Za 5000kn kupim 2 domaca prsuta od 7-8kili i kobasice plus mi ostane za polovni i phone 3gs... Mozda i za cetvorku al tesko...
E da i da dodam, stvarno je velik ovaj ekran za razliku od iponh 4 super!
Za 5000kn kupim 2 domaca prsuta od 7-8kili i kobasice plus mi ostane za polovni i phone 3gs... Mozda i za cetvorku al tesko...
nego, vidim da na t-mobile stranici treba dat i oib i sve, pa nije valjda obavezno uzet ako se predbiljezis? jer ako ovi nasi nabiju cijenu odhebat cu ih sve u racku.
Izgleda da je obavezno kupiti
a oni ce me natjerat da to kupim kako?
U VIP-u za 4-vorku nije bilo obavezno kupit.Mene su nazvali kad su stigli mobovi i pitali jesam jos uvijek zainteresiran,rekli mi cijenu i poslali ga sa ugovorima dostavom na kucnu adresu.I da cijena je bila uz pretplatu sve za mene 250,koju trajno placam 50% jeftinije oko 1600 kn.Ocekujem da ce i 5-ica bit tu negdje.
da i mene su isto zvali za cetvorku i ja lijepo reko da odustajem i to je to.
nego da pitam, ja u t-mobileu imam one plus bodove, pa jel mogu njih iskoristit za kupnju tog iphona 5, uzeo bi samo uređaj jer pretplatu vec imam na ugovor.
Što mislite koliko bi mogao koštati uz tarifu Bez limita 222 (plaća bih je 50% jeftinije) ili bi bilo bolje kupiti uz nek drugu tarifu?
I je li znate možda kada će Note 2 doći? Ako ne bude velika razlika u cijeni, Note 2 bez razmišljanja uzimam.
Što mislite koliko bi mogao koštati uz tarifu Bez limita 222 (plaća bih je 50% jeftinije) ili bi bilo bolje kupiti uz nek drugu tarifu?
Imaš sličan plan kao, samo je pitanje kada će iphone doći u prodaju jer akcija traje do 31.10. (50% jeftinija pretplata uz prijelaz sa druge mreže).
Pitanje je da li će je produživati.
Ja se nadam da će biti oko 2500kn.
Kupis tablet i nemas problema sa velicinom ekrana :D
BTW. Moze se dobar laptop kupiti za ove pare koliko kosta iPhone 5, sa i5 cpu-om (mozda i sa i7), cijena je da te glava zaboli