prokleti benru89 cyanogen, znam spanjolski i jos uvijek ne mogu nac opciju kako prebacit mob na engleski -.-
Odi na postavke i onda scrolaj na dole pa ces vidit slovo A(ikonica) stisni na to dalje bi trebao znati ;D
prokleti benru89 cyanogen, znam spanjolski i jos uvijek ne mogu nac opciju kako prebacit mob na engleski -.-
Odi na postavke i onda scrolaj na dole pa ces vidit slovo A(ikonica) stisni na to dalje bi trebao znati ;D
Menu tipka - settings (ono skroz dolje desno) - Idioma y teclado - seleccionar idioma i voila; jezik koji hoćeš!
Hvala vam, al sam nasao
Tutorial
Omogucite link2sd na cyanogen 7.1 benru89
- Idite u cwm > mounts and storage > i mountate system i data
- Idite u install zip from sd card i instalirate ovaj zip
- Reboot i uspjesno ste instalirali a2sd skripte i sada ce vam link2sd i a2sdgui raditi
PS, trebalo bi radit na svim romovima i uredajima koji nemaju te skripte, ali za ostale romove radite na vlastitu odgovornost.
jel zna neko kako da promjenim onaj battery widget i cijeli taj taskabar na sve staro!!!?????
koristim fundowsky 4.0....
Ljudi, pomagajte!!! Prilično sam nov u radu s androidom pa nemojte zamjeriti ako pitam gluposti... Uglavnom, stavio sam na u8650 sonic cyanogen custom ROM, radio sam sve prema uputama na forumu, al odmah i problem. sve se fino instalira osim tema, koju god odabrao u theme chooseru, ne izgleda ni priblizno kao sto bi trebala, sve izgleda ko na stock ROMu, cak se ni wallpaperi ne promijene.... sta da radim? hvala unaprijed!!!
moze neki link od nekakve stranice od kuda mogu skidat teme ako je netko skidao vec?
Ljudi, pomagajte!!! Prilično sam nov u radu s androidom pa nemojte zamjeriti ako pitam gluposti... Uglavnom, stavio sam na u8650 sonic cyanogen custom ROM, radio sam sve prema uputama na forumu, al odmah i problem. sve se fino instalira osim tema, koju god odabrao u theme chooseru, ne izgleda ni priblizno kao sto bi trebala, sve izgleda ko na stock ROMu, cak se ni wallpaperi ne promijene.... sta da radim? hvala unaprijed!!!
Koji si točno ROM stavio? Jel restartaš mob nakon primjene teme (to obično pomaže)?
Evo i mog nakon male customizacije:
Dock je LP Sense UI, tema je Sense, widgeti su Fancy Widgets (H7C) a lock screen je Widget Locker sa ICS lockom
Pozdrav
Imam par pitanja Treba mi rom koji je najslicniji originalu a da podrzava OC i da ima u opcijama funkciju kad nesto snimim da ide direkno na SD karticu
Trenurtno korisim ovaj :
Sonic CyanogenMod
LINK: http://www.mediafire.com/download.php?p4lcl416ar67ih9
Sve je ok sem sto kad je procesor na 710 Mhz kamera treperi :/
I nemogu da instaliram ni jedan widget
Na vise romova pa i na originalnom Tele 2 mi se desava cudna stvar...u meniu poslazem ikonice kako aj zelim prilikom gasenja telefna ili restarta...on sve te ikonice izbrlja,zasto ?
Upravo sam dobio ovaj mobitel. O androidu neznam skoro ništa (pročitao sam prvi post ove teme i malo googlao), pa ne bih odmah išao u neke veće modifikacije....
Za početak me zanima, da li i kako mogu samo instalirati 5 mp camera zip iz prvog posta. Da li prvo trebam rootati mobitel, pa nekako taj 5 mp camera zip instalirati, ili...
Ma ukratko kako samo instalirati taj 5 mp camera zip, za početak....na mobitelu nije ništa mijenjano tek otpakiran, kupljen u Tele2?
Upravo sam dobio ovaj mobitel. O androidu neznam skoro ništa (pročitao sam prvi post ove teme i malo googlao), pa ne bih odmah išao u neke veće modifikacije....
Za početak me zanima, da li i kako mogu samo instalirati 5 mp camera zip iz prvog posta. Da li prvo trebam rootati mobitel, pa nekako taj 5 mp camera zip instalirati, ili...
Ma ukratko kako samo instalirati taj 5 mp camera zip, za početak....na mobitelu nije ništa mijenjano tek otpakiran, kupljen u Tele2?
Možeš staviti 2.3.5 službeni, naravno ne treba rootati, a on ti donosi 5 mp kameru.
Kako ubaciti 5MP na rotovani telefon ?
Imam ovaj rom :
Sonic CyanogenMod
LINK: http://www.mediafire.com/download.php?p4lcl416ar67ih9
Da li ce ga podrzati ?
pozdrav!!
imam problem s rootanjem..imam 2.3.3 verziju softwear i nece mi po putstvima rootat..kaze da je faild to verify whole-file signature
Ja sam kod ovog sellera otključao već 3 mobitela, tak da je provjereno. Kod sam najduže čekao 16 sati, stvarno je ok lik..
Za garanciju nisam siguran, već se pisalo o tome, ali sam uvjeren da mi nitko nebi kužio da je mob unlockan.. moje mišljenje :D
DC-Unlocker po meni najbrže rješenje iako zahtjeva instalaciju drivera za u8650. Cijena je 10 kredita (10€) i otključavaš ga sam. Nema čekanja kodova ni ičega, imaš uputstvo i samo ga pratiš. Potreban je njihov software, tvoj mobitel, kabel i account na koji si uplatiš 10€. Ja sam svoj otključao za manje od 5 minuta. A ako zapne imaju live chat na stranici.
zasto mi nitko nemoze odgovoriti zasto mi mob ima samo eng i hrv za odabir jezika a ne i druge npr njemacki koji ja zelim? :)
alo ekipa ako može pomoć bia bi zahvalan,dakle ovako skinia sam rom od fundowsky 3.0, mob je rootan i rom je stock na njemu,i sad mi se pojavio problem,kad sam prebacivao rom od fundowsky ja ga nisam ništa preimenovao nego samo kopirao kako sam ga skinia i sad ne znam da li ga triba preimenovat zato jer mi u CWM Recoveryu kad odaberem choose zip from sd card javi da ne može naći zip file na kartici, ne znam da li san falia nešto ali radio sam točno po uputama i nisan nigdi vidia da se triba nešto preimenovati
zasto mi nitko nemoze odgovoriti zasto mi mob ima samo eng i hrv za odabir jezika a ne i druge npr njemacki koji ja zelim? :)
Koji ROM imaš gore?
alo ekipa ako može pomoć bia bi zahvalan,dakle ovako skinia sam rom od fundowsky 3.0, mob je rootan i rom je stock na njemu,i sad mi se pojavio problem,kad sam prebacivao rom od fundowsky ja ga nisam ništa preimenovao nego samo kopirao kako sam ga skinia i sad ne znam da li ga triba preimenovat zato jer mi u CWM Recoveryu kad odaberem choose zip from sd card javi da ne može naći zip file na kartici, ne znam da li san falia nešto ali radio sam točno po uputama i nisan nigdi vidia da se triba nešto preimenovati
Ako imaš card reader izvadi karticu iz moba, stavi u card reader, kopiraj na komp sve što ti treba, formatiraj ju, stavi rom u root kartice, dakle nikakve foldere samo na karticu. A rom možeš preimenovat kako god hoćeš. Ja sam imao isti problem sa ics beta2, nakon formatiranja kartice sve je prošlo ok.
Ako imaš card reader izvadi karticu iz moba, stavi u card reader, kopiraj na komp sve što ti treba, formatiraj ju, stavi rom u root kartice, dakle nikakve foldere samo na karticu. A rom možeš preimenovat kako god hoćeš. Ja sam imao isti problem sa ics beta2, nakon formatiranja kartice sve je prošlo ok.
aha, razbia nikidan jedan,ali ima u susida,nego jer se isplati možda da probam rom file preimenovat u update.zip jer u recoveryu piše ka unable to find update file,to formatiranje mi nekako drakonski pari al pokušat ću,fala asu
dali se moze (i kako) izbrisat kernele?
2.3.3. tako je kupljen u tele2
2.3.3. tako je kupljen u tele2
Hm... ne znam za stock tele2, imao sam ga na mobu možda sat vremena pa sam prešao na cyan, ali vrlo lako moguće da su ovi naši čobani izbacili ostale jezike
aha, razbia nikidan jedan,ali ima u susida,nego jer se isplati možda da probam rom file preimenovat u update.zip jer u recoveryu piše ka unable to find update file,to formatiranje mi nekako drakonski pari al pokušat ću,fala asu
Pokušaj, ma da ako ti baca error da faila čitanje s kartice ne gine ti format, bar je tako u 90% slučajeva
I moj je iz tele2 i isto je tak, takav je rom
imam problema na fundowskom
naime clock widgeti mi nerade
kasne po 2-3 sata za pravim vremenom, zna netko u cemu je problem?
imam problema na fundowskom
naime clock widgeti mi nerade
kasne po 2-3 sata za pravim vremenom, zna netko u cemu je problem?
ne smiju ti biti na sd kartici i provjeri dal imaš uključeno automatsko vrijeme u postavkama mobitela.