Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.414
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
r3c0d kaže...

Mob imam 4 ipo miseca za sad je sve odlično osim toga što mi se tri puta baterija ispraznila(2 puta po noći, jedan po danu). Znači ima sam 50% sinoc u 2 ure i jutros se budim oko 10 mob ugasen. To mi se dogodilo isto 2 puta. U par sati isprazni bateriju. Nije mi nikoja app ostala upaljena il nesto. Iko slicno nesto?

Yap i meni se to dogadja, odem spavat mob na 60%, probudim se, baterija na 15%.... ne kuzim di je problem.

15 godina
neaktivan

da i ja potvrdim, dogodilo mi se oko dva tri puta sa 2.3.3, sad imam jedno 15 dana stock 2.3.5   za sada mi se to ne događa.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
14 godina
neaktivan

moze mi neko objasnit korak po korak kako ga overclockat?

kakav je ovaj U8650 4.0 by Fundowsky ROM?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

zna li netko zbog ćega mi na gtalku kada se dopisujem pokazuje moje vrijeme na mobu, a od sugovornika 2h manje tako da mi je uvjek poruka od sugovornika prije moje tako da chat ne ide po redu nego su uvijek moje poruke zadnje a sugovornikove prije mojih kao da mi je 2h prije poslao? hvala!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to se zna i meni desit..

13 godina
neaktivan

u vezi app2ext... je li može netko detaljnije to objasnit? kakva je razlika u odnosu na obično "premještanje na sd karticu"?

sve sam napravio kako treba (formatiranje, particioniranje, novi rom, u link2sd stavio ext4...), ali unutarnja pohrana mi nije ništa praznija u odnosu na obično "premještanje"

a valjda ne pitam gluposti:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiegoRdC kaže...

u vezi app2ext... je li može netko detaljnije to objasnit? kakva je razlika u odnosu na obično "premještanje na sd karticu"?

sve sam napravio kako treba (formatiranje, particioniranje, novi rom, u link2sd stavio ext4...), ali unutarnja pohrana mi nije ništa praznija u odnosu na obično "premještanje"

a valjda ne pitam gluposti:)

razlika ti je objašnjena u prvom postu.

jesi li u link2sd odabrao da ti automatski sprema na ext i jesi li u link2sd prebacio postojeće appove?

http://fundowsky.blogspot.com
15 godina
neaktivan

zna li netko uzrok mojih problema

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tadeii kaže...

zna li netko zbog ćega mi na gtalku kada se dopisujem pokazuje moje vrijeme na mobu, a od sugovornika 2h manje tako da mi je uvjek poruka od sugovornika prije moje tako da chat ne ide po redu nego su uvijek moje poruke zadnje a sugovornikove prije mojih kao da mi je 2h prije poslao? hvala!!!

najvjerojatnije problem sa ljetnim računanjem vremena, mi smo +1, pa doda doš +1, probaj se poigrati s postavkama sata...

http://fundowsky.blogspot.com
13 godina
neaktivan

dali je ko nedavno pokusao rootat mob?

imam par mjeseci star uredaj kupljen u tele 2 te sam pokusao postupak iz prvog posta medutim nisam uspio. :S

edit 1:

˝--Install /sdcard ...

Finding update package...

Opening update package...

Verifying update package...

E:faild to verify whole-file signature

e:signature verification faild

Instalation aborted˝

edit 2:

Uspio sam rootat ali tek nakon CWM Recovery-a O_o

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 22:52 (ddfacto).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

E jel mi može neko reć dal na ovom ROM-u od benru-a, ima instaliran Sigurnosni disk(allbackup.apk) i ako nema, dal se može instalirat?
Hvala.!

Marac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ddfacto kaže...

dali je ko nedavno pokusao rootat mob?

imam par mjeseci star uredaj kupljen u tele 2 te sam pokusao postupak iz prvog posta medutim nisam uspio. :S

edit 1:

˝--Install /sdcard ...

Finding update package...

Opening update package...

Verifying update package...

E:faild to verify whole-file signature

e:signature verification faild

Instalation aborted˝

edit 2:

Uspio sam rootat ali tek nakon CWM Recovery-a O_o

To se meni isto desilo dok sam ima 2 dana prijatelju pokusa mob rutati a kupio ga ima tjedan dana u tele2

Udrio sam odma CWM recovery je uspio i root ovlasti je imao neznam kako sta al znam da sam pola dana na to izgubio dok nisam puka ;)

13 godina
neaktivan

ma ee izludio sam s time al eto...gledam sad koji rom da stavim..imas sta za preporucit?

btw koliko traje postavljanje roma?

sad pokusavam stavit jedan...i zanima me dali moram odabrat taj zip u kojem je rom ili ga on sam detektira?

plasi me vec ovaj sesir i strelica na ekranu xD

edit:

CyanogenMod-7.2.0  benru89 v3.0 nisam uspio stavit iz meni nepoznatih razloga stovise ukoliko mi se on nalazi na sd kartici ne mogu ni odabrati room...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 0:13 (ddfacto).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Idem isprobati, pa javim dojmove. 

17 godina
neaktivan
ddfacto kaže...

ma ee izludio sam s time al eto...gledam sad koji rom da stavim..imas sta za preporucit?

btw koliko traje postavljanje roma?

sad pokusavam stavit jedan...i zanima me dali moram odabrat taj zip u kojem je rom ili ga on sam detektira?

plasi me vec ovaj sesir i strelica na ekranu xD

edit:

CyanogenMod-7.2.0  benru89 v3.0 nisam uspio stavit iz meni nepoznatih razloga stovise ukoliko mi se on nalazi na sd kartici ne mogu ni odabrati room...

Stavljanje roma ti traje oko 5 minuta. Moraš sam odabrati .zip. Ako imaš CWM 5.0.2.6 ili 5.0.2.7 onda se po njmu krećeš sa donjim tipkama na mobitelu a OK ti je search tipka. Puno se ljudi zbuni pa ide sa power tipkom (tako je na starijim CWM) i onda ima samo stoji taj šeširić. Što se tiče SD kartice, probaj ju formatirat (prije toga prebaci na komp sve bitne stvari) i onda stavit .zip u root kartice i ponovno flashat. Meni nije htio flashat benru89 ako se nalazi u nekom drugom folderu osim u root, dok je druge romove bez problema instalirao i iz foldera koji sam sam napravio.

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
15 godina
neaktivan
Meni je najlakše po CMWu kretati se pomoću tipaka VOL UP i VOL DOWN, a koristiti Search kao OK. Nekako prirodno se osjećam tako. :D
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Meni je najlakše po CMWu kretati se pomoću tipaka VOL UP i VOL DOWN, a koristiti Search kao OK. Nekako prirodno se osjećam tako. :D

Možeš i tako, ali napomenuo sam samo da u cwm 5.x.x.x power više nije OK, treba ispraviti u prvom postu.

13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
tonchy kaže...

Možeš i tako, ali napomenuo sam samo da u cwm 5.x.x.x power više nije OK, treba ispraviti u prvom postu.

nema potrebe ispravljat u 1 postu ,koristimCWM 5027 i power tipka mi je   OK, VOL +- SLUŽE ZA KRETANJE PO IZBORNICIMA{#} isto mi rade i touch tipke na uređaju

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 16:05 (tuba 01).
17 godina
neaktivan

Problem: u8650 nov, kupljen jučer, uredno rootan i stavljen gore sonic cyanogen. Tih zvušalici, idem instalirat onaj fix koji sam već instalirao na 3 druga u8650 i rade perfektno. Međutim nakon instalacije (preko cwm kao i na drugima) mob samo stoji na onom ekranu huawei u8650 nakon reboot-a, tako jedno 15-ak minuta. Znači neće uopće u OS. Probam stavit gore drugi rom, sve prođe bez problema (benru89 cyan) instaliram taj fix i mob opet neće bootat. Jel ima neko riješenje za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skini ovo pa probaj,samo install iz recoverya

link:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hr&rurl=translate.google.com&sl=es&tl=en&twu=1&u=http://www.mediafire.com/%3Ftrcful700cnj76u&usg=ALkJrhgXoolKQOXf7SrhbzMHe4SqFQSfXQ

To ti je sve komplet za benrua,adreno driveri,beats audio,fix u slušalici,ona bravia za slike,ako to ne radi ne znam šta je,ja sam to metnuo i sve šljaka,i supersonic patch 2.2 ti je unutra.

13 godina
neaktivan

Pitanje jedno: Dužina video snimanja ograničena je na 30 minuta. Postoji li način da se ograničenje isključi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima kakva najava za neki novi room ??

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'

0 0 hvala 0
15 godina

pozz

skinuo sam honeycomb http://u8650.ru/roms/551-lunar-honeycomb-31.html

problem je u tome sta ja nemam market niti nikakvih google aplikacija

dali ja mogu skinut odnekud market?
LP! 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

pozz

LP! 

Provjeri prvo u aplikacijama jel uopće instalirana, ako je samo dodaj shortcut na home. Ako nije pokušaj s OVIM. Znam da nije original, ali ipak nema country restriction. Trebalo bi radit

15 godina
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...

pozz

LP! 

Provjeri prvo u aplikacijama jel uopće instalirana, ako je samo dodaj shortcut na home. Ako nije pokušaj s OVIM. Znam da nije original, ali ipak nema country restriction. Trebalo bi radit

skinuo sam to tvoje, instaliro, pokrenuo i trazi me google acc, bilo da kliknem da ili ne, samo se vrati na menu, ko da sam izaso iz aplikacije

rom je ovako inace dobar, ali mjenjam ga :)

Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
dark_wizz kaže...
Svrzic kaže...

pozz

LP! 

skinuo sam to tvoje, instaliro, pokrenuo i trazi me google acc, bilo da kliknem da ili ne, samo se vrati na menu, ko da sam izaso iz aplikacije

rom je ovako inace dobar, ali mjenjam ga :)

Malo čitaj,stavi google apps,taj rom nema gappse,kao ni kang cyan,i imati češ market i sve,bez toga ništa.

14 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne, različiti cpu, grafika, ekran i ostatak chipseta. Ugl, ne

14 godina
neaktivan

A jel ima bilo kakvih naznaka za android 4.0 na našem mobu? :P

Marac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prokleti benru89 cyanogen, znam spanjolski i jos uvijek ne mogu nac opciju kako prebacit mob na engleski -.-

TD za glupost

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice