Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

imam instaliran onaj moto x mayhem i kad pritisnem na download map počne se skidati i onda mi izađe van iz igre i tako na svakoj koja malo duže ne reagira,ehh sad mene zanima dal se to gdje u postavkama može srediti.hvala

14 godina
neaktivan

Skinuo sam http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708205

I dole je Audio FIx i kako da ga ja ubacim?Rootan je znam preko clockworka al nkad nisam fixeve ubacivo preko recoverija i kako da one google apse ubacim da nejdem rucno apk po apk.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

isto kao i rom samo install from sd,to je sve zapakirano i gappsi i fix.

bez wipea ikakvoga

14 godina
neaktivan

Fala ti

13 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...

trebam hitno neki rom koji ne troši jako puno baterije,imam cm 7.2 i baterija jedva izdrži jedan dan

fundowsky 4.0   2 mj- radi bez problema ,baterija 2 -3 dana odličan rom

TUBA
13 godina
kristijan6 kaže...

imam instaliran onaj moto x mayhem i kad pritisnem na download map počne se skidati i onda mi izađe van iz igre i tako na svakoj koja malo duže ne reagira,ehh sad mene zanima dal se to gdje u postavkama može srediti.hvala

kaj se to nikak ne može srediti{#}

13 godina
neaktivan

Final benru v4 cm_7.2

link: http://adf.ly/ADX90

0 0 hvala 0
14 godina

Gledam sad i jos imam onaj stari recovery 4.104 il kako vec. Sad ocu stavim 5026, kako cu to?

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Imam jedno pitanje. Rootao sam mobitel i stavio rom 4.0 od Fundowskog. Jel itko imao problema sa podatkovnom mrežom? Tj. je li vam svima radi? Meni se ne želi spojiti iako je APN ispravan. Wifi radi ok kao i sve ostalo...

0 0 hvala 0
16 godina

.. postoji li mogucnost instalacije adobe flash playera na u8650 (root) .. vidim da verzija 11 nece ici, uspjesno je prosla instalacija 10.2, ali ne radi recimo stream tv programa .. kaze da nemam instaliran flash player

unaprijed zahvalan!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fango kaže...

.. postoji li mogucnost instalacije adobe flash playera na u8650 (root) .. vidim da verzija 11 nece ici, uspjesno je prosla instalacija 10.2, ali ne radi recimo stream tv programa .. kaze da nemam instaliran flash player

unaprijed zahvalan!

verzija 11 radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 23:20 (CROBOY).
15 godina
neaktivan

Je neko mjenjo sam digitizer, ako je kako? Jer ja sam ga rastavio sve do onog dijela gdje treba zamijenit digitizer samo neznam kako ga zamjenit tj. kako maknuti stari. PLS HITNO!!!

EDIT: NE treba sam sam uspio. Razbio sam ekran i mako ga je postoji mozda jos neki nacin bez razbijanja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 15:26 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bog andrijav!
Instalira sam ovaj tvoj rom ima par dana (ovaj update_2_radi) ali sam primjetija da mi tu i tamo prilikom poziva ne prikazuje ime pozivatelja iz kontakata, nego samo broj.
To je prava šteta jer osim toga rom je odličan! Pa ako ima kakav fix za taj problemčić ili kakav savjet da to nekako riješim bia bi jako zahvalan!

13 godina
neaktivan
D.Splitfoot kaže...

Bog andrijav!
Instalira sam ovaj tvoj rom ima par dana (ovaj update_2_radi) ali sam primjetija da mi tu i tamo prilikom poziva ne prikazuje ime pozivatelja iz kontakata, nego samo broj.
To je prava šteta jer osim toga rom je odličan! Pa ako ima kakav fix za taj problemčić ili kakav savjet da to nekako riješim bia bi jako zahvalan!

Instaliraj ovaj.... http://www.mediafire.com/?6qra3fanoyu7cpl ....evo mene služi već tri mjeseca i nikakvih problema s njim do sad

15 godina

jel mi moze netko objasniti kako da namjestim da si mogu raditi screenshot-eve... instaliro sam si no root screenshot it i screenshot ux i zapnem tamo gdje trebam instalirati drivere.. gdje ih mogu nac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel mi moze netko objasniti kako da namjestim da si mogu raditi screenshot-eve... instaliro sam si no root screenshot it i screenshot ux i zapnem tamo gdje trebam instalirati drivere.. gdje ih mogu nac?

koji rom imaš?

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
15 godina
dark_wizz kaže...
maxy0 kaže...

koji rom imaš?

nisam rooto mob nit ista slicno

13 godina
neaktivan

ok, pokušat ću pa ću vidit kako funkcionira!
btw pokuša sam instalirat i "update 3" rom koji je triba ispravit ovaj problem s kontaktima, na žalost meni nije pomoglo

14 godina

Jel jos kome ovaj zadnji cyan trosi bateriju ko lud? Kalibrira sam ga i opet isto

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Jel jos kome ovaj zadnji cyan trosi bateriju ko lud? Kalibrira sam ga i opet isto

Sa par sati surfanja i slusanja glazbe, doduse ovo nije cyan, al vidi se sta moze :)

TD za glupost
15 godina
Jel izasao official update na 2.3.5 i ako ga nadogrradim ne gubim garanciju? Moze link ako je
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Jel izasao official update na 2.3.5 i ako ga nadogrradim ne gubim garanciju? Moze link ako je

ne gubiš garanciju! Evo link za offical 2.3.5: http://www.huaweidevice.co.in/Support/Downloads/

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
13 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa, ovdje ima preko 50 stranica, nije mi se dalo sve citat, stoga unaprijed sory ako pitam vec pitano, naime radi se o sljedecem

Prosle godine sam kupio u8650 i ubrzo ha rooto cisto onako iz znatizelje, instaliro sam ony zadkin i tak nelal rom, i on mi je dosadio, pa san ga odlucio zamjenit i instaliro san cyan rom verzija 7 xx, i radio je lipo ali kad sam otiaao na njihovu stranicu vidim da ima verzija 9 ali je beta jos se testira, pa me interesuje jeli ha iko instaloro i dali nailazi na sljedece probleme

3g mreza ne radi
Prilikom paljenja javlja da je aplikacija sat prekinula sa radom
Google market neradi
I jos par sitni bugova

Ipak je to beta verzija, i da nisam radi factory reset vec samo update sa 7 xx na 9 xx beta. Interesuje me dali ga je neko instaliro sa factory resetom i ako da dali mu onda radi 3g mreza i ovo ostalo gore navedeno.

Citao san postove na njihovoj stranici nekima cak ni biranje neradi tj nemogu zvat nit ih tko moze dobit

Et imali tko iskustva s njim lip pozzz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kinezst1983 kaže...
Pozdrav ekipa, ovdje ima preko 50 stranica, nije mi se dalo sve citat, stoga unaprijed sory ako pitam vec pitano, naime radi se o sljedecem

Prosle godine sam kupio u8650 i ubrzo ha rooto cisto onako iz znatizelje, instaliro sam ony zadkin i tak nelal rom, i on mi je dosadio, pa san ga odlucio zamjenit i instaliro san cyan rom verzija 7 xx, i radio je lipo ali kad sam otiaao na njihovu stranicu vidim da ima verzija 9 ali je beta jos se testira, pa me interesuje jeli ha iko instaloro i dali nailazi na sljedece probleme

3g mreza ne radi
Prilikom paljenja javlja da je aplikacija sat prekinula sa radom
Google market neradi
I jos par sitni bugova

Ipak je to beta verzija, i da nisam radi factory reset vec samo update sa 7 xx na 9 xx beta. Interesuje me dali ga je neko instaliro sa factory resetom i ako da dali mu onda radi 3g mreza i ovo ostalo gore navedeno.

Citao san postove na njihovoj stranici nekima cak ni biranje neradi tj nemogu zvat nit ih tko moze dobit

Et imali tko iskustva s njim lip pozzz

CM 9 ti je ICS a poznato je da na "našem" u8650 još ne postoji niti jedan potpuno funkcionalan ICS, na nekima ne radi kamera, BT, pozivi, Data i još brdo toga. Zato treba sačekad da se to sve lijepo riješi pa onda stavit. Ja sam flashao Lunar CM9 beta i radi brže nego bilo šta drugo ali kad fali pola stvari, hebiga. zato ti je moj savjet da staviš CM 7.2 i zafrkavaš se s tim dok ne dođe CM 9 koji radi, a koliko sam pročitao na drugim forumima Huawei je najavio da će u8650 (kao i 8800) dobiti službeni ICS.

15 godina
Cevi kaže...
maxy0 kaže...

ne gubiš garanciju! Evo link za offical 2.3.5: http://www.huaweidevice.co.in/Support/Downloads/

jel ima neki guide pa kome ga upgreadam... ima tamo user guide al nije bas dobar... tamo pise da idem na onilne azuiranje i njima se tamo pokaze nove verzije al meni pise da mi je uredaj azuiran

17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel ima neki guide pa kome ga upgreadam... ima tamo user guide al nije bas dobar... tamo pise da idem na onilne azuiranje i njima se tamo pokaze nove verzije al meni pise da mi je uredaj azuiran

OVO

15 godina
Cevi kaže...
maxy0 kaže...

prijatelju gadno se varas

pitao sam ja u tele2 shopu dali ga mogu staviti, rekli su da mogu ali gubim garanciju

Autoclimb kills more people than AIDS
17 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

pitao sam ja u tele2 shopu dali ga mogu staviti, rekli su da mogu ali gubim garanciju

Kako? Pa to je official, a i da ga odnes u ovlašteni servis oni ti opet stave taj. ne kužim di je kvaka

15 godina
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...

Kako? Pa to je official, a i da ga odnes u ovlašteni servis oni ti opet stave taj. ne kužim di je kvaka

rekli su doslovno ovak:

taj rom nije ispitan na hrvatskom trzistu, pa ako ga stavite gubite garanciju, makar sve radi -.-'

Autoclimb kills more people than AIDS
17 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...

rekli su doslovno ovak:

taj rom nije ispitan na hrvatskom trzistu, pa ako ga stavite gubite garanciju, makar sve radi -.-'

Možeš im slobodno prenijeti moju poruku: testiran preko 3 tjedna u svim mogućim uvjetima (u Hrvatskoj) i radi bolje nego ono smeće od ROM-a s kojim je mobitel došao. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice