"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.493
|
čitano: 6.513.783
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Koji onda shopovi salju u HR da je cijena ona koja pise,a ne da dodam u kosaricu pa 40 $ dodaju shippinga i koje cega ?
merimobiles,minideal i ako moze jos par ?

Ne znam tko je pitao zasto narucujem Redmi Note 2,zato jer gledam cijenu do 1000-1100 kn max maxeva !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
doky01akablava kaže...

Koji onda shopovi salju u HR da je cijena ona koja pise,a ne da dodam u kosaricu pa 40 $ dodaju shippinga i koje cega ?

Ne znam tko je pitao zasto narucujem Redmi Note 2,zato jer gledam cijenu do 1000-1100 kn max maxeva !

Giztop

http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

robimarko@gmail.com
16 godina

Hvala,merimobiles kad odaberem EU warehouse samo akcijske kamere,nigdje mobitela ? Ako je taj giztop provjeren i ta cijena koju cu platiti,onda je to to 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
TomBar kaže...

@delta-hawk

Jedna kineska

http://merimobiles.com/

moraš izabrati Euroline shipping za dostavu bez dodatnih davanja (pišem o RH, za BiH ne vrijedi)

ili jedna koja šalje iz Grčke

http://www.minideal.net/eu-warehouse.html

nema dodatnih davanja ni shippinga, ali opet vrijedi za RH...

Sretno!

Evo nudi mi lik Redmi Note 3 pro u BiH za 620 km ili oko 320 E ! Sad da li vrijedi toliko ne znam ! :)

17 godina
doky01akablava kaže...

Banggood ima posebnu eu. stranicu što je dostupno za slanje. Slanje je oko 2-5$ iz Eu skladišta

Sada dobio memorijsku poslanu iz eu, bez carine nl poštom

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
micko. Koju verziju note 3 pro ti nudi? sa 2 ili 3gb rama, ako je sa 3 onda je jos ok cijena ali dodje te cak jeftinije dok sam narucis izvana i platis carinu i pdv ( 10+20%).
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
micko. Koju verziju note 3 pro ti nudi? sa 2 ili 3gb rama, ako je sa 3 onda je jos ok cijena ali dodje te cak jeftinije dok sam narucis izvana i platis carinu i pdv ( 10+20%).

Pitao sam  ga za Note 3 3/32 GB Snapdragon 650 ,kaze moze da naruci za 620 km ! :)

Pa izgleda povoljno .Mogu sacekati jos da padne cijena ,ne zuri mi se bas toliko.

Kad sam vidio antuttu oko 78 k uh . hahahahah

Najvise se  bojim razocarenja u ekran posle Samsungovog amoleda !Da imam gdje da vidim tel bila bi druga prica .

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 14:16 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
Ima li itko iskustva sa xiaomi 1s? Jeli bolje uzeti njega ili npr LG Spirit?

0 0 hvala 0
15 godina
6996 kaže...
Ima li itko iskustva sa xiaomi 1s? Jeli bolje uzeti njega ili npr LG Spirit?

imao sam oba i prije bi preporucio 1s.. stavio sam na njega cisti android i radio je fantasticno.. imao bi ga i dan danas da ga nisam izgubio... tako da bolje uzmi 1s ali samo ga rootas i stavis neki custom rom, najbolje cisti nadroid

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
neaktivan
Inače treba mi za sestru al ograničena je s budžetom pa sam joj gledao i IPhone 4s
Uglavnom kakve su kamere na 1s naglasak na prednju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije losa na 1s prednja kamera, ali ne ocekuj cuda. Za cure i njihve selfije cist okej :D

Takoder sam imao 1s i stvarno je odlican mobitel!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
6996 kaže...
Inače treba mi za sestru al ograničena je s budžetom pa sam joj gledao i IPhone 4s
Uglavnom kakve su kamere na 1s naglasak na prednju

Imam ti ja Redmi 1S, prava mala zvijer a fotografije su poprilično dobre.

Ako imaš pitanja, slobodno pitaj rado ću odgovoriti.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI Moderator
10 godina
neaktivan
@Cromaki
Ma iskreno nemam ništa puno samo našao sam ga novog za 800 kn pa sam htio vidjeti isplati li se uzeti tu mašinu
Njoj to treba onako klasicno malo whats app mess fb i pokoji selfie ništa posebno
Pa me samo zanimala kakva je prednja kamera jer joj je to kao "prioritet"
9 godina
neaktivan

Ljudine, ovako, jedno pitanje.

Zanima me dali znate koja od ovih trgovina koja ima  EU skladište (Honorbuy, Tinydeal, GizChina...) servis vrši u Europi?
Na HonorBuy-u sam našao telefon, no koliko vidim, u slučaju kvara traže da se uređaj šalje u Kinu što je mana radi poštarina + potencijalnog carinjenja na povratku.

Što se tiče telefona, dvoumim se između:
-Meizu M1 note
-Xiaomi Note 2 (mana je što nema gorilla glass)
-Lenovo K3 Note

No, odabrati čak i nije problem koliko me zanima situacija sa servisom u Europi.

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
13 godina
Ag008 kaže...

Meni još radi i dobro stari Cubot Gt99 :)

Hahahah - znaci najgori mobitel koji sam imao u rukama, Cubot nikad vise!
Narucio sam ga za staru kada sam i sebi Neo N003, stavio sam mu neki najbolji rom kj je za njega tada postojao, cini mi se od S4!
To stekanje, ta kvaliteta kamere, to skripanje - nenadmasivo hhh a zaista su bili pozitivni komentari na njega, ja neznam ko je tu lud hah

13 godina
onajovajonaj kaže...

Zanima me dali znate koja od ovih trgovina koja ima  EU skladište (Honorbuy, Tinydeal, GizChina...) servis vrši u Europi?
Na HonorBuy-u sam našao telefon, no koliko vidim, u slučaju kvara traže da se uređaj šalje u Kinu što je mana radi poštarina + potencijalnog carinjenja na povratku.

-Meizu M1 note
-Lenovo K3 Note

No, odabrati čak i nije problem koliko me zanima situacija sa servisom u Europi.

Hvala na pomoći!

Mislis troumis? :P

Definitivno bih ti preporucio Xiaomi Redmi Note 2... Ima ga moj buraz, i mobitel me odusevio! Gorilla glass nek ti ne predstavlja problem, uzmes si Tempered glass i to je to ;)
Gledao sam prije za Lenovo K3, kad mu je jos bila konkurencija Jiayu S3, al mislim da bi ga Jiayju tukao :)

Ovo za servis nebih znao :/

9 godina
neaktivan
Cadus kaže...
onajovajonaj kaže...

-Meizu M1 note
-Lenovo K3 Note

Hvala na pomoći!

Mislis troumis? :P

Definitivno bih ti preporucio Xiaomi Redmi Note 2... Ima ga moj buraz, i mobitel me odusevio! Gorilla glass nek ti ne predstavlja problem, uzmes si Tempered glass i to je to ;)
Gledao sam prije za Lenovo K3, kad mu je jos bila konkurencija Jiayu S3, al mislim da bi ga Jiayju tukao :)

Ovo za servis nebih znao :/

Haha, da, troumim :) Na pocetku sam imao samo ova dva pa dodao i treci.
Što se tiče Xiaomia, znam, i meni izgleda odlično samo mi je problem taj gorilla glass (mobitel mi je često u džepu sa ključevima i upaljačem pa da se ne izgrebe)

9 godina
neaktivan

Zastitno staklo neko ili flip cover, bolje flip cover sigurnija zastita i miran si.

Ako ti je to jedina prepreka za kupnju Redmi Nite 2 lako je resis. Inace meni je privlacniji Redmi 3 nego Redmi Note 2.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Zastitno staklo neko ili flip cover, bolje flip cover sigurnija zastita i miran si.

Ako ti je to jedina prepreka za kupnju Redmi Nite 2 lako je resis. Inace meni je privlacniji Redmi 3 nego Redmi Note 2.

Hvala na pomoci!
Nego, dali netko zna odgovor na pitanje za servis, dali ijedna od navedenih kompanija to radi u EU ili sve šalju u Kinu?

14 godina
neaktivan

Koji bi, prema vama, od kineza koji se krecu do/oko 200$ imao najbolju kameru. Da pojasnim- imam 2 mirrorlesa no često mi se dogodi da mi je najbrže sliknuti nešto s mobitelom. I to u pravilu vani pod ok svjetlom, unutra/slabo svjetlo me ne zanima.

Prvo sam gledao meizu mx4/5 i honor 7 no čini mi se da njihove kamere, koje su bolje, nisu toliko da bi opravdale toliko veću cijenu. Tj. bolji su u stvarima koje meni nisu bitne (cpu,ram,ekran).

Cijena mi i nije toliko bitna nego bi rađe piknuo npr. rn2+ yi kameru+... nego neku "pilu" od 300-400 $.

Pa ako netko zna neka baci par prijedloga (ja mob koristim samo za surfanje+slikanje)

Thanks!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 18:02 (zygla).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pojma nemam iskreno jer ja sam iz BiH pa sve kupujem tu i ne narucujem iz vana zbog carine i PDV.

To nek ti netko drugi kaze tko je iskusniji u tome.

Ali ako si ikad citao mob.hr ili smarphone hrvatska stranice sa recenzijama mislim da su Kreso i Toni naveli da imaju neki koji nude servis u BiH.

Ali logicno onda da ce i sam telefon biti skuplji pri narucivanju, znaci nemozes ti otici i naruciti najjeftiniji telefon i onda ocekivati da ima servis u Europi.

Raspitaj se malo ili jos bolje raspitaj se puno prije odluke, jer to niti su male pare niti mozes tu odluku donijeti od danas do sutra.

To je dugotrajan proces jer to je nesto sto ces koristiti godinama.

Ali ima dosta tih koji nude servis u Europi iako ne svi.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zygla kaže...

Koji bi, prema vama, od kineza koji se krecu do/oko 200$ imao najbolju kameru. Da pojasnim- imam 2 mirrorlesa no često mi se dogodi da mi je najbrže sliknuti nešto s mobitelom. I to u pravilu vani pod ok svjetlom, unutra/slabo svjetlo me ne zanima.

Prvo sam gledao meizu mx4/5 i honor 7 no čini mi se da njihove kamere, koje su bolje, nisu toliko da bi opravdale toliko veću cijenu. Tj. bolji su u stvarima koje meni nisu bitne (cpu,ram,ekran).

Cijena mi i nije toliko bitna nego bi rađe piknuo npr. rn2+ yi kameru+... nego neku "pilu" od 300-400 $.

Pa ako netko zna neka baci par prijedloga (ja mob koristim samo za surfanje+slikanje)

Thanks!

Meizu M2 Note je hvaljen zbog kamere po svim recenzijama bar sto sam ja citao. Ja ga nemam pa ti nemogu reci a iskreno sama kamera na mobitelu mi nikad nije bila prioritet.

Inace i Redmi Note 2 je kazu ima solidnu kameru a kazu da i Redmi 3 ima dobru kameru, mozda ti netko drugi ponudi neki drugi dobar model pa odluci.

13 godina
6996 kaže...
@Cromaki
Ma iskreno nemam ništa puno samo našao sam ga novog za 800 kn pa sam htio vidjeti isplati li se uzeti tu mašinu
Njoj to treba onako klasicno malo whats app mess fb i pokoji selfie ništa posebno
Pa me samo zanimala kakva je prednja kamera jer joj je to kao "prioritet"

Ako želiš mogu nabaciti sutra poslijepodne koju sliku sa prednjom kamerom i poslati u pp.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI Moderator
14 godina
neaktivan
onajovajonaj kaže...

-Meizu M1 note
-Lenovo K3 Note

Hvala na pomoći!

Evo ovi 

https://www.xiaomiforsale.com/en/3-phones ,piše da imaju servis u češkoj i poljskoj

13 godina
protjeran

xiaomi je najbolja tvrtka u povijesti covjecanstva <3 <3 <3

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 20:22 (kexzoR).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina

Posto posljednjih dana koristim Ulefone Paris mogu ga bez frke preporučiti i ostalima. Više nego solidno radi i dosao je s dosta opreme (preklopna maska, temperirano staklo, kvalitetan usb kabel i slušalice). Baterija izdrži dan, ali na dosta 4g osjeti se da dosta brzo gubi kapacitet. Kamera je ok, ali ništa specijalno. E sad kineskih aplikacija nema niti jedne i odmah sve šljaka. Ekran i touch bez primjedbe. Dual micro sim je i jos ima poseban utor za microsd karticu sto nije zanemarivo nekima. Ekran je 5' i zbog toga mi je bio i dosta zanimljiv. Osobno ga preporucujem za novacza koji se trenutno okolo nudi. Nekad i nije lose probati neke manje poznate mobitele, mada nisam bas pobornik. Eto ako nekog nesto zanima neka se javi... Pozz

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

sad sz me u redmi note 2 temi bacili u dilemu zanima me vase misljenje

10 redmi 3
2 redmi note 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Redmi 3 zbog baterije a i jer je noviji, vjeruj mi neces se pokajati.

Iako je Redmi Note 2 izvrstan mobitel to je ipak stariji model.

Jedino ako je Redmi Note 2 dosta jeftiniji od Redmi 3 onda bi isao na njega iskljucivo zbog ustede, ali to govorim o ustedi nekih 500-600 kuna i tako.

0 0 hvala 0
17 godina

Da li ti i koliko smeta hibridni SIM/microSD umesto razdvojenih slotova?

Da li ti više odgovara ekran od 5 ili 5.5"?

Koliku prednost daješ metalnom kućištu (nijedan nema GorilaGlass)?

Koliko ti je bitan nešto jači procesor?

Koliko ti je bitna izdržljivija baterija?

Koliko ti je bitna zamenljivost baterije?

Po kojoj ceni možeš da nabaviš koji model?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Gledam si uzeti Xiaomi Mi4:

https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/196-xiaomi-mi4-2gb.html

Pošto je malo stariji telefon, zanima me kakva je budućnost što se tiče nadogradnje?

Ne pratim te Xiaomi telefone, a vidim da imaju svoj softver (MIUI) pa me zanima hoće li podržavati i dalje starije telefone kao što je Mi4?

Znam da ima i novijih verzija Mi4 modela, Mi4c i Mi4i, ali oni su lošije izrađeni od flagshipa Mi4 i to ne bih kupovao.

Uglavnom, jel Mi4 za 200 eura dobra kupovina ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 21:22 (bill_jobs).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice