iPhone5 prednarudzbe u VIPu

poruka: 38
|
čitano: 4.291
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Za 5000kn kupim 2 domaca prsuta od 7-8kili i kobasice plus mi ostane za polovni i phone 3gs... Mozda i za cetvorku al tesko...

E da i da dodam, stvarno je velik ovaj ekran za razliku od iponh 4 super!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 11:00 (ivm).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: iPhone5 prednarudzbe u VIPu
mar123 kaže...

nego, vidim da na t-mobile stranici treba dat i oib i sve, pa nije valjda obavezno uzet ako se predbiljezis? jer ako ovi nasi nabiju cijenu odhebat cu ih sve u racku.

Izgleda da je obavezno kupiti

16 godina

a oni ce me natjerat da to kupim kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U VIP-u za 4-vorku nije bilo obavezno kupit.Mene su nazvali kad su stigli mobovi i pitali jesam jos uvijek zainteresiran,rekli mi cijenu i poslali ga sa ugovorima dostavom na kucnu adresu.I da cijena je bila uz pretplatu sve za mene 250,koju trajno placam 50% jeftinije oko 1600 kn.Ocekujem da ce i 5-ica bit tu negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da i mene su isto zvali za cetvorku i ja lijepo reko da odustajem i to je to.

nego da pitam, ja u t-mobileu imam one plus bodove, pa jel mogu njih iskoristit za kupnju tog iphona 5, uzeo bi samo uređaj jer pretplatu vec imam na ugovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Što mislite koliko bi mogao koštati uz tarifu Bez limita 222 (plaća bih je 50% jeftinije) ili bi bilo bolje kupiti uz nek drugu tarifu?

I je li znate možda kada će Note 2 doći? Ako ne bude velika razlika u cijeni, Note 2 bez razmišljanja uzimam.

A complex man drawn off of simplicity.

0 0 hvala 0
14 godina
epic kaže...

Što mislite koliko bi mogao koštati uz tarifu Bez limita 222 (plaća bih je 50% jeftinije) ili bi bilo bolje kupiti uz nek drugu tarifu?

Imaš sličan plan kao, samo je pitanje kada će iphone doći u prodaju jer akcija traje do 31.10. (50% jeftinija pretplata uz prijelaz sa druge mreže).

Pitanje je da li će je produživati.

Ja se nadam da će biti oko 2500kn.

16 godina
neaktivan
ivm kaže...

E da i da dodam, stvarno je velik ovaj ekran za razliku od iponh 4 super!

Kupis tablet i nemas problema sa velicinom ekrana :D

BTW. Moze se dobar laptop kupiti za ove pare koliko kosta iPhone 5, sa i5 cpu-om (mozda i sa i7), cijena je da te glava zaboli

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice