HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.700
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Kako da na svakom kliku na tipku povratak (strelica) se isključi vibracija ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC WildFire
pmarkovic kaže...

Kako da na svakom kliku na tipku povratak (strelica) se isključi vibracija ?

settings>sound>haptic feedback

(ak na to mislis)

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Btw ako se sprema na karticu onda bi kada mob spojim na komp trebao biti folder video ako se ne varam?

imas folder, al ne zove se video...meni se sprema u folder sdcard\DCIM\100MEDIA i tamo idu i slike i videi koje snimam..

16 godina
HTC WildFire

kupio sam karticu od 4 g pa bih zamijenio onu od 2 g koja je sad u telefonu da li se samo vulgaris iskopira ili treba nešto kemijati.

na kartici ima prebačeno dosta aplikacija.

Da li je tko to već radio?

0 0 hvala 0
16 godina
batly kaže...

kupio sam karticu od 4 g pa bih zamijenio onu od 2 g koja je sad u telefonu da li se samo vulgaris iskopira ili treba nešto kemijati.

samo copy-paste, meni je tako prelaz sa 4 na 8 giga na desire-u prošlo bez ikakvih problema, također sa aplikacijama na kartici.{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
batly kaže...

Ja sam zamijenio karticu sa 2 na 8gb , ali prije updatea na 2.1 ..... i isto sam sve kopirao i sve je radilo. ali nakon zamjene mi nije htio napraviti update sa novom karticom, i onda samo morao vratiti karticu od 2gb i sa njom mi je normalno napravio update.... e sad da lije to do kartice neznam :( ali na tvoje pitanje odgovor, da samo kopiraš i sve radi....

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

kako složiti hrvatsku tipkovnicu i kako isključiti da on sam ponuđje riječi dok tipkam mail ili sms ?

0 0 hvala 0
15 godina
sony58 kaže...

kako složiti hrvatsku tipkovnicu i kako isključiti da on sam ponuđje riječi dok tipkam mail ili sms ?

Za isključivanje pomaganja u riječima:

menu>settings>language & keyboards i onda u opcijama tipkovnice text prediction (mislim da je to ovako nekako).

Za ovo sa HR tipkovnicom, nisam siguran da se može bez instaliranja neke tipkovnice.

Ja sam stavio Smart Keyboard PRO, te u njoj imam ponuđen HR.

16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Imam HTC Diamonda, i mjenjao bih mobitel u bliskoj buducnosti.

Za oko mi je zapao HTC Wildfire, sto cijenom, sto karakteristikama.

Ima bolji procesor, vise rama od Diamonda, veci i bolji ekran, bolju kameru sa blicom, ima 3,5 mm audio jack, sto mi dosta znaci i podrzava MicroSD Kartice. Uglavnom mnogo je bolji od Diamonda.

Evo link za usporedbu :  LINK!

Uglavnom, volio bih cuti misljenja par vlasnika istog, da si malo daju oduska i opisu sve sto je dobro i lose, sve mane i ostalo.

Neka glavna pitanja koja me zanimaju su :

1) Kakva mu je kamera? Dali blic sluzi svrsi?

2) Dali na njega mogu stavljati igre, programe i ostale dzize-midze?

3) Kakav mu je softwer? Jeli spor ili? Jeli ga komplicirano nadograditi?

Hvala unaprijed!{#}

Low life ! .. Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 11:18 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gman kaže...

Što se samog procesora konkretno tiče, ako se ne varam, isti su (528 MHz ARM 11 processor).

1.) Kamera je ok, bar za mene. Ne znam kakvu kameru ti tražiš, ali ne očekivaj ništa previše i ništa extra od ove.

U svakom slučaju zadovoljavajuča za neke normalne potrebe korisnika.

2.) Možeš stavljat sve, i igre i aplikacije. Ali na igranje nemoj uopče ni pomislit. Taj mobitel nije namjenjen tome i kao takvog ti ga ne preporučam.

Neke jednostavnije igrice tipa pacman,doodle i sl. ok. Ako gledaš za igranje, svakako idi na neki jačeg hardvera.

3.) Meni je softver odličan. Službena nadogradnja na 2.2 (Froyo), dok je 2.1 moguče rootat (ako se ne varam).

Ovo za rootanje malo progooglaj. Za Froyo sam 100% siguran da je nemoguče, dok za 2.1 mislim da može.

Službena nadogradnja je vrlo jednostavna i sve se radi preko mobitela (klik/klik i deri). Što se sporosti tiče, tu bi mogao bit i brži.

Ja sam stavio drugi launcher i ne osjetim da je toliko spor kao prije, međutim, moglo bi to bit i bolje.

Sve u svemu, za te novce, mobitel je po meni jako dobar. Prilično velik ekran sa multitouchom, doduše, sa nižom rezolucijom nego bi se to očekivalo,

ali meni ne smeta. Zato ti savjetujem da ga prvo isprobaš u dučanu/centru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 11:47 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Padron, moja greska, GPU mu je jaci.

Sto se kamere tice normalan sam korisnik nista prezahtjevno.

Ne kupujem mobitel za igre. Igre bih igrao npr. kad sam na putu pa da malo ubijem vrijeme.

Kakve sliuske dodju s njim?

Koliko ja znam, probati ga nemogu kod nas (BiH), pa cu mroati sacekati dok ponovno odem u ZG.

Low life ! .. Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gman kaže...

Ako za kameru ne tražiš ništa previše, onda bi trebao bit zadovoljan.

5mpx ne loše kamere, mislim da će zadovoljit svakog ne prezahtjevnog korisnika.

Ako mobitel ne koristiš za igranje, nego tu i tamo za neku zaraznu igricu (npr. labirint, pacman i sl.), onda i tu nečeš imat problema.

Za sluške, ne znam baš o čemu se radi, pa ti nabacujem sliku.

14 godina
neaktivan

jell normalno da mi u "battery use" na android system odlazi 96%, na phone idle 2% i na cell standby 2%, a ostalo nista vise ne pokazuje?

17 godina
neaktivan
reebeech kaže...

jell normalno da mi u "battery use" na android system odlazi 96%, na phone idle 2% i na cell standby 2%, a ostalo nista vise ne pokazuje?

previše ti troši android. Koliko ti traje baterija? (uz koliko surfanja, pričanja itd)?

ugasi gps, wifi, bluetooth kad ih ne koristiš;

instaliraj sa marketa advanced task killer ili neku sličnu app pa svako malo ga pokreni da ti ugasi nepotrebne aplikacije koje rade u pozadini. Tako ćeš ubrzati sistem, osloboditi memoriju i smanjiti potrošnju baterije. (možeš ih gasiti i preko menu-> settings->applications->running services pa gasi jednu po jednu.

iddqd
14 godina
neaktivan

gasim sve sto ne koristim, ekran mi svijetli na max samo kad je potrebno..surfam negdje sat vremena dnevno,  slusam muziku isto tolko (na slusalice), imam task killer neki, pokrenem ga koji put..saljem puno poruka..uz takvi koristenje traje nekih 35 sati..a ak ga ne diram previsezna i prek 48 sati izdrzat..

nije da mi bas tak kratko traje, zapravomislim da je tak i normalno, al ipak mi je cudno da na android tolko odlazi, a ostalo skoro nista nine pokazuje..

17 godina
neaktivan

aha, ma ne, onda je oke. sat surfanja pojede baterije, isto kao i player. Plus poruke (sve to pokazuje kao android).

Možeš potražiti neku aplikaciju koja će ti dati bolji uvid, ali po mom iskustvu sve te battery monitor aplikacije troše tu istu bateriju ko lude {#}

iddqd
14 godina
neaktivan

sredio sam..radilo se o gluposti, nisam dugo restarto mob..sad je sve ok :)

16 godina
neaktivan
HTC WildFire

kako na htc wildfireu staviti pjesmu za zvuk alarma (neku svoju pjesmu a ne od onih ponuđenih)

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
15 godina
kc-kb kaže...

kako na htc wildfireu staviti pjesmu za zvuk alarma (neku svoju pjesmu a ne od onih ponuđenih)

http://www.htc.com/uk/faqs.aspx?p_id=316&cat=68&id=153826

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 10:44 (mustang995).
17 godina
RE: HTC WildFire

Imam problem sa snimanjem videa. Mogu slikati ali kada idem snimat crevna točkica rec je onako siva ne mogu opće snimati. Da li netko zna što bi bio problem? {#}

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

imam neki cudni problem evo u zadnja 2 tjedna sam par puta primjetio da mi   ekran svijetli, a znam da sam ga ugasio i u postavkama je složeno da se za 1 min ugasi.

Je imao ko ovakav problem ili zna o ćemu se radi?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i meni se nekad znalo dogodit da se jednostavno ekran ne ugasi...nisam tome pridavao neku paznju... jednom sam ga pustio da svijetli, ugasio sam ga sam nakon pol sata....

ja sad imam potpuno suprotni problem...

kad ocu otkljucat tipkovnicu (kad stisnem onaj gore gumb) ne reagira...upali se svjetlo na onim dolje tipkama, ali ekran se ne upali...nekad se upali iz prve, nekad nakon 3 stiskanja, nekad nakon 103, a nekad nakon 3 sata...ne znam jel to neki kvar u hardwareu ili softwareu...htio bi izbjec factory reset, ali ako moram, jbg...jel bi rootanje mozda nekako pomoglo?

ima ko kakvu ideju kaj bi moglo bit?

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
14 godina
HTC WildFire

Pitanje za vlasnike WildFire-a, imate li instaliranu aplikaciju RainAlarm Pro na mobu, obzirom sam prijatelju želio istu instalirati, ali, nikako ju s WildFire-om nisam mogao pronaći na marketu {#}, postoji li logično objašnjenje zašto {#} {#}, jeli problem u pitanju procesor/memorija ili??!!

Osobno imam HTC DHD i skinuo sam je relativno poodavno, u 2 ili 3 mjesecu ove godine a aplikacija je vrlo pohvalno dobra, već me je nekoliko puta spasila da ne pokisnem kao miš.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ehh...ja bi ti pogledo na svom, al kao sto vidis, nije bas u funkciji :P

15 godina
reeb, ne mozes izbjeci factory reset jer ces jedino tak moci vidjeti je li kvar takve prirode, a ako ni takav reset ne pali, nosi ga na servis, naravno, ako imas garanciju.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
ATJLučko kaže...

Pitanje za vlasnike WildFire-a, imate li instaliranu aplikaciju RainAlarm Pro na mobu, obzirom sam prijatelju želio istu instalirati, ali, nikako ju s WildFire-om nisam mogao pronaći na marketu {#}, postoji li logično objašnjenje zašto {#} {#}, jeli problem u pitanju procesor/memorija ili??!!

Osobno imam HTC DHD i skinuo sam je relativno poodavno, u 2 ili 3 mjesecu ove godine a aplikacija je vrlo pohvalno dobra, već me je nekoliko puta spasila da ne pokisnem kao miš.

nema te aplikacije na marketu,sad sam gledao

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
reeb, ne mozes izbjeci factory reset jer ces jedino tak moci vidjeti je li kvar takve prirode, a ako ni takav reset ne pali, nosi ga na servis, naravno, ako imas garanciju.

evo vec je u vipu.. :)

15 godina
Pametno, zasto se zezati ako imas garanciju?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
mustang995 kaže...
ATJLučko kaže...

nema te aplikacije na marketu,sad sam gledao

Prijatelju moj, kako si pristupio marketu, preko moba ili kompa, ako si preko moba, ondak je sve jasno, WildFire po defaultu tu aplikaciju nažalost NE može vrtiti i kao takvu ju automatski niti ne prikazuje na ekranu moba {#} !?

BTW; aplikaciju je napravio Michael Diener - Software i DA, ima ga na Android Marketu, ALI {#} izgleda, only for cash {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Prijatelju moj, kako si pristupio marketu, preko moba ili kompa, ako si preko moba, ondak je sve jasno, WildFire po defaultu tu aplikaciju nažalost NE može vrtiti i kao takvu ju automatski niti ne prikazuje na ekranu moba {#} !?

preko moba sam isao

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice