"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.491
|
čitano: 6.512.503
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Cadus kaže...
frulex kaže...

Ma jel ti to mozda pricas o mom dobrom starom Neo N003? :)
Evo kod mene jos uredno radi i sve funkcije obavlja savrseno hahahah al upravo mu je zamjena na putu - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime...

Jedino mi je zao sto mu podrska za ROMove nije bila bas najbolja, a zaista je imao potencijala...
Jos se sjecam da sam ga uzeo u isto vrijeme (za 1600kn) kad mi i sestra galaxy S3 (za 3000kn) - Samsung se od tad vukao desetke puta po servisima, strasno! Dok je Neo N003 radio, i jos uvijek radi ko urica!

Da, naravno  Također još uredno radi, doduše kod nećakinje kojoj sam ga proslijedio prije cca 6 mjeseci (a sebi uzeo Jiayu S3 Advanced)... A ovo drugo, imao sam Galaxy S3 godinu i pol dana te onda uzeo Neo kao nasljednika i to se pokazalo kao odličan potez 

17 godina

Meni još radi i dobro stari Cubot Gt99 :)

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Pa i mob.hr je isto hr pa opet Kreso pise i o mobitelima koji se mogu nabaviti u BiH.

Inace hr je samo domena a Bug su novine koje se prodaju i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.

A ovo je zvanicni forum tih novina i zato smo mi korisnici i citatelji njihovih novina koje kupujemo u BiH

dosli na njihov zvanicni forum da raspravljamo o onom sto nas zanima.

A ako itko ima ikakvih problema u vezi toga onda slobodno moze da ide da se zali upravi tih novina i ovog foruma.

Idite zalite se njima odakle pravo korisnicima iz BiH da ista komentiraju na hr forumu jer eto ovo je forum iz Hrvatske, a mi nismo iz Hrvatske.

Znaci po vama izgleda mi smo stranci koje treba odstraniti jer eto mi smetamo vama Hrvatima iz Hrvatske jer komentiramo po vasem forumu.

Ma sve ok, nema niko ništa protiv nikoga. Samo ima lijepo na prvoj stranci ove teme u prvom postu linkovi na trgovine od kud se može kupiti. Svakih par stranica se piše iznova o shipingu, gdje kupiti, kako pdv, carina... iste stvari jer ekipa neće čitat, i onda dođete vas dva i spamate o dućanima u bosni. Vjerujem da je ovdje tipa ono 2% ljudi iz bosne.

Kažem nema nitko ništa protiv ni vas ni bosne ni išta, samo otvorite temu tipa "kupnja u BIH" i tamo pišite tako da i drugi iz BIH mogu lako nać informacije.

Jer isto će ljudi doć tu pitat ista pitanja pa ćete pisat ispočetka sve i opet (nenamjerno) spammat temu. Sve se vrti u krug. Ja sam pročitao sve stranice ovdje i svatko tko je napravio isto će ti reći ovo što sam napisao - ista pitanja svakih par stranica, zato i ima tema +450 stranica. Da nema tih pitanja imala bi valjda ni 200 stranica.

17 godina
Redmi 3 je jaci bez obzira sta ima manji radni takt i manje jezgri, hd rezolucija je sasvim dovoljna za 5" ekran cak i za 5.5". Nadogradnja ce isto tako doci prije za snapdragon chipset nego za mediatek. Sta se tice ekrana i nije nesto na redmi note 2, treba se dosta visoko postaviti svjetlina ekrana da normalno vidis za razliku od starog 3g( hd ekran ali puno bolji prikaz boja i puno bolja svjetlina). Mislim da sta se tice baterije neces imati nikakvih problema jer je ogromna za razliku od nexus 5 gdje moras svaki dan punit.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
protjeran
dudekzg kaže...
delta-hawk kaže...

Pa i mob.hr je isto hr pa opet Kreso pise i o mobitelima koji se mogu nabaviti u BiH.

Inace hr je samo domena a Bug su novine koje se prodaju i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.

A ovo je zvanicni forum tih novina i zato smo mi korisnici i citatelji njihovih novina koje kupujemo u BiH

dosli na njihov zvanicni forum da raspravljamo o onom sto nas zanima.

A ako itko ima ikakvih problema u vezi toga onda slobodno moze da ide da se zali upravi tih novina i ovog foruma.

Idite zalite se njima odakle pravo korisnicima iz BiH da ista komentiraju na hr forumu jer eto ovo je forum iz Hrvatske, a mi nismo iz Hrvatske.

Znaci po vama izgleda mi smo stranci koje treba odstraniti jer eto mi smetamo vama Hrvatima iz Hrvatske jer komentiramo po vasem forumu.

Ma sve ok, nema niko ništa protiv nikoga. Samo ima lijepo na prvoj stranci ove teme u prvom postu linkovi na trgovine od kud se može kupiti. Svakih par stranica se piše iznova o shipingu, gdje kupiti, kako pdv, carina... iste stvari jer ekipa neće čitat, i onda dođete vas dva i spamate o dućanima u bosni. Vjerujem da je ovdje tipa ono 2% ljudi iz bosne.

Kažem nema nitko ništa protiv ni vas ni bosne ni išta, samo otvorite temu tipa "kupnja u BIH" i tamo pišite tako da i drugi iz BIH mogu lako nać informacije.

Jer isto će ljudi doć tu pitat ista pitanja pa ćete pisat ispočetka sve i opet (nenamjerno) spammat temu. Sve se vrti u krug. Ja sam pročitao sve stranice ovdje i svatko tko je napravio isto će ti reći ovo što sam napisao - ista pitanja svakih par stranica, zato i ima tema +450 stranica. Da nema tih pitanja imala bi valjda ni 200 stranica.

Onaj kome treba odgovor u roku par sati ili dan ,dva nema vremena da cita sve postove !

Ne vidim razloga za ljutnju ako neko pita nesto vec pitano na stani 125 ...   :)

P.S. Sad gledam review za Note 3 Pro ,nigdje se ne vidi da vade bateriju ,SIm ubacuje sa strane i SD isto ?!

Imaju li ovi telefoni signalnu diodu ?Mislim na redmi note 2 i redmi note 3 Pro?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 18:17 (mackocicko2004).
11 godina
protjeran
Baterija se ne vadi, imaju ledicu i na note 2 i note 3 pro ima utor zabsd karticu
10 godina
protjeran
matija410 kaže...
Baterija se ne vadi, imaju ledicu i na note 2 i note 3 pro ima utor zabsd karticu

To sam video u videu ,znaci ipak na Note 3 Pro  nije izmjenjiva baterija ?! :(

13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Želio bih prednaručiti Redmi 3. Koliko sam pročačkao, cijena je tu najjeftinija: http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-3.html

Uputite me što kliknem da bih ga prednaručio., jednostavno ne vidim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
silos65 kaže...

Želio bih prednaručiti Redmi 3. Koliko sam pročačkao, cijena je tu najjeftinija: http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-3.html

Ne možeš trenutno.

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Onaj kome treba odgovor u roku par sati ili dan ,dva nema vremena da cita sve postove !

Ne vidim razloga za ljutnju ako neko pita nesto vec pitano na stani 125 ...   :)

ma mislim, doma će ti djeca umrijet od gladi ako ne uzmeš mobitel istog časa, daj molim te

Onaj ko kupuje kineze si treba uzet vremena i proguglat malo, ako nemaš vremena pravac dučan i uzmi si iphone, s6, whatever

Ako nisi u stanju pročitat par stranica onda fakat... zašto bi ti itko odgovorio onda, nemamo ni mi vremena pisati - tako možemo ukrug

Po meni, nekulturuno je pitati nešto što je odgovoreno stranicu, dvije unazad i ja takvima nebi ni odgovarao jer će onda samo trpati pitanja i pitanja, zašto ovo, zašto ono, koji rom, koji recovery, itd... a sve lijepo piše po pedeseti put.

Imate sreće što se nekim ljudima da odgovarati, mnogi popizde i više ne odgovaraju, odu s foruma, itd.

svatko si treba uzet vremena i proučit mob koji planira kupiti, ti kao ne gledaš review moba (i to je nešto) nego samo baneš, pitaš i kupiš? Pa tak možeš i u dućan otić i pitat tamo, i kupit šta god ti lik preporuči.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 18:58 (dudekzg).
10 godina
protjeran
dudekzg kaže...
mackocicko2004 kaže...

ma mislim, doma će ti djeca umrijet od gladi ako ne uzmeš mobitel istog časa, daj molim te

Onaj ko kupuje kineze si treba uzet vremena i proguglat malo, ako nemaš vremena pravac dučan i uzmi si iphone, s6, whatever

Ako nisi u stanju pročitat par stranica onda fakat... zašto bi ti itko odgovorio onda, nemamo ni mi vremena pisati - tako možemo ukrug

Po meni, nekulturuno je pitati nešto što je odgovoreno stranicu, dvije unazad i ja takvima nebi ni odgovarao jer će onda samo trpati pitanja i pitanja, zašto ovo, zašto ono, koji rom, koji recovery, itd... a sve lijepo piše po pedeseti put.

Imate sreće što se nekim ljudima da odgovarati, mnogi popizde i više ne odgovaraju, odu s foruma, itd.

svatko si treba uzet vremena i proučit mob koji planira kupiti, ti kao ne gledaš review moba (i to je nešto) nego samo baneš, pitaš i kupiš? Pa tak možeš i u dućan otić i pitat tamo, i kupit šta god ti lik preporuči.

Mene u principu zanimaju 6 stvari na tel.

da li se vadi baterija,

da li ima SD,

da li ima signalnu diodu,

ram bar 2 gb( 3gb pozeljno)

rom bar 16( 32 optimalno)

antutu bar 45+ k

Sad posto me zuljaju pare a i nisam bas cist hocu da gledam antutut blizu 80 k

tako da " moram " da kupim novi tel. Sad imam Note 3 N9005 sa kojim bi velika vecina bila prezadovoljna ! :)

13 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
silos65 kaže...

Ne možeš trenutno.

Nova godina ili nešto treće?

9 godina
neaktivan

Ja sam jedan od onih koji kad odluci mjenjati mobitel prvo o njemu procitam sve sto mogu naci.

Ali uglavnom su to recenzije od ljudi koji su taj mobitel koristili par dana i statistike mobitela.

Vrlo malo se moze naci na internetu recenzija nekog mobitela koji je netko koristio mjesec dana ili tako nesto.

Zato su ovakvi forumi i teme dobri za ljude jer imaju priliku procitati korisnicka iskustva i ono sto neznaju ili nemogu naci da pitaju.

Inace mene posebno zanima Meizu M2 i Xiaomi Redmi 3, i obje teme vezane za ovaj mobitel sam procitao i ovdje i na forum.hr.

Tako da svakako se informiram, inace odmah poslije Nove godine odlucio sam mjenjati mobi jos ga nisam kupio sto zbog financija sto zbog drugih razloga ali jos uvjek citam i pitam.

Jer bolje pitati prije kupnje nego kupiti mobitel pa poslije pitati i kajati se.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
silos65 kaže...
udarnik60 kaže...
silos65 kaže...

Ne možeš trenutno.

Vjerovatno kombinacije nove godine i toga da nemaju na skladištu. ja sam napravio preorder negdje polovicom siječnja pa su se javili da nemaju baš tu boju nego samo zlatni te ako ne želim zlatni moram čekati do 15.2. da uopće pošalju. prihvatio sam zlatni i dolazi u ponedjeljak.

vrlo vjerovatno će se poslije 15.2. updati stanje.

12 godina

trebam pomoc. Trebao bi mobitel od 800-1000kn max sa carinom. oko 5 ili 5.5 incha koristio bi ga vecinom za navigaciju i kao drugi telefon.. Da i treba imat 4g.

Bilo bi super da je na eu warehause da mi cim prije dode.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam Cubota X16 od 139$ iz EU skladišta i meni je bio super. Kamera i gps odlični.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

trebam pomoc. Trebao bi mobitel od 800-1000kn max sa carinom. oko 5 ili 5.5 incha koristio bi ga vecinom za navigaciju i kao drugi telefon.. Da i treba imat 4g.

Bilo bi super da je na eu warehause da mi cim prije dode.

Citaj zadnjih par stranica ima ti to isto napisano vec par stotina puta hehe. Doogee X5 Pro ti se savrseno ovdje uklapa jer je 5 inch, 16 GB ROM i 2 GB RAM i oko 900 kuna dodje vec ovdje kod nas. Imas i Xiaomi Redmi 2, za 300 kuna vise dobijes Meizu M2.

Inace google je cudo hehe.

A ako je drugi mobitel onda ti Doogee X5 Pro savrseno se uklapa, nek netko da drugi primjer ako ima ideju do tih novaca.

12 godina

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ajde sad dajte vi meni dobre stranice za kupnju kineskih mobitela.

Znam za giztop, everbuying, honorbuy, aliexpres.

Ima li jos ijedna a da je dobra i pouzdana i preporucena od dosta ljudi.

Ja sam nasao ovoga

http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-Xiaomi-Redmi-3-redrice3-2G-16G-Metal-Body-2-4100-mAh-Snapdragon-616-Octa/32593170906.html?spm=2114.01010208.3.1.5c0XeF&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6451&btsid=bcdc8973-e5b1-4b6d-a106-16a195dbfdaa

Xiaomi Redmi 3 za 122 eura, pa kako je to moguce. A vidim ima ih i po 200 eura skoro.

Odakle tolika razlika u cijeni

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 21:03 (delta-hawk).

0 0 hvala 0
17 godina
Jest 122 ali iz kine. Znaci 122*1.25 + 30kn postanski troskovi carine. Znaci 156 Eur na kraju. Bolje od top one, chigona ili giztopa uzeti.
9 godina
neaktivan

Pa kako odabrati EU skladiste ili aliexpres uopce nema EU skladiste.

0 0 hvala 0
17 godina
Imas top one i chigon koji salju sa eu skladista sa dhl. Nema jeftinije od toga
13 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
silos65 kaže...
udarnik60 kaže...
silos65 kaže...

Ne možeš trenutno.

Vjerovatno kombinacije nove godine i toga da nemaju na skladištu. ja sam napravio preorder negdje polovicom siječnja pa su se javili da nemaju baš tu boju nego samo zlatni te ako ne želim zlatni moram čekati do 15.2. da uopće pošalju. prihvatio sam zlatni i dolazi u ponedjeljak.

vrlo vjerovatno će se poslije 15.2. updati stanje.

I još samo ovo... Siguran si da podržava 3G na 900?

16 godina

Samo da potvrdim,jel ovo znaci da ide sa EU skladista i da sam osloboden haraca nasoj drzavi ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sto uzimas Redmi 2 kad za isto cak i mozda manje mozes dobit Redmi 3

0 0 hvala 0
16 godina

dodaj u Shopping cart i ako ti tamo piše da za dostavu treba platiti još 39 USD onda je to to. EU warehouse.. bez davanja..

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Ja sam nasao ovoga

http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-Xiaomi-Redmi-3-redrice3-2G-16G-Metal-Body-2-4100-mAh-Snapdragon-616-Octa/32593170906.html?spm=2114.01010208.3.1.5c0XeF&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6451&btsid=bcdc8973-e5b1-4b6d-a106-16a195dbfdaa

Xiaomi Redmi 3 za 122 eura, pa kako je to moguce. A vidim ima ih i po 200 eura skoro.

probaj ovo

https://www.xiaomiforsale.com/en/3-phones

kažu da imaju servis u evropi 

13 godina
neaktivan
silos65 kaže...

I još samo ovo... Siguran si da podržava 3G na 900?

Nisam jer mi nije važno.

10 godina
protjeran
payo kaže...
delta-hawk kaže...

Ja sam nasao ovoga

probaj ovo

https://www.xiaomiforsale.com/en/3-phones

kažu da imaju servis u evropi 

blago vama ,mi imamo jos 10 % carine +na sve to 20 % PDV ! :)

9 godina
neaktivan

@delta-hawk

Jedna kineska

http://merimobiles.com/

moraš izabrati Euroline shipping za dostavu bez dodatnih davanja (pišem o RH, za BiH ne vrijedi)

ili jedna koja šalje iz Grčke

http://www.minideal.net/eu-warehouse.html

nema dodatnih davanja ni shippinga, ali opet vrijedi za RH...

Sretno!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 11:44 (TomBar).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice