iPhone 6S

poruka: 6
|
čitano: 1.490
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
iPhone 6S

Jos tjedan dana do predstavljanja, ovo znamo zasad.

Najavljuju dosad najveci pomak u kameri (bar kod iPhone-a) sa 4K snimanjem, i LED bljeskalicom za selfie kameru.

We'll see..

sent from my Apple iPhone 4S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: iPhone 6S

Koji će im k... 4K?

11 godina
neaktivan
iPhone 6S

Da ce biti dobar nije upitno, no s druge strane 4K i Apple-ovska skrtost u prostoru sa 16GB. Realno 64GB bi trebao biti pocetni model.

0 0 hvala 0
15 godina
robee1 kaže...

Da ce biti dobar nije upitno, no s druge strane 4K i Apple-ovska skrtost u prostoru sa 16GB. Realno 64GB bi trebao biti pocetni model.

Trebao biti....ali nece nazalost jer je Apple takav i Samsung i svi ovi kojima nemozes vadit baterije niti ubacivat SD kartice.Zalosno je to postalo,ali neki mobiteli su stvarno preskupi. :O

12 godina
neaktivan

Tak je to kad Apple i ekipa žele iscijedit od Clouda koji penez...

12 godina
iPhone 6S

ja ga cekam jer ga mislim kupit. biti ce vjerojatno 2gb rama novi a9 procesor bolja kamera i malo manja baterija od 1750mah naprema 1850 u obicnom 6. navodno ios 9 trosi manje energije i uz to novi ddr4 ram i a9 procesor tak da ce manja baterija davati 10% bolje rezultate od obicnoga ip6. navodno su se maknuli i sa 8mp kamere koju imaju od 4s al neznam na kolko mp ce biti iako meni na 5s je kamera super cak bi rekao odlicna tak da stave istu meni nebi smetalo. sad neznam oce mjenjat rezoluciju ili ce ostali ista kao i na iphone 6.

to sto sam napisao su sve glasine ali vidjet cemo jesu li tocne

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice