenutno Redmi 3 Pro, kod mp-elektronika. Ima ga i H18megastore no potrebno se predbiljeziti i cekat posiljku da im stigne, jer im se sve rasproda.

Redmi 3S Prime kojeg trazim jednostavno nema kod nas niti su u mogucnosti nabaviti ga.

Edit:

wowshop mi je upravo javio da ce biti dobavljivo upravo sto trazim, uz 2 godine garancije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 20:53 (kiki_b).

0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi gledam Xiaomije i zanima me jel ima nesto do nekih 130$, ukupno znaci EU warhouse. Trenutno imam iOcean x7 1GB verziju pa trebalo biti nekakav upergrade.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
9 godina
Reći ću samo tri stvari:
Mi4c
Honorbuy
160$ sa dostavom

2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Popravio meni jedan servis u Vinkovcima mobitel, zamijenio dečko tipku i sve super :) Na kraju se naravno ispostavilo da ostali nisu htjeli jer mi ne bi mogli ugrabiti par stotina kuna, jednostavno im se nije dalo zezati s tim, iako je doslovno 10 minuta posla, ni toliko

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

evo ovako ,nasao sam preko njuskala rabljeni cubot x16 za 700 kn ,jeli ima ko iskustva s ovim mobitelom ? poprilicno mislin da cu ga uzet kroz par dana 

0 0 hvala 0
13 godina

http://www.aliexpress.com/store/342812

http://merimobiles.com/

od njih kupujem uređaje, i za sada bez ikakvih problema :)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kako da popravim signal kartice na Meizu m2 note. Nije problem do kartice nego baš do mobitela, jučer mi se počelo pojavljivati to 'no service', eventualno nekada budu jedna ili dvije crtice i onda opet ništa.

0 0 hvala 0
15 godina

Mislio sam uzeti Huawei P9, pa me zanima imate li kakvih primjedbi na sam uređaj i/ili iskustva i što mislite o P9?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja cu ti samo napisati, da nikako, pogotovo koliko kosta, neces pogresiti, ako ga kupis. 👌
13 godina
neaktivan
Trazim nekog kineza za cca 200$, uvjet je 5,5" ekran, i ofc najbolje za tu lovu.
Trenutno imam Mi 4c, ali 5" mi je postalo pre maleno.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Redmi note 3 pro....za 200 dolara....avion....dobro...mozda koji dolar vise :-)
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
14 godina

Pozdrav društvo. Gledam uzeti nekog kineza koji bi zamijenio moju Lumiju, tako da je budžet do 1800 kuna. Za uređaj mi je najbitnije da po mogućnosti nije 5.5 inča kao i svi ostali, te da ima edit: utor za micro SD karticu. Gledao sam dosta mobova, recimo mi4c, na njemu mi je sve ok, samo nema utor za proširenje memorije, pa me onda to odbilo. Koje su vaše preporuke i savjeti? Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 8:46 (alen4430).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima netko ideju sto bi ovo moglo predstavljati, upalim mob i stane na tome

i pardon na losoj slici, imam krumpir od kamere

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 14:08 (Johnny4286).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vjerujem da je to neki download mod.

Xiaomi Redmi 3 (Global Dev ROM 6.7.29)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tako stoji i samo se resetira nakon nekog vremena, tj ova bijela crta postane crvena i onda nakon nekoliko minuta slijedi restart, na mobitelu nije instaliran nikakav rom, sve je tvornicki

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
9 godina
neaktivan

pozdrav svima ,imam namjeru kupit xiaomi redmi 3s u wow shopu ,jeli ima tko iskustva sa ovim mobitelom i prodavaonicom ?

0 0 hvala 0
14 godina
MethodMan kaže...

pozdrav svima ,imam namjeru kupit xiaomi redmi 3s u wow shopu ,jeli ima tko iskustva sa ovim mobitelom i prodavaonicom ?

Nisam kupio kod njih ali slobodno reci što te zanima.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan

jesi kupovao na honor buy ?

14 godina

Aliexpress - Top One seller.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

toni iz smartphone hrvatske preporucuje nabavljanje preko honor buy gdje ih i on dobiva pa trazim iskustva s njima :)

17 godina
Toni haha. Isti onaj kojemu Hangar iskrca pune tacke Noa smeca a on ih nahvali i digne u nebesa. :)
13 godina
Cromaki kaže...

A kak je sa našom carinom i poreznom?

Našao Cubot Dinosaur-a u GearBest-u.

Piše da ga ima u EU skladištu.

To znači da nema carine i PDV-a?

Ovaj:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353146.html?wid=3

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 23:14 (lovator1973).
14 godina
lovator1973 kaže...
Cromaki kaže...

A kak je sa našom carinom i poreznom?

Našao Cubot Dinosaur-a u GearBest-u.

Piše da ga ima u EU skladištu.

To znači da nema carine i PDV-a?

Ovaj:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353146.html?wid=3

http://www.racunalo.com/gearbest-iz-eu-skladista-salje-u-hrvatsku/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan

Ne znam zašto nitko ne spominje Minideal jer imaju na zalihi trenutno vrlo popularne Redmi 3S i Note 3 PRO iz EU skladišta, a dolaze paketi kurirskom službom za 5-6 dana iz Španjolske ili Grčke. Možda su cijene par desetaka kuna skuplje, ali kome treba brzo mob nije neka razlika: http://www.minideal.net/eu-warehouse.html

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozz
još davne 2013 godine sam zahvaljujuci ovom forumu naručio Haier w910 (Snapdragon 400) za starijeg klinca sa kineskog webshopa. Mada sam bio skeptičan zbog nepromjenjive baterije, mob i dan danas radi bez problema. Nakon par mjeseci kupio isti takav poslovan mlađem klincu ( isto radi bez problema). Prije dvije godine sam kupio Redmi 1s i taj ću vjerovatno imati dok ne crkne. Žena imala Samung galaxy 3 mini koji je već nakon par mjeseci imao problem sa brzim pražnjenjem baterije pa sam prije mjesec dana uzeo polovni redmi 1s + 3 baterije + dock punjač za 200 kn na Njušci (imao je problem sa touchscreenom koji sam rijesio vađenjem i vracanjem kabla). Ona prezadovoljna. Jučer sam starijem klincu naručio RN3 Pro 3/32 (HK verzija) na akciji za 158 eura (normalna cijena 166€) sa jednog webshopa koji dostavlja i Engleske. Inače primijetio sam da imaju dvije verzije HK skuplja i CN jeftinija verzija , a razlikuju se u LTE frekvencijama. CN verzija podržava 1800MHZ, 2100MHZ i 2600MHZ dok HK verzija podržava 850MHZ, 900MHZ, 1800MHZ, 1900MHZ, 2100MHZ, 2300MHZ i 2600MHZ.
bvukovi

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A aliexpress je jeftiniji 10ak dolara i shipping je isto brz i provjeren je (top)? Zbog cega isprobavat druge :D
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 16:04 (Sir.Green).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaboravio napisati nalazim se u De, a taj shop ima podružnicu u Berlinu i uplata na De račun. Inače poštarina je besplatna, a ukoliko želiš osiguranje iznosi 3,15€ i potrebno je 6-8 dana da stigne.
bvukovi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice