Jeftin WLAN mobitel

poruka: 7
|
čitano: 3.468
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Jeftin WLAN mobitel

Prije 2 mjeseca sam dobi prvi TF mobitel LG KU 990 Viewty.Razocaralo me to sto ima malo programa i igrica za njega a glavna mana mu je to sto nema WLAN.

Sad stari kupuje novi mob.Naravno njemu je vazno da samo moze zvat i slat SMS.Ja mu mislim savjetovat neki mob koji ima WLAN ali da nije preskup (cca.1000-1300 kn + pretplata oko 100 kn).

Moze neki savjet koji mob i tako.Hvala.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jeftin WLAN mobitel

Imas vec TEMU

A ja ti mogu preporuciti mozda E52, nokia

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jeftin WLAN mobitel
Perkan777 kaže...

Prije 2 mjeseca sam dobi prvi TF mobitel LG KU 990 Viewty.Razocaralo me to sto ima malo programa i igrica za njega a glavna mana mu je to sto nema WLAN.

Sad stari kupuje novi mob.Naravno njemu je vazno da samo moze zvat i slat SMS.Ja mu mislim savjetovat neki mob koji ima WLAN ali da nije preskup (cca.1000-1300 kn + pretplata oko 100 kn).

Ako već imaš mobitel uzmeš si PSP. On ti ima w-lan i još puno toga. A najvažnije je ti što ima veći ekran. Dođe oko 1600 kn a možeš naći i korišteni.

16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Imas vec TEMU

Bolje da je otvorio novu temu,nego da tamo stvara zbrku ;)

Ja ti preporucujem neku posluvnu nokiu (tipa E72 ili E71) posto kazes da ti je to mob za tatu ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
protjeran
vedrann kaže...
Perkan777 kaže...

Ako već imaš mobitel uzmeš si PSP. On ti ima w-lan i još puno toga. A najvažnije je ti što ima veći ekran. Dođe oko 1600 kn a možeš naći i korišteni.

PSP necu uzeti jer je to "mob za starog" a i nevjerujem da bi mi dao novac za nesto sto iskljucivo sluzi igranju nego mora biti i "edukativan".

stevan94 kaže...
goodye kaže...

Imas vec TEMU

Bolje da je otvorio novu temu,nego da tamo stvara zbrku ;)

Ja ti preporucujem neku posluvnu nokiu (tipa E72 ili E71) posto kazes da ti je to mob za tatu ;)

Nezz.Ne bih kupovao polovni.Uglavnom imam los iskustva s polovnim stvarima.Jednom sam kupio mob mkoji je roko za par dana i nikad vise.

Volio bih cuti jos prijedloga.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
Jeftin WLAN mobitel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeftin WLAN mobitel
Jest da je malo preskup, ali mob je odliĉan
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice