Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?

poruka: 148
|
čitano: 25.020
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?
Stoja kaže...
jpelko2 kaže...
. A ti stoja zašto se uopče s takvim maminim sino prepiraš valjda nitko nema više 12 godina.

A šta ćeš, vruće mi, otpalo mi kupanje, pa mi dosadno, ovo mi baš dođe gušt da se malo raspišem{#}  A eto možda i nekome pomognem koga zanima{#}

Ja isto na moru ali idem ovaj vikend doma,jednostavno je gotova sezona mrtvilo je već sad na plažama,prvi tjedan mi je bilo odlično sad je dosadna nema nikakve zabave više zamisli na beach baru kod mene isti bend već treći put u ovih dva tjedna. Ali da nejdemo u ot ja ti predlažem iphone 4 mada je star ali jako dobar mob,ako nejga nećeš uzmi defy ili optimus 2x imaš dosta izbora i možeš ih probati u centrima telecoma.
14 godina
protjeran

Možda Sony Ericsson Arc umisto x10? Ja iman x10 i ekstra je mob al Arc je noviji i isto se čini ko dobar mob.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znaš šta bi tebi bilo najpametnije!?

Sad ću ti reći: Kupi iPod 4G i neki mob za 200 kn i imaš sve kao da imaš ajfon, a uštediš..i moš se pravit faca jer ljudi neznaju što je ajfon a što ipod.. jer s 1000 kn viška još si puno lijepih stvari kupiš... neznam koji k**** svi kompliciraju, tema koja god ima veze s Apple-om pretvara se u masovnu prepirku.. aj ohladite... {#} al morao sam...

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
iBuySmart kaže...

i moš se pravit faca jer ljudi neznaju što je ajfon a što ipod..

Ljudi znaju šta je iPhone, šta iPod, šta iPad, jer na svakom na poleđini piše!!!!!!

16 godina
neaktivan
iBuySmart kaže...

Znaš šta bi tebi bilo najpametnije!?

Sad ću ti reći: Kupi iPod 4G i neki mob za 200 kn i imaš sve kao da imaš ajfon, a uštediš..i moš se pravit faca jer ljudi neznaju što je ajfon a što ipod.. jer s 1000 kn viška još si puno lijepih stvari kupiš... neznam koji k**** svi kompliciraju, tema koja god ima veze s Apple-om pretvara se u masovnu prepirku.. aj ohladite... {#} al morao sam...

a ima i onih kucista za iPod koja mu dozvoljavaju slanje i primanje SMS-a te pozive.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Da, samo što svatko koga znam da ima ajfon ima maskicu pa se ne skuži. {#}  Ljudi polude od zavisti čim vide apple logo, tak da nema veze ak skuže da nije iPhone nego iPod. {#}

14 godina
neaktivan

IPhone bi bio savrsen mob da nema problema dokse povezuje skompom!...treba Itunderous(ja mislim da je tako nesto) moj bratic moze spojiti mob samo na njegov komp jer vec ima sve podatke!

Ima kompliciranih stvari na njemu.

Arian RIčko

1 2 hvala 0
16 godina

Je se na kraju autor teme odlučio što će kupiti??

Evo jučer sam imao priliku igrati se sa xperiom Neo... a ono što reći, za androida nije loše, dapače više me je on dojmio nego sensation, koji kakti ima duplo snažniji hardver. Relativno fluidno radi, ali i dalje su tu mušice koje nakon korištenja iOS-a izgledaju primitivno...

Recimo zumiranje slike. Na iOS-u kada zumirate istovremeno možete i skrolati sliku u nekom smjeru (tako si precizno u jednom potezu zumirate tamo di zelite) dok ovdje je to fiksno i moraš stati pa onda scrolati po slici. Također recimo fali onaj overzoom efekt pa neznaš da li si maximalno zumirao ili ti uređaj ne prihvaća dodir.

Tako frend 3 puta u jednoj listi pokušavao scrollati, dok zapravo nije skužio da se lista nemože scrollati. To su tako neke sitnice koje čini ugodnost korištenja većom. Ono što moram pohvaliti je kamera koja je jako dobra, lijepo slika i snima, i ima opcija za podešavanje.

Ali prednja kamera je lošija od one sa iphona4...

Uglavnom ok mob ako se hoće android, barem ove SE stvari koje je uradio su dobre, kao widgeti, home launcher i sl. Rade brzo i fluidno, i time su funkcionalne što je plus. Priznati ću da mi je na tren prifalilo što nemam widgete na iphone-u{#}

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Stoja kaže...

Je se na kraju autor teme odlučio što će kupiti??

Evo jučer sam imao priliku igrati se sa xperiom Neo... a ono što reći, za androida nije loše, dapače više me je on dojmio nego sensation, koji kakti ima duplo snažniji hardver. Relativno fluidno radi, ali i dalje su tu mušice koje nakon korištenja iOS-a izgledaju primitivno...

Recimo zumiranje slike. Na iOS-u kada zumirate istovremeno možete i skrolati sliku u nekom smjeru (tako si precizno u jednom potezu zumirate tamo di zelite) dok ovdje je to fiksno i moraš stati pa onda scrolati po slici. Također recimo fali onaj overzoom efekt pa neznaš da li si maximalno zumirao ili ti uređaj ne prihvaća dodir.

Tako frend 3 puta u jednoj listi pokušavao scrollati, dok zapravo nije skužio da se lista nemože scrollati. To su tako neke sitnice koje čini ugodnost korištenja većom. Ono što moram pohvaliti je kamera koja je jako dobra, lijepo slika i snima, i ima opcija za podešavanje.

Ali prednja kamera je lošija od one sa iphona4...

Uglavnom ok mob ako se hoće android, barem ove SE stvari koje je uradio su dobre, kao widgeti, home launcher i sl. Rade brzo i fluidno, i time su funkcionalne što je plus. Priznati ću da mi je na tren prifalilo što nemam widgete na iphone-u{#}

Hvala na ovome, puno..

Nisam se još odlučio..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
neaktivan

Vidim da puno forumaša koristi Samsung Galaxy Ace, čini mi se ok, a i cijena je dobra

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:26 (iBuySmart).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Top Bugovac kaže...

Hvala na ovome, puno..

Nisam se još odlučio..

Također evo još nešto sada sam se sjetio kod slika...neznam koja je klasa sd kartice unutra, ali se osjeti njena sporost. Otvoriš sliku i onda trebaš sačekati sekundu-dve da ti se izoštri, i ako prebrzo skrolaš onda ti se opet dogodi da treba učitati sliku. I to što na mobu imao samo 15 slika...ja na iphone-u imam jedno 500, i rjetko kada trebaš čekati da učita sliku i to traje ful kratko(obično ako imam puno programa upaljenih pa fali memorije) ali to je vrlo rjetko. 

Uglavnom, sa tom karticom bi sigurno došlo do usporenja sa 200 i više slika, kao što je meni i na desire-u bilo...

Stoja
14 godina
neaktivan

mene stvarno zivciraju ljudi koji govore iphone je sra*e,to je glupi mobitel nista ne valja itd....iphone 4 je vrhunski mobitel,ja mislim da vrijedi max 3000kn a ne ovi kaj ga prodaju po 4000,ali mob je ono jako kvalitetan i softver je savršen (a ne kod androida po kojem treba prčkat da bio radio)...i zasto kod 3gs-a koji ima 600mhz proc igre rade glađe i ljepse nego kod desire-a ako je iphone shit?   uglavnom sad ako imas 3000kn nemoj uzet iphone(ako ga vec nisi uzeo)jer uskoro dolazi novi pa ce ovom cijena past za kojih 1000kn nego uzmy neki android s dvojezgrenim procesorom,malo poprckaj po softveru i zadovoljan si!

p.s. iphone je mob za bogate koje nije briga za specifikacije kad si mogu priustit neki noviji dual core android sastrane (i novi iphone kad izadje)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 15:11 (bancic123).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina

evo, odlučio sam sačekati do Božića, novci su spremljeni :)

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
bancic123 kaže...

p.s. iphone je mob za bogate koje nije briga za specifikacije kad si mogu priustit neki noviji dual core android sastrane (i novi iphone kad izadje)

čemu onda točno služi ako je lošiji po specifikacijama? iPhone je po meni isključivo poslovni mobitel za pokazivanje

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

čemu onda točno služi ako je lošiji po specifikacijama? iPhone je po meni isključivo poslovni mobitel za pokazivanje

pod specifikacijama sam ponajprije mislio na kameru i procesor iako se procesor moze mjeriti s drugim dual-core, a sluzi za aplikacije,posao,surfanje netom itd...isto tako ima prilicno mali ekran...malo me zivciraju ljudi koji daju pun qrac para za iphone samo zato da bi se s njim kur*ili

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 19:16 (bancic123).
16 godina
bancic123 kaže...

pod specifikacijama sam ponajprije mislio na kameru i procesor iako se procesor moze mjeriti s drugim dual-core, a sluzi za aplikacije,posao,surfanje netom itd...isto tako ima prilicno mali ekran...malo me zivciraju ljudi koji daju pun qrac para za iphone samo zato da bi se s njim kur*ili

nemože baš... po preformansama je dosta slabiji od dual core androida, a ljudi koje ja znan su uglavnon kupili iPhone da bi se kurčili, ne razume se baš u tehniku i smatraju iPhone superiornijin od ostalih samo zbog imena

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

nemože baš... po preformansama je dosta slabiji od dual core androida, a ljudi koje ja znan su uglavnon kupili iPhone da bi se kurčili, ne razume se baš u tehniku i smatraju iPhone superiornijin od ostalih samo zbog imena

pa znam ali iphone je prilagođen svojim performansama...isto tako si je jedna moja poznanica kupila iphone 3gs a nema bas para...bila je na moru i zaradila nest para i sad dosla je u ducan i rekla da oce bas taj mobitel (nije ni znala ni kak se zove) a onda joj je ova rekla da nek ne kupuje tak skupi mob ako joj treba ovak zajebancije ali ona ga je kupila radi kurchenja i sad na njemu jedino koristi poruke,zvanje i retardirani facebook -.-

16 godina
bancic123 kaže...

pa znam ali iphone je prilagođen svojim performansama...isto tako si je jedna moja poznanica kupila iphone 3gs a nema bas para...bila je na moru i zaradila nest para i sad dosla je u ducan i rekla da oce bas taj mobitel (nije ni znala ni kak se zove) a onda joj je ova rekla da nek ne kupuje tak skupi mob ako joj treba ovak zajebancije ali ona ga je kupila radi kurchenja i sad na njemu jedino koristi poruke,zvanje i retardirani facebook -.-

e o tome ja pričan, većina ljudi ga kupuje samo da se vidi da imaju iPhone i to mi je pre gadljivo, pogotovo kad nemaju pojma o tehnici i misle da je iPhone bolji od bilo kojeg mobitela, a nebi znali argumentirat zašto je to tako kako oni misle

14 godina
neaktivan
Ja sam sebi zelio kupiti neki smartphone prije malo manje od godinu dana, imao sam para ko i ti....uzeo sam si xperiu x8 i ove ostale pare sam si kupio odjecu i tako malo da oslobodim starcima budzet...preporucio bi ti da ne bacas previse para na mobitel, uvjek ces naci na sto da potrosis pare...a sada bi ti preporucio wildfire S ako se odlucis manje dat za mob...ma nebi svoju x8 mjenjo za 5 ajfona , kad mi netrebaju tolike mogucnosti i sve to...

P.S. Imam 15 godina
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan

Lipo za 2000kn uzme potpuno novi Defy u VIP-a i svi mirni.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

X10 je u kategoriji sa Iphone-om, meni je licno bolji mobitel, no bolje da ne otvaramo polemiku oko toga...

X8 je takodjer isvrstan mobitel i odgovara tvojim potrebama koje si izneo, nemoj da ocekujes od njega isto kao i od X10, ali ces sigurno ustedeti novac.
Inace vecina Sony Ericsson mobitela ima super opcije za glazbu.

To je to, pa ti odluci sto ti odgovara.

0 2 hvala 0
16 godina
SE_HELP kaže...

X10 je u kategoriji sa Iphone-om, meni je licno bolji mobitel, no bolje da ne otvaramo polemiku oko toga...

X8 je takodjer isvrstan mobitel i odgovara tvojim potrebama koje si izneo, nemoj da ocekujes od njega isto kao i od X10, ali ces sigurno ustedeti novac.
Inace vecina Sony Ericsson mobitela ima super opcije za glazbu.

To je to, pa ti odluci sto ti odgovara.

X10 je u kategoriji sa iPhonom ?

Nadam se da si mislio na 3G, u najgorem slucaju na 3GS...iPhone 4 je klasa SGS-a 2...ko tvrdi drukcije, taj vara sam sebe

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan

iPhone je klasa Samsung Galaxy S-a.Samsung Galaxy S 2 je godinama ispred iPhona.Ali napominjem,to je samo MOJE mišljenje!

16 godina
kad pogledas realno, iphone 4 je jedini uredaj uz ipad 2 na kojem sve aplikacije i igre rade savrseno (neovisno o platformi)...a kod androida je samo SGS2 koji nema problema s nicim...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
Mitch kaže...

Nadam se da si mislio na 3G, u najgorem slucaju na 3GS...iPhone 4 je klasa SGS-a 2...ko tvrdi drukcije, taj vara sam sebe

neznan jel se uopće razumiš u ovakve stvari al ti mogu samo reč da ti varaš sebe i to žestoko, a nažalost i varaš sve koji će ti nekin čudon povirovat

14 godina
protjeran

x10 je za klasu veci od iS*ita ;)

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne citam sve ove gluposti i prepucavanja sta je bolje a sta nie ( iPhone vs Ostali war ).

Uzeo sam iPhone 3GS prije mjesec dana, osim ipoda jedini IOS uredjaj koji sam imao ( nikada ciscu necu oprostiti sto su im prodali ovo ime ). Moj je zakljucak da je iPhone dobar ( samo dobar, multimedijalni gadget )

Prodao sam iPhone isti za 3 dana i uzeo SGS, evo jos ga ne ispustam iz ruku.

Zvuk sa kernelom koji ima voodoo sound je nesto najbolje u zivotu sto sam cuo.

Moja preporuka je da se uzme sada vec ne preskup SGS.

Toliko

It's so deep how can you be so shallow

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Mitch kaže...

neznan jel se uopće razumiš u ovakve stvari al ti mogu samo reč da ti varaš sebe i to žestoko, a nažalost i varaš sve koji će ti nekin čudon povirovat

iPhone 4 je klasa SGS-a i to jedva.

It's so deep how can you be so shallow
14 godina
dejson kaže...
slimyyy kaže...
Mitch kaže...

tako je... failphone 4 je jedva klasa SGS-a... a SGSII jos nema konkurenciju iz ugriznute jabuke...

16 godina
dejson kaže...

upravo to ali problem je šta će se na forumu nać ljudi koji se ne razume u takve stvari i kojih je nažalost puno više i onda idu pametovat

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice