IPhone

poruka: 51
|
čitano: 17.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
IPhone

Hvala i usput za mms i video imaju dodatni programi pa ih samo trebate nac na itunesu i neshvacam zasto oko toga  stvarate toliku zbrku???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: IPhone
mokro more kaže...

Svi zabrijali za taj iphon koda je nešto a nema ni mms...lool...ja imam samsung u300 ima 3.2 kameru(i MMS)i odličan mi je a ne taj iphon kaj je u izgledu identičan kao ipod touch al ima druge/blje performanse

Kolko sam  ja shvatio ima kvalitetniju sliku od 3.2  to je moje misljenje al sad neznam sta vi drugi govorite.
.
17 godina
hackboy kaže...

Hvala i usput za mms i video imaju dodatni programi pa ih samo trebate nac na itunesu i neshvacam zasto oko toga  stvarate toliku zbrku???

naravno da postoji, ma pusti ovu bjesnu dječurliju pročitaju nešto na netu što je drugi balavac napisao i onda se prave pametni a iphona nisu niti vidjeli. Većinom to ljubomora iz njih govori, a sutra da mu ga regalaš bio bi sretan i hvalio bi ga do nebesa.
17 godina
neaktivan
jeGGer kaže...
hackboy kaže...

naravno da postoji, ma pusti ovu bjesnu dječurliju pročitaju nešto na netu što je drugi balavac napisao i onda se prave pametni a iphona nisu niti vidjeli. Većinom to ljubomora iz njih govori, a sutra da mu ga regalaš bio bi sretan i hvalio bi ga do nebesa.

Agreed,nije se nikako bolje moglo reci
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...
mokro more kaže...

Svi zabrijali za taj iphon koda je nešto a nema ni mms...lool...ja imam samsung u300 ima 3.2 kameru(i MMS)i odličan mi je a ne taj iphon kaj je u izgledu identičan kao ipod touch al ima druge/blje performanse

Kolko sam  ja shvatio ima kvalitetniju sliku od 3.2  to je moje misljenje al sad neznam sta vi drugi govorite.
.
  E ovako. I ja sam ispočetka bio jedan od "mrzitelja" iPhone-a. Ali činjenica je da je taj uređaj sada prerastao u nešto puno više nego što je bio na samome početku. Pojavilo se brdo korisnih i nekorisnih aplikacija, sve više developera počinje raditi igre za iPhone itd. A što se kamere tiče moram priznati da iPhone pravi bolje slike od mog Sony Ericsson P1i koji ima 3.2 Mpx. Nisu važni megapixeli, važna je kvaliteta objektiva. Naravno, noćne slike su bolje na P1i radi blica i radi više opcije koje se mogu podesiti da bi se dobila optimalna slika.

Ispričavam se na offtopicu. 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 0:45 (scorpion667).
17 godina
IPhone

meni je 2 mpx dovoljno, jer ionako slabo koristim kameru. Slike po danu su odlične tako da ......

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone

iphone je ko prezgodna cura koju luzeri zovu kurvom!

a najdivniji trenutak stupa kad shvatite, nakon malo druzenja,

koliko je to bice jos i pametno, zabavno...

99% kritika je neutemeljeno i zlonamjerno!

BT i copy paste su jedini eventualni nedostatci,

ali evo novi OS izlazi, pa lako moguce da i to bude ubrzo ispravljeno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kinsif kaže...

ja bi još u minuse dodao što nema izvješća za sms, ne možeš obrisat jedan sms, ograničenje na jedan komp i itunes...
17 godina
dejo6 kaže...
kinsif kaže...

ja bi još u minuse dodao što nema izvješća za sms, ne možeš obrisat jedan sms, ograničenje na jedan komp i itunes...
  ogranicenje je na 5 kompova! a za izvjesce imas pravo, ne bi lose bilo da ga podrzi! itunes inace mrzim, i ne volim taj koncept plejlista, i sortiranja po tagovima a ne po folderima! al dobro, ubacis par giga pa si na miru mjesec dana! bar ja tako!
koristan BT bi stvarno bio odlican potez!
jos jedno pitanje, koje su vam omiljene aplikacije, igrice? 
17 godina
IPhone

http://stream.qtv.apple.com/events/mar/0903lajkszg/m_090374535329zdwg_650_ref.mov

bit ce da je vecina vec pogledala, ali ko nije...

ugl izlazi OS 3.0

ima mms podrsku , copy/cut/paste (txt i slike),

landscape za vise manje sve aplikacije di se koristi tastatura (sms, mail, notes) sto je skroz dobra stvar,

brisanje pojedinih poruka,

BT stereo slusalice,

i dosta stvari sto se tice developera i aplikacija,

taj push sustav bi mogao biti fora imajuci u vidu facebook aplikacije i slicne stvari,

pa mob zapisti kad ti recimo neko iskomentira sliku, ili dobis poruku, il sta vec!

i jos dosta toga...

i da, mozda najbolje,

uparivanje vise iphonova preko BT preko aplikacija koje to podrzavaju...

(zamislite RSoccer09 dvoboj sa frendom dok se vozite busem na drugi kraj grada :)

steta jedino sto fali puni BT, ali obzirom na nacin pohranjivanja podataka u sam fon,

jasno mi je i to!

ipak mozda slanje slika preko BT ne bi bilo lose!

ali sve u svemu, odlicno izgleda novi soft!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone

da očekiva se početkom ljeta, za sada je beta vanaka samo za one developere.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone

MOLIM VAS POMOGNITE MI...ovako...dobila sam iPhone...i ukljucen je i sve...al nemam niti jednu pjesmu a niti sliku na njemu...nikakve aplikacije...kako mogu prebacit s kompa na iphone?

zar se bas mora preko itunesa?ako na itunesu nemam sve pjesme a na drugom mjestu da,kako tad?

kako da se uclanim da mogu besplatno preuzimat aplikacije?...Mršti se...nis ne kuzim....Molim vas pomognite mi...hvaLaa*!!!

njaah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
njaah kaže...

MOLIM VAS POMOGNITE MI...ovako...dobila sam iPhone...i ukljucen je i sve...al nemam niti jednu pjesmu a niti sliku na njemu...nikakve aplikacije...kako mogu prebacit s kompa na iphone?

zar se bas mora preko itunesa?ako na itunesu nemam sve pjesme a na drugom mjestu da,kako tad?

kako da se uclanim da mogu besplatno preuzimat aplikacije?...Mršti se...nis ne kuzim....Molim vas pomognite mi...hvaLaa*!!!

Hehe, čini mi se da ću morati složiti neku temu u kojoj ću do srži prenjeti moje, tek nedavno stečeno, znanje o iPhone-u.
17 godina
neaktivan
njaah kaže...

Znam da ce ovo zvucat bezobrazno, ali ZASTO zaboga ljudi kupuju iphone ako im ne treba i ne znaju ga koristit!? Mislim, ovo je ravno tome da ja sad kupim space shuttle! STRASNO! Znam, sad cete rec: "Pa niko se nije rodio pametan, bolje pitat!", alipo meni je to bacanje novaca. Znaci, kupis iPhone samo zato da bi ga imao, onda je najbolje da u njemu probusis jednu rupu, provuces lanac i nosis ga oko vrata. A uostalom, evo ti linkovi: GLAZBA i APLIKACIJE.
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
IPhone

Usput, jedna informacija, pjesme nije potrebno prebacivati isključivo preko iTunesa, isto se može učiniti sa iPhoneBrowserom i sličnim alatima u koje samo 'odvučete' npr. pjesmu u .mp3 formatu, bez potrebe za sinhronizacijom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Usput, jedna informacija, pjesme nije potrebno prebacivati isključivo preko iTunesa, isto se može učiniti sa iPhoneBrowserom i sličnim alatima u koje samo 'odvučete' npr. pjesmu u .mp3 formatu, bez potrebe za sinhronizacijom.

Ma znam ja to, ali nisam htio ovoj jos vise komplicirat zivot, vidis da joj ni google nije jaca strana.
Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
IPhone

da...istina...a jbg...zato mi je drago da ste vi tu...jer sveee znate...al nea veze...samo me jedna stvar zanima...kako napravit ID...zar su potrebne visa i te kartice??

njaah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
njaah kaže...

da...istina...a jbg...zato mi je drago da ste vi tu...jer sveee znate...al nea veze...samo me jedna stvar zanima...kako napravit ID...zar su potrebne visa i te kartice??

najbolje bi ti bilo da zamjeniš iphone za neki sonyericsson i nemaš brige. život će ti bit puno jednostavniji.
15 godina
neaktivan

ej ja sam skinuo igricu sa itunesa npr.(touch hockey) i otiso na devices summary il vec sta trebam i pritisno sync.....zasto mi sada te ikone nema na iphone na onim stranicama di su sve ikone......aj pliz odgovori sto prije

16 godina
neaktivan
domi1005 kaže...

ej ja sam skinuo igricu sa itunesa npr.(touch hockey) i otiso na devices summary il vec sta trebam i pritisno sync.....zasto mi sada te ikone nema na iphone na onim stranicama di su sve ikone......aj pliz odgovori sto prije

to je imeni bilo kad sam kupio iphone. Moro sam prvo skinut jednu aplikaciju direktono sa iphone, i onda mi je sve radilo kak treba

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
15 godina
neaktivan

ja sam sada probao ući i pise mi da se itunes nemoze otvriti kao nesta da nije podržan u ovoj zemlji

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice