IPhone OS 3.1.3

poruka: 9
|
čitano: 3.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone OS 3.1.3

Evo izašala je nova verzija OSa....3.1.3....

Izvor:http://www.engadget.com/2010/02/02/iphone-os-3-1-3-available-now/

Izašao je i jailbreak...evo idem restorati....

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone OS 3.1.3

Imam iPhone 3gs i do sada kad sam radio jailbreak s blackra1n svaki put kad ugasim mob pojavio mi se znak da trebam spojit iphone sa računalom (tj. itunes). Hoće li mi se to događati i nakon ovog novog jailbreaka?

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPhone OS 3.1.3
cuspajz kaže...

Imam iPhone 3gs i do sada kad sam radio jailbreak s blackra1n svaki put kad ugasim mob pojavio mi se znak da trebam spojit iphone sa računalom (tj. itunes). Hoće li mi se to događati i nakon ovog novog jailbreaka?

Neznam...Za OS 3.1.3 imađ redsn0w program...Sa blackrainom sam jailao 3.1.2 i sve je radilo...

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ako napraviš jailbreak sa blackra1n onda će ti tako tražiti spajanje sa iTunse svaki put kada ti se ugasi. Ja sam jos uvijek na 3.0.1 i nisam radio update pa neznam točno kako to funkcionira.

P.S. Poslao sam ti PM koji će ti sve pojasniti

16 godina
neaktivan
IPhone OS 3.1.3
Jel ima razlike izmedu iPhone 3GS i 3G kada se radi jailbreak, ako da hitno mi javite kakva i jel moze pomoc ako je nesto komplicirano jer imam 3GS pa zato
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone OS 3.1.3

Pozz,jel zna neko dal je moguce napraviti jailbreak na sof. 3.1.3 i baseband 5.12 s tim da sam kupio iphone i vec je taj software bio gore isto kao i baseband...???

hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone OS 3.1.3

A jel itko probao jednostavno ostavit iPhone OS na miru?

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina

Ako si kupio iphone 3GS s verzijom 3.1.3 i baseband-om 5.12 jos uvijek ne mozes napraviti jailbreak.

Tako su bar zakljucili ovdje KLIK

15 godina
neaktivan

ne nije 3gs nego 3G sa 3.1.3 i basebandom 5.12

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice