"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.515.915
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

e on mi je vec zapeo za oko, samo na ovome shopu postarina nije free? i dali imaju problema sa carinom?

13 godina
jurica_m kaže...
Grom kaže...

pozdrav dvoumim se izmedu dva uredaja, ako mozete pomoci da odaberem i dati mi link odakle je najbolje da narucim taj mobitel 

Ekipa je naručivala ovdje.

Samo pazi da odabereš EU direct i prije uplate isto odabereš da ti dostave iz EU skladišta. Jedan dečko na forumu mob.hr-a je naručio u petak i stiglo mu u ponedjeljak.

Kao što ti je reefreemind već preporučio, ako bi već uzimao Hongmija, onda bolje uzmi noviji 1s...

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html

15 godina
Chriss kaže...
jurica_m kaže...
Grom kaže...

pozdrav dvoumim se izmedu dva uredaja, ako mozete pomoci da odaberem i dati mi link odakle je najbolje da narucim taj mobitel 

Ekipa je naručivala ovdje.

Samo pazi da odabereš EU direct i prije uplate isto odabereš da ti dostave iz EU skladišta. Jedan dečko na forumu mob.hr-a je naručio u petak i stiglo mu u ponedjeljak.

Kao što ti je reefreemind već preporučio, ako bi već uzimao Hongmija, onda bolje uzmi noviji 1s...

odlucio sam se za njega, jos me zanima dali je bolje da narucim sa xiaomishop.com ili to2c.com, jer vidim da ima razlike u cijeni, ali me najvise interesira sa kojeg ce shopa prije stici

17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 22:56 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

tako je al neznam jel neka razlika u dostavi posto se sa xiaomishopa moze naruciti sa directeurope sto znaci da ga salju iz europskoga skladista te ce sam uredaj doci prije, dok za to2c neznam jer nemam iskustva

12 godina
protjeran

Imam Hrvatsko-Kineski H18 NOA H42 mobitel.

WiFi radi, mobilni internet ne.

U svim postavkama je uključen, u status baru je prikazan 3G, ali kaže da nema interneta kad želim na njega. 

ALI, kad isključim ga u postavkama...gore i dalje piše kao da je uključen 3G. 

WTF

Mreža je Tele2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grom kaže...

tako je al neznam jel neka razlika u dostavi posto se sa xiaomishopa moze naruciti sa directeurope sto znaci da ga salju iz europskoga skladista te ce sam uredaj doci prije, dok za to2c neznam jer nemam iskustva

I sa to2c.com će ti brzo stići(ne vjerujem da bi bila neka velika vremenska razlika), al bolje važi nešto drugo, a to je sama cijena...

Moraš računati na to da ako ćeš naručiti s to2c.com, vjerojatno ćeš plaćati i porez a u tom slučaju ti je s tog europskog skladišta(provjeri jel sigurno šalju iz EU skladišta) jeftiniji, naravno, ako ti neće naplatiti poštarinu, što sumnjam.

15 godina
Chriss kaže...
Grom kaže...

I sa to2c.com će ti brzo stići(ne vjerujem da bi bila neka velika vremenska razlika), al bolje važi nešto drugo, a to je sama cijena...

Moraš računati na to da ako ćeš naručiti s to2c.com, vjerojatno ćeš plaćati i porez a u tom slučaju ti je s tog europskog skladišta(provjeri jel sigurno šalju iz EU skladišta) jeftiniji, naravno, ako ti neće naplatiti poštarinu, što sumnjam.

Poštarina je 19.99$ što je znatno jeftinije nego porez. Netko je gore napisao da je kolega sa foruma naručio u petak a u ponedjeljak mu je uređaj stigao doma tako da ću se ipak odlučiti za xiaomishop.com. {#}

17 godina
Jarvan kaže...

Imam Hrvatsko-Kineski H18 NOA H42 mobitel.

WiFi radi, mobilni internet ne.

U svim postavkama je uključen, u status baru je prikazan 3G, ali kaže da nema interneta kad želim na njega. 

ALI, kad isključim ga u postavkama...gore i dalje piše kao da je uključen 3G. 

WTF

Mreža je Tele2

Moras napraviti apn postavke za mobilni internet 

Znaci ides postavke vise pa mobilne mrezepa nazivi pristupnih tocaka(ili apn) pa izaberi tele2 pa stisnes da napravis novi apn pa upisuj redom

Ime: Tele2

Apn:internet.tele2.hr

ostalo ostavi kako je po defaultu i spremi i to je to.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Grom kaže...

Poštarina je 19.99$ što je znatno jeftinije nego porez. Netko je gore napisao da je kolega sa foruma naručio u petak a u ponedjeljak mu je uređaj stigao doma tako da ću se ipak odlučiti za xiaomishop.com. {#}

A i trebalo bi ti biti dosta lakše po pitanju ostvarivanja same garancije(valjda neće biti potrebe {#}) s obzirom da je u Europi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 23:37 (Chriss).
14 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Trebao bi pomoc, za nekih 200$ koji bi se uredaj najvise isplatio, najbitniji su fluidnost sustava i kvaliteta izrade, da nije potpuno plasticno kuciste npr, duo ili quad core, po mogucnosti 2gb rama, ako ne 1 je dovoljan, kamera barem 5mpx, sto kvalitetnija, wifi i 3g ofc, 4g ako znate neki mada sumnjam za tu cijenu ofc..

200 s PDV-om ili bez? Ako bez, imaš sad kod to2c za 199$ ovaj, 2GB/32GB, FullHD ekran i brutalna baterija, jedino što imaju samo bijeli...

17 godina
neaktivan
frulex kaže...
1337Code_breaker kaže...

Trebao bi pomoc, za nekih 200$ koji bi se uredaj najvise isplatio, najbitniji su fluidnost sustava i kvaliteta izrade, da nije potpuno plasticno kuciste npr, duo ili quad core, po mogucnosti 2gb rama, ako ne 1 je dovoljan, kamera barem 5mpx, sto kvalitetnija, wifi i 3g ofc, 4g ako znate neki mada sumnjam za tu cijenu ofc..

200 s PDV-om ili bez? Ako bez, imaš sad kod to2c za 199$ ovaj, 2GB/32GB, FullHD ekran i brutalna baterija, jedino što imaju samo bijeli...

Ima li ikakve veze što wcdma radi samo na 2100? Hoće li svugdje u Hrvatskoj hvatati signal?

17 godina
FiCoO kaže...

Da li bi ovo trebalo postat zabrinjavajuce posto svi hvale tu singapursku postu kako je brza? 

Koliko ja vidim paket ti je poslan švicarskom poštom, a ne singapurskom.

17 godina
reefreemind kaže...
frulex kaže...
1337Code_breaker kaže...

Ima li ikakve veze što wcdma radi samo na 2100? Hoće li svugdje u Hrvatskoj hvatati signal?

Imat ces signal, ono bit ces dostupan, samo neces imati 3g.

Kako sam skuzio u HR svi operateri rade na 2100 samo u gradovima, a ruralna podrucija na 900.

U Bih je drugacija situacija ( mi smo jedno veliko ruralno podrucje :)) HT Eronet radi na 2100 svugdje, uopce ne koristi frekvenciju 900.

Tako da, sto se tice mobitela, on ce raditi, samo na selu neces moci uhvatiti 3g

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

mene isto zanima taj mob,jel neko već naručio ? s koje stranice bi bilo bolje ? na toc 2 je nešto jeftiniji , (80-tak kuna naspram xiomi shopa ako uračunam PDV). Vidim da bi xiomi shop trebao slati iz njemačke? ima netko taj mobitel,kakva je baterija,gps,da li ga je lako rootati ( imate možda upute?)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sumnjam da ga jos itko ima, na netu nema postenog reviewa.. U principu ista stvar kao i obican hongmi, razlika je u proc samo i u internoj memoriji.. Hongmi je MTK i 4gb, 1s je Snapdragon i 8gb memorije..

Ako Hongmi radi perfektno, ne vidim razloga zasto i ovaj novi ne bi radio odlicno..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
Eyekool kaže...
FiCoO kaže...

Da li bi ovo trebalo postat zabrinjavajuce posto svi hvale tu singapursku postu kako je brza? 

Koliko ja vidim paket ti je poslan švicarskom poštom, a ne singapurskom.

Aha, pardon, a i u meduvremenu dok sam pisao post se promjenila situacija sa transportom paketa tako da pise da je danas poslan za Hrvatsku, jel bi mogao biti na nasoj granici do kraja tjedna?

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran

Jel ima tko od vas Neo M1?

Izgleda kao best buy za 130$

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

Pa ja dosad nisam imao problema sa signalom u priobalnim područjima, tj. ne možeš znati točno koje područje i koji operater. Npr., u jednom dijelu Istre gdje sam često ima samo 2G, ali i svi mobiteli s 900 MHz imaju isto samo 2G prijem što je pak do pokrivenosti uslugom 3G. Uglavnom, ne zamaram se s tim jer imam dvije SIM kartice s internetom od 2 različita operatera pa se jednim klikom prebaciš na internet drugog, a to pokriva 99% situacija u kojima se čovjek može zateći...

15 godina
Grom kaže...

Ako mobitel kosta 200 dolara i postarina 20 kako je to jeftinije od  1200kn ?

R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 17:33 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Jel ima tko od vas Neo M1?

Izgleda kao best buy za 130

Mala ali važna razlika.

17 godina

S time da dobro provjerite je li doista skladište i proizvod iz EU prije slanja. Kontaktirajte trgovca.

Često kada je proizvod  jeftiniji nego da ste naručili iz Kine pa platili PDV se krije varka jer je negdje malim slovima navedeno da će biti poslano iz Kine ali npr. Švedskom poštom.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina

Hmmm malo me brine ovo (Redmi 1S qualcomm),Battery capacity and life Non-removable 2000mAh lithium-ion battery Standby Time: About 2~3 days

probao sam napraviti narudžbu i javlja mi ovo(a kliknuo sam na EU store) : http://prntscr.com/3j7x5m ??? koliko vidim samo jedan mobitel ima u eu storeu : http://prntscr.com/3j7y01

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 21:17 (TomekK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nešto ja i kolega s posla baš gledali, traži sebi baš nešto kinesko (valjda vječna potjera za nekim best-buy brutalcem) i naletili na Nibiru Mars One H1, ja kad sam specke vidio blenuo sam.

FullHD reza na 5 inča, wtf? {#} , 2GB RAM-a, 16GB ROM-a, 13MPX kamera..octa-core..

Koliko je takvo što realno riskantno kupiti, znam da nitko ovdje nije vidovit, a čovjek je na VIP mreži, to jedino znam..

In the name of tragedy...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nešto ja i kolega s posla baš gledali, traži sebi baš nešto kinesko (valjda vječna potjera za nekim best-buy brutalcem) i naletili na Nibiru Mars One H1, ja kad sam specke vidio blenuo sam.

FullHD reza na 5 inča, wtf? {#} , 2GB RAM-a, 16GB ROM-a, 13MPX kamera..octa-core..

Koliko je takvo što realno riskantno kupiti, znam da nitko ovdje nije vidovit, a čovjek je na VIP mreži, to jedino znam..

dobar je, ali morate uzeti ovog rozog {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
thedream kaže...

Ne piše kapacitet baterije, i koliko vidim nema "naš" 3g

[M|C] jokaCRO ingame
12 godina
protjeran

Može pomoć iskusnih? Trebam stranicu gdje mogu naručiti najpovoljnije kopije novih mobitela, HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Note 3, iPhone i razno? Uvijeti da ima mogućnost plaćanja PayPal? Uređaji što se mene tiču ne moraju ni raditi i mogu crknuti za pola sata, bitno mi je da je vanjski izgled identičan originalu, potrebno samo za izloge, prezentacije i slično.

0 0 hvala 0
15 godina
Gadgeti kaže...

Može pomoć iskusnih? Trebam stranicu gdje mogu naručiti najpovoljnije kopije novih mobitela, HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Note 3, iPhone i razno? Uvijeti da ima mogućnost plaćanja PayPal? Uređaji što se mene tiču ne moraju ni raditi i mogu crknuti za pola sata, bitno mi je da je vanjski izgled identičan originalu, potrebno samo za izloge, prezentacije i slično.

Pa meni odmah pada napamet dummy phone( ako se tako zove ), znaci praktick iimas kuciste a unutra nista, tek toliko da dobijes ideju kako uredaj izgleda itd. Na ebayu sam puno puta naletio na takve stvari.

17 godina
Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
protjeran
eplati.com kaže...
Gadgeti kaže...

Pa meni odmah pada napamet dummy phone( ako se tako zove ), znaci praktick iimas kuciste a unutra nista, tek toliko da dobijes ideju kako uredaj izgleda itd. Na ebayu sam puno puta naletio na takve stvari.

Treba bar malo da svijetli, da se skuzi da je "pravi" a ne dummy, to imam ali nije to to.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice