IPhone pomoc hitno....

poruka: 6
|
čitano: 1.590
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IPhone pomoc hitno....

Neznam jeli ava tema pripada ovdje, ako ne, neka je admini pomaknu.

Evo ovako. Prije godinu i pol dana sam uzeo uzeo iphone u t-mobileu s pretplatom 500. Međutim prije 5 mj. sam ostao bez posla i nisam imao za placat pretplatu i da ne duzim previse, raskinuli su ugovor. To mi nije puno smetalo jer imam otkljucan iphone, dok odjednom vise nije htio zvati ni slati/primati poruke. Pa me zanima jeli oni mogu meni iskljuciti moj IMEI broj ili nesto napraviti da bi mi blokirali pozive i poruke bez obzira sto je otkljucan ili je to samo neki tehnicki kvar. Dobro sam upoznat s iphoneom, 2,3 puta sam ga restorao, provao svaki jailbreak, unlock, ali bezuspjesno. I ako su oni blokirali, hoce li radit ako ubacim vip-ovu ili neku drugu karticu.

Hvala unaprijed ali nemojte mi odgovarati ako neznate, tipa provaj jailbreak ili restore jer sam sve probao i nista ne radi, jednostavno kad ubacim t-mobile karticu, (ne moju koju su mi blokirali, nego bratovu), signal stoji na nuli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone pomoc hitno....

prvi put cujem za ovo...mislim da ti je to tehnicki kvar,zar nije malo nemoguce da ti oni blokiraju mobitel?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone pomoc hitno....
Mozda su ti blokiral broj posto si prekinio pretplatu. Nazovi 098 1550 (sluzbu za korisnike) pa provjeri a posto ti je otkljucan onda probaj staviti neku drugu karticu pa vidi kako sa njima radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPhone pomoc hitno....
Dom031 kaže...
Mozda su ti blokiral broj posto si prekinio pretplatu. Nazovi 098 1550 (sluzbu za korisnike) pa provjeri a posto ti je otkljucan onda probaj staviti neku drugu karticu pa vidi kako sa njima radi

pa rekao je da mu je kartica blokirana i da je stavljao bratovu ;)

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

prvi put cujem za ovo...mislim da ti je to tehnicki kvar,zar nije malo nemoguce da ti oni blokiraju mobitel?

nije to nemoguce, inace kad prijavis da ti je ukraden mobitel, apple ti automatski blokira IMEI kod tako da ga vise nitko nemoze koristit (osim kao obicni iPod) i mislim da ti salju novog u zamjenu, pa me zanima jeli to isto t-com moze napravit...

16 godina
neaktivan
tuna01 kaže...

nije to nemoguce, inace kad prijavis da ti je ukraden mobitel, apple ti automatski blokira IMEI kod tako da ga vise nitko nemoze koristit (osim kao obicni iPod) i mislim da ti salju novog u zamjenu, pa me zanima jeli to isto t-com moze napravit...

a zar ti nisu trebali oduzeti mobitel? i cekaj jos jedno pitanje,jesi ti sada t-comu duzan da platis sve neplacene pretplate koje su dogovorene ugovorom?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice