Službeni 5.0.2., dakle novijeg nema...Problem je sa white balanceom. Kad se kopiraju postavke white balancea sa M8 na M7 rade iste fotke. Ali to radi do restarta samo, poslije vrati original postavke.
HTC One
- poruka: 1.971
- |
- čitano: 519.318
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Snap801 na M8 ima bolje procesiranje slike nego Snap600 na M7, siguran sam da M8 ima bolju kameru bar malo, al razlika nije velika.. ja sam na svon M8 jedino razočaran dinamičkim rasponom, jer je teško bilo što slikati na jakom suncu sa više sjena u kadru. Ali low light je odličan
M8 odmah u fotografiju upisuje 3D zapis koji se po želji može reprodukovati. Tako isto i sa fokus-efektima. Zato M8 i pravi više MB po fotografiji od M7. Čak je i moj M7 napravio jednu ogromnu fotku ali redovno ih radi od 1 MB do 2,55 MB.
...stiglo opet azuriranje za HTC Sat
...stiglo opet azuriranje za HTC Sat
baš sam mislio pitat da li je tko ažurirao, i meni je opet ponuđeno, ali ne bih najradije zato što sad radi sve normalno
Ažurirano i sve radi kako treba.
pozdrav
dali itko zna dal se može iz backup file na kompu nekako izvuć fotke?? pošto mi preko htc sync menagera ne želi vratiti sve podatke nakon mijenjanja matične ploče na servisu. samo mi je vratio kontakte i poruke. a najbitnije su mi fotke. dal neko zna nekakav način da ih vratim?
pozdrav
dali itko zna dal se može iz backup file na kompu nekako izvuć fotke?? pošto mi preko htc sync menagera ne želi vratiti sve podatke nakon mijenjanja matične ploče na servisu. samo mi je vratio kontakte i poruke. a najbitnije su mi fotke. dal neko zna nekakav način da ih vratim?
Fotke se ne backupiraju, osim ako nisi uključio u galeriju onu Cloud galeriju
Evo da se i ja javim nakon što posjedujem 2 godine ovaj mobitel.
Kamera ljubicasta samo što je kod mene u početku bila savršena i jednostavno s vremenom sve gora i gora.
Prije 2 tjedna sam mislio da je krepao jack ali ispada da jedino njegove beats slusalice neće prepoznati, ali sam to rjesio sa soundabout.
Ali ono zbog čega sam došao jest to što ne zeli više na SIM karticu spremiti kontakte sa ć č š odnosno spremi ih ali čim dođe do tog znaka odreže ono ostalo, a neke kontakte onda spremi i po nekoliko puta, donedavno je sve normalno spremao na SIM pa da nije možda do lollipopa

Pa kako se ne backapiraju? Pa uvijek do sada kad sam radio restore from backup sve mi se vratilo na mob pa tako i sve fotke. Jedino mi sad nakon promjene matične ploče ne vraća.
Pa kako se ne backapiraju? Pa uvijek do sada kad sam radio restore from backup sve mi se vratilo na mob pa tako i sve fotke. Jedino mi sad nakon promjene matične ploče ne vraća.
Trebale bi ti sve SLIKE i GLAZBA biti pod:
C:\Users\username\Documents\HTC\Gallery
C:\Users\username\Documents\HTC\Music
Ako si na Windows 7. Tu su meni kada backupiram preko HTCSM. Tako, odatle ih jednostavno sa C/P prebaci na telefon.
Trebale bi ti sve SLIKE i GLAZBA biti pod:
C:\Users\username\Documents\HTC\Gallery
C:\Users\username\Documents\HTC\Music
Ako si na Windows 7. Tu su meni kada backupiram preko HTCSM. Tako, odatle ih jednostavno sa C/P prebaci na telefon.
da, na windows 7 sam. samo sam našo glazbu, dok slika nema. A to je valjda zbog toga jer nemam uključen sync kad god spojim mob na komp. Ali imam uredno napravljen backup preko kojeg sam već prije sve vraćao na mob pa i slike.ne znam dal postoji još koji način da ih vratim iz backupa. moraju biti unutra jer taj backup file ima 10 gb. nemoguće da su unutra onda samo kontakti i poruke.
Postoji li mogućnost da se vrati mob na kitkat može putem i custom roma jer ovaj lolipop je katastrofa. Toliki lag i usporenost ma to je užas. Dok je bio kit kat mob je letio nikad laga sad ne može ni tri aplikacije otvoriti bez problema
Kod mene radi bez problema. Uđi u recovery mode pa uradi factory reset.
ja u zivotu nisam dozivio neki lagg na njemu.. uvijek me sluzi. osim sto me zeza roza kamera a neznam ga vratit na stock da ga puknem na servis
ja u zivotu nisam dozivio neki lagg na njemu.. uvijek me sluzi. osim sto me zeza roza kamera a neznam ga vratit na stock da ga puknem na servis
Nađeš stock nandorid koji je za ovu regiju EU, vratiš njega i stock recovery koji ide s njim, relockas bootloader i to je to, imas i previse guideva na netu.
Inace, za to ces dobiti novi uređaj, ja sam zbog istog problema slao frendu telefon na servis.
Nađeš stock nandorid koji je za ovu regiju EU, vratiš njega i stock recovery koji ide s njim, relockas bootloader i to je to, imas i previse guideva na netu.
Inace, za to ces dobiti novi uređaj, ja sam zbog istog problema slao frendu telefon na servis.
Problem je što on nema s-of (barem ja mislim).
Sa s-on možeš samo napraviti relock a sa s-off možeš vratiti bootloader na LOCK.
Problem je što on nema s-of (barem ja mislim).
Sa s-on možeš samo napraviti relock a sa s-off možeš vratiti bootloader na LOCK.
mislim da je za servis dovoljno i relock
al sam pre neiskusan da to idem radit. nikad nisam radio
pogledao sam par guideva al ono
Ja sam bas danas poslao na servis (agram) m7 koja je u principu jos pod garancijom ali nije radi roota i bootloadera, problem je roze kamere, znaci cisti hardware problem ne vezan uz ikavko cackanje moba, pa cu javiti jesu mi priznali ili ne, mada cisto sumljam da oce :/
Što se mene tiče, ne moraju nadograđivati na noviju verziju Androida, ali da očekujem neku sitnu zakrpu koja će popraviti bugove, to da.
Ja sam danas našao malo vremena da se poigram sa kreiranjem tema i baš je zabavno!
moze pomoc imam htc desire 310....ekran mi je puknut touch mi radi no nekakva mi se boja prelila i slika je pobigLa...moze pomoc jel se isplati popravljati itd
Ja sam bas danas poslao na servis (agram) m7 koja je u principu jos pod garancijom ali nije radi roota i bootloadera, problem je roze kamere, znaci cisti hardware problem ne vezan uz ikavko cackanje moba, pa cu javiti jesu mi priznali ili ne, mada cisto sumljam da oce :/
Evo da javim, mob je poslan na servis 16.4
I eo danas na njihoj stranici za pregled statusa servisa :
" Napomena
Navedeni kvar uočen i popravljen zamijenom kamere, stražnjeg kućišta i ažuriranjem sustava. Uređaj testiran, radi po specifikacijama proizvođača. "
te ja danas poslan prema meni, znaci nikakvih problema nije bilo bez obzira na otkljucan bootloader i root (sto bi bilo i posteno)
Hvala Agramservisu
moze pomoc imam htc desire 310....ekran mi je puknut touch mi radi no nekakva mi se boja prelila i slika je pobigLa...moze pomoc jel se isplati popravljati itd
Fulo si temu al svejedno, ne isplati se jer bi koštalo više nego novi mob
Što te nagnalo da uopće uzmeš d310 :(
isao sam na servis nije radilo :(( jbga ako bude vise od 500 necu ga popravljati ima li dobar mob do 1000kn
jeste primjetili usporenje moba nakon onog update Sense-a ?
znaci od kad su blink feed promjenili u Sense Home i od kad je dosla Themes aplikacija mobitel mi je poceo zastajkivati..
to se najvise primjeti kad se recimo ujutro ili kad je duze ugasen ekran, uđe u app drawer, onda zastane na pola sekunde pa ga otvori.
sad sam uninstalirao update i vratio se na staro i naravno sve ok radi... steta jer se dosta sve ubrzalo nakon 5.0.2, nadam se da ce to rijesiti nekim updateom.