Hvala i usput za mms i video imaju dodatni programi pa ih samo trebate nac na itunesu i neshvacam zasto oko toga stvarate toliku zbrku???
Svi zabrijali za taj iphon koda je nešto a nema ni mms...lool...ja imam samsung u300 ima 3.2 kameru(i MMS)i odličan mi je a ne taj iphon kaj je u izgledu identičan kao ipod touch al ima druge/blje performanse
Hvala i usput za mms i video imaju dodatni programi pa ih samo trebate nac na itunesu i neshvacam zasto oko toga stvarate toliku zbrku???
Svi zabrijali za taj iphon koda je nešto a nema ni mms...lool...ja imam samsung u300 ima 3.2 kameru(i MMS)i odličan mi je a ne taj iphon kaj je u izgledu identičan kao ipod touch al ima druge/blje performanse
meni je 2 mpx dovoljno, jer ionako slabo koristim kameru. Slike po danu su odlične tako da ......
iphone je ko prezgodna cura koju luzeri zovu kurvom!
a najdivniji trenutak stupa kad shvatite, nakon malo druzenja,
koliko je to bice jos i pametno, zabavno...
99% kritika je neutemeljeno i zlonamjerno!
BT i copy paste su jedini eventualni nedostatci,
ali evo novi OS izlazi, pa lako moguce da i to bude ubrzo ispravljeno!
http://stream.qtv.apple.com/events/mar/0903lajkszg/m_090374535329zdwg_650_ref.mov
bit ce da je vecina vec pogledala, ali ko nije...
ugl izlazi OS 3.0
ima mms podrsku , copy/cut/paste (txt i slike),
landscape za vise manje sve aplikacije di se koristi tastatura (sms, mail, notes) sto je skroz dobra stvar,
brisanje pojedinih poruka,
BT stereo slusalice,
i dosta stvari sto se tice developera i aplikacija,
taj push sustav bi mogao biti fora imajuci u vidu facebook aplikacije i slicne stvari,
pa mob zapisti kad ti recimo neko iskomentira sliku, ili dobis poruku, il sta vec!
i jos dosta toga...
i da, mozda najbolje,
uparivanje vise iphonova preko BT preko aplikacija koje to podrzavaju...
(zamislite RSoccer09 dvoboj sa frendom dok se vozite busem na drugi kraj grada :)
steta jedino sto fali puni BT, ali obzirom na nacin pohranjivanja podataka u sam fon,
jasno mi je i to!
ipak mozda slanje slika preko BT ne bi bilo lose!
ali sve u svemu, odlicno izgleda novi soft!
da očekiva se početkom ljeta, za sada je beta vanaka samo za one developere.
MOLIM VAS POMOGNITE MI...ovako...dobila sam iPhone...i ukljucen je i sve...al nemam niti jednu pjesmu a niti sliku na njemu...nikakve aplikacije...kako mogu prebacit s kompa na iphone?
zar se bas mora preko itunesa?ako na itunesu nemam sve pjesme a na drugom mjestu da,kako tad?
kako da se uclanim da mogu besplatno preuzimat aplikacije?......nis ne kuzim....Molim vas pomognite mi...hvaLaa*!!!
MOLIM VAS POMOGNITE MI...ovako...dobila sam iPhone...i ukljucen je i sve...al nemam niti jednu pjesmu a niti sliku na njemu...nikakve aplikacije...kako mogu prebacit s kompa na iphone?
zar se bas mora preko itunesa?ako na itunesu nemam sve pjesme a na drugom mjestu da,kako tad?
kako da se uclanim da mogu besplatno preuzimat aplikacije?......nis ne kuzim....Molim vas pomognite mi...hvaLaa*!!!
Usput, jedna informacija, pjesme nije potrebno prebacivati isključivo preko iTunesa, isto se može učiniti sa iPhoneBrowserom i sličnim alatima u koje samo 'odvučete' npr. pjesmu u .mp3 formatu, bez potrebe za sinhronizacijom.
Usput, jedna informacija, pjesme nije potrebno prebacivati isključivo preko iTunesa, isto se može učiniti sa iPhoneBrowserom i sličnim alatima u koje samo 'odvučete' npr. pjesmu u .mp3 formatu, bez potrebe za sinhronizacijom.
da...istina...a jbg...zato mi je drago da ste vi tu...jer sveee znate...al nea veze...samo me jedna stvar zanima...kako napravit ID...zar su potrebne visa i te kartice??
da...istina...a jbg...zato mi je drago da ste vi tu...jer sveee znate...al nea veze...samo me jedna stvar zanima...kako napravit ID...zar su potrebne visa i te kartice??
ej ja sam skinuo igricu sa itunesa npr.(touch hockey) i otiso na devices summary il vec sta trebam i pritisno sync.....zasto mi sada te ikone nema na iphone na onim stranicama di su sve ikone......aj pliz odgovori sto prije
ej ja sam skinuo igricu sa itunesa npr.(touch hockey) i otiso na devices summary il vec sta trebam i pritisno sync.....zasto mi sada te ikone nema na iphone na onim stranicama di su sve ikone......aj pliz odgovori sto prije
to je imeni bilo kad sam kupio iphone. Moro sam prvo skinut jednu aplikaciju direktono sa iphone, i onda mi je sve radilo kak treba
ja sam sada probao ući i pise mi da se itunes nemoze otvriti kao nesta da nije podržan u ovoj zemlji